Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

FACEBOOOK много голям проблем

Featured Replies

Не намерих в описанието на темата подходящо описание затова и тука я пуснах тази тема. Пред очите ми изчезна група която следя, член съм на тази група. И преди са ми изчезвали групи но не и пред очите ми. Сестрами не ми е приятел вече във фейсбук, приятетли с които се виждам всеки ден и те са ми "ИЗЧЕЗНАЛИ" и:emoji_smiley-95:най-важното когато се опитам отново да го намеря този прияте или група вече е "НЕВЪЗМОЖНО"  да я/го открия. Пиша дословно името и НищО. Няма ги, изчезнали безследно. Сестрами и приятелите ми си влизат в техните профили. За късмет Администраторът на въпросната група му бях отворил и на него профилът, след като цъкнах на  и отидох на групата и профилът изчезна и групата я нямаше. Моля някой да ми обясни какво се случва, и без конспираций. Хакнат ли ми е профилът, фейсбук ли се Е**ва с мене... :topsecret2:

преди 33 минути, zonaxxx1 написа:

Не намерих в описанието на темата подходящо описание затова и тука я пуснах тази тема. Пред очите ми изчезна група която следя, член съм на тази група. И преди са ми изчезвали групи но не и пред очите ми. Сестрами не ми е приятел вече във фейсбук, приятетли с които се виждам всеки ден и те са ми "ИЗЧЕЗНАЛИ" и:emoji_smiley-95:най-важното когато се опитам отново да го намеря този прияте или група вече е "НЕВЪЗМОЖНО"  да я/го открия. Пиша дословно името и НищО. Няма ги, изчезнали безследно. Сестрами и приятелите ми си влизат в техните профили. За късмет Администраторът на въпросната група му бях отворил и на него профилът, след като цъкнах на  и отидох на групата и профилът изчезна и групата я нямаше. Моля някой да ми обясни какво се случва, и без конспираций. Хакнат ли ми е профилът, фейсбук ли се Е**ва с мене... :topsecret2:

Администратора на групата я изтрил ,няма конспирация - случва се, причината не мога да знам.

• Автор
преди 19 минути, AAUUXX написа:

Администратора на групата я изтрил ,няма конспирация - случва се, причината не мога да знам.

Мина ми през мозака  това но един път е случайност, втори пут е съвпадение след това 3/4/5 вече си има причина която не е случайност или съвпадение а е нещо конкретно. Сестрами и приятелите ми не са си изстрили профилите. Мисля че това се случва периодично, но не мога да го определя периодът, защото не приемам фейса на сериозно. Тази група найстина беше "специлна" защото ми доставяше стойностна информация безплатно. за това и "висях" редовно в нея.

Редактирано от zonaxxx1 (преглед на промените)

Самият ФБ трие групи и дори не уведомява админите. Преди 3 години така ми затриха 2 групи с 20К потребители - от тогава не съм и влизал в тая простотия.

Прегледай си профила за добавени функции, дали случайно не ти е активна функцията "Деменция", това е функция която имитира болестта Деменция и бавно в рамките на дни/седмици/месеци малко по малко заличава части от профила ти с цел да преживееш това което преживяват хората страдащи от тази болест.

По-простия вариант е просто да са те блокирали.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.