Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с камера

Featured Replies

Здравейте купил съм си външна камера но когато пусна плейбека и искам да превъртя на зад ми изписва този надпис  Abnormal video data, stop playing какво означава някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен

Здравей. Означава, че камерата е китайски боклук и софтуерът, с който се опитваш да разчетеш записа, не си познава видеоформата. С някакъв YCC365 ли е това нещо? Или YooSee?

• Автор
преди 10 минути, Rammkopf написа:

Здравей. Означава, че камерата е китайски боклук и софтуерът, с който се опитваш да разчетеш записа, не си познава видеоформата. С някакъв YCC365 ли е това нещо? Или YooSee?

16828609965785367024278603992849.thumb.jpg.35062bf6a423aa3d94e726188cefaaad.jpg

преди 53 минути, milen_8806 написа:

Здравейте купил съм си външна камера но когато пусна плейбека и искам да превъртя на зад ми изписва този надпис  Abnormal video data, stop playing какво означава някои ако може да ми помогне ще съм много благодарен

Може да има проблем с видео кодека на запис/ възпроизвеждане.

• Автор
преди 1 час, AAUUXX написа:

Може да има проблем с видео кодека на запис/ възпроизвеждане.

Как мога да го оправя

преди 10 минути, milen_8806 написа:

Как мога да го оправя

Като опитате с друг софтуер / плейър съвместим с камерата.

https://www.movavi.com/learning-portal/best-free-ip-camera-software.html

преди 2 часа, milen_8806 написа:

16828609965785367024278603992849.thumb.jpg.35062bf6a423aa3d94e726188cefaaad.jpg

Както и предполагах - безименно чудо, някакво. Единият вариант е да се потърси нов фърмуер за камерата, в случай че заводският е стар и бъгав, което за въртящи се WiFi камери е леко загубена кауза. А другият вариант е да се провери с какъв друг софтуер е съвместима. С повече късмет, ще се окаже, че вътре хардуерът е чист XM и може да работи с XMEYE, ICSee и други от тази редица, върху същия SDK. В най-лошия случай ще се окаже custom преработка и смяната на софтуера за телефона, ако изобщо е възможна, няма да гарантира успех.

Има и вариант камерата да си е ОК, просто ти в момента да опитваш с някакъв неправилен софтуер. Но вярвам, че си следвал инструкцията на продавача (или вътре е имало лист с насоки) и си инсталирал вярното приложение.

Има много хубави порт-скенери за Android, аз ползвам "WiFiman" на Ubiquiti. Ако сканираш портовете на камерата, да видим кои излизат отворени, може и да познаем какъв е хардуерът вътре, та да ти подскажем какво да направиш. Сега само си подмятаме боба ...

От AliExpress ли я купи, или от някой от нашите тук, а-ла "Виждам те", "Шпионски магазин", "Касаба" и т.н.?

• Автор
преди 20 минути, Rammkopf написа:

Както и предполагах - безименно чудо, някакво. Единият вариант е да се потърси нов фърмуер за камерата, в случай че заводският е стар и бъгав, което за въртящи се WiFi камери е леко загубена кауза. А другият вариант е да се провери с какъв друг софтуер е съвместима. С повече късмет, ще се окаже, че вътре хардуерът е чист XM и може да работи с XMEYE, ICSee и други от тази редица, върху същия SDK. В най-лошия случай ще се окаже custom преработка и смяната на софтуера за телефона, ако изобщо е възможна, няма да гарантира успех.

Има и вариант камерата да си е ОК, просто ти в момента да опитваш с някакъв неправилен софтуер. Но вярвам, че си следвал инструкцията на продавача (или вътре е имало лист с насоки) и си инсталирал вярното приложение.

Има много хубави порт-скенери за Android, аз ползвам "WiFiman" на Ubiquiti. Ако сканираш портовете на камерата, да видим кои излизат отворени, може и да познаем какъв е хардуерът вътре, та да ти подскажем какво да направиш. Сега само си подмятаме боба ...

От AliExpress ли я купи, или от някой от нашите тук, а-ла "Виждам те", "Шпионски магазин", "Касаба" и т.н.?

Здравейте благодаря за изчерпателния отговор камерата е закупена от Саит от фейсбук камерата е с ICSee но най вероятно софтуера е стар и затова засича незнам какъв софтуер да инсталирам да бъде съвместим с камерата иначе работи всичко по софтуера но плейбека не ми отваря видеата

преди 1 минута, milen_8806 написа:

Здравейте благодаря за изчерпателния отговор камерата е закупена от Саит от фейсбук камерата е с ICSee но най вероятно софтуера е стар и затова засича незнам какъв софтуер да инсталирам да бъде съвместим с камерата иначе работи всичко по софтуера но плейбека не ми отваря видеата

Софтуер за Android ,IOS, PC

• Автор
преди 4 часа, milen_8806 написа:

Възможно ли е картата с памет да ми прави проблем

• Автор
преди 2 минути, AAUUXX написа:

Възможно е ,каква е картата ?

64гб със камерата ми я дадоха

преди 10 минути, milen_8806 написа:

Screenshot_2023-04-30-20-12-17-130_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2023-04-30-20-13-04-821_com.miui.gallery.jpg

Четене с до 30MB/S е картата ,не мисля че е в нея проблема ,може да опитате да я форматирате в друга файлова система поддържана от камерата.

преди 2 часа, milen_8806 написа:

ICSee означава, че камерата е XiongMai и за техните продукти силно препоръчвам XmEye или XmEye Pro. Ако картата не е била инициализирана от камерата автоматично, може да се преформатира през XmEye или софтуера им за компютър - CMS. Оттам може и да се провери, дали евентуално няма да има по-нов фърмуер за камерата.

преди 7 часа, Rammkopf написа:

Единият вариант е да се потърси нов фърмуер за камерата

В този форум силно се препоръчва използването на фразата Нов BIOS! ;)

• 7 месеца по-късно...

Здравейте имам проблем с камера Fip tec..след инсталиране на приложение Icsee pro работи около 10 мин и излиза offline.. Дали някой е запознат и може да помогне. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.