Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Появи ми се френски език за писане, без да съм добавял такъв (Win 10, 22h2)

Featured Replies

преди 29 минути, *S197* написа:

Интересно. Да махна auto correct опцията ли, предлагаш?

По-горе ти споменаха, че има програма която (евентуално) изисква въвеждане по френски, т.е. този ефект може да е в следствие на ползвано от теб специфично приложение. -> Идеята е (евентуално) да видиш кое е приложението и вътре в него да му укажеш, че не желаеш да въвеждаш по френски. 

Не забравяй, че съм идиот. ;) НО, от нищо (без твое участие) не може да се е получило. Това е еквивалент на: вирус броди из компютъра ми, нищо не съм правил ...  

Какво ми се е случвало при мен: Инсталирам Microsoft Proofing Tools и ми слагаше корейска и прочие ... 

Хипотетично: Имаш програма която да предугажда какво ще въвеждаш, в която е включен и френския език. 

• Автор
преди 52 минути, дioiд написа:

Какво ми се е случвало при мен: Инсталирам Microsoft Proofing Tools и ми слагаше корейска и прочие ... 

Хипотетично: Имаш програма която да предугажда какво ще въвеждаш, в която е включен и френския език. 

Май го издебнах тоя ***:

Untitled.jpg

преди 56 минути, *S197* написа:

Сега инсталирам proofing туулкита за офиса и изрично маркирах само английски и български език.

Принципно няма начин да не може по нормален начин да се маха, а не през регистрите. ;) 

Пипането в регистри е опасно!!! Дори да знаеш какво правиш, то понякога ... хм ... има странични ефекти. ;) 

Успех!

п.п. Колкото и да е направен един софтуер (включително и ОС), то все остава някоя буболечка, която професионалистите считат за безобидна и нещата отиват до ентусиастите. (Идиотите кът мен или по-луди...) :) Дано да съм ти помогнал. 

п.п.2. Има и друго: Виж да не би някое приложение да не би да слага своя клавиатура (виртуална, визуална изискващо да има и френски.

на 14.04.2023 г. в 18:06, *S197* написа:

Предишния път добавих френски и го разкарах.

на 14.04.2023 г. в 22:59, *S197* написа:

Френски никога не съм ползвал/ добавял

Бъркотията в нечия глава може да създаде какво ли не... 

:offtopic_s:Моя хвърлен боб показа  друго, но ... 

преди 17 часа, цър-вул написа:

Имал е предвид, че след появата на немския, той допълнително е добавил немска клавиатура, за да може да го премахне.

Това ми прилича на дядо ми, дето преди да умре, искаше да стане комунист, та като умре, един комунист по-малко да има.

Нали не си виждал тема, която да не е ос*ана през последните 5-6 години?

Затова съм казвал, че пияндетата трябва да са наясно, че мястото им е в кръчмата, а не пред клавиатурата!

• Автор
преди 20 часа, N47X написа:

Бъркотията в нечия глава може да създаде какво ли не... 

Ау, много сме наблюдателни. Това, което исках да кажа е, че преди появата на френския език, не съм добавял или слагал приложение, изискващо френски език.  После го добавих ръчно през контролния панел и го разкарах с идеята, че няма да се появи. Пак повтарям, програми не ползвам на френски. Всичко ми е на английски, вкл. и интерфейса на Windows. Но ти пък реши да се направиш на големец и с това нищо не допринесе за темата. Водиш некви констатации, които всеки може да забележи. Безмислен ти беше поста. Ако имаше малко сиво вещество, нямаше да се заяждаш, но явно нещо ти липсва.

ПП: В крайна сметка, ще се окаже, че офис пакета бърка кашата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.