Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

захранващ блок или нещо друго

Featured Replies

здравейте отново мили колеги

след смяна на дефектиралото захранване с ново

понеже предното издаваше странен звук по време на игра 

и новото започна но не да се чува станния звук който ви бях пратил в по предната тема 

а сега примерно когато играя някоя игра да кажем 

Call of Duty: Modern Warfare II  и друга като  Battlefield 2042 перката на самото захранване започва да върти на максимални обороти и става мн шумна

и непоносима

-------------------------------

захранващ блок - ASUS TUF GAMING 1000W, 80+ GOLD PCIE 5.0, FULLY MODULAR

ето снимка и на другите ми компоненти

cats.jpg.2380479e81beda5bcc58601657ce489e.jpg

направих снимка и на биос настройките

ако смятате че там има нещо което трябва да се бутне моля кажете

но все пак нека някой който наистина разбира 

346151991_180948744510516_2746062207367546649_n.thumb.jpg.9e772af4a040b64d547cb31daf6e68d4.jpg346044754_778343803923963_5901479381421342681_n.thumb.jpg.abf7c4215a53a361012ee828d48c1776.jpg346100096_907379457117056_3518338467568151128_n.thumb.jpg.abb355da4a5c57dba9dce666c01c6d4b.jpg345941388_769253738156850_7657291184464621558_n.thumb.jpg.b050958b42e8c441eea0316c770a7758.jpg

ако не ги виждате хубаво може да споделите сайт където мога да ги кача и да ви дам линк

-----------------------------

пробвал съм няколко варианта

1 . сменил съм  охладителя  на процесора  

2. обърнах внимание и за посоката на захранването 

3 .кутия - be quiet pure base 500dx стоково си идва със 3 вентилатора които са 140  разположени са  отгоре ,отзад ,отпред-   поръчал съм два допълнителни вентилатора 140 които смятам да сложа 1 отпред и 1 отгоре

Ако играя някой друга игра като Valorant нямам такива проблеми 

когато пробвам примерно PUBG понякога се пуска и спира понякога се пуска засилва и спира

допитах се до приятели те ми казаха че може и да има начин това да се оправи но през биос 

а там ме няма 

Та каква може да бъде причината  за да се пуска тази перка на захранването и то на високи обороти

ето и клип  - 

Как точно установи, че проблема е в перката на захранването? Снимай я да видим дали си вдига оборотите при увеличаване на шума. За да и променяш оборотите, захранването трябва да има такава опция и букса, която да свържеш към USB хедър на дъното. Това захранване няма такова нещо.

• Автор
преди 5 минути, Raze написа:

Как точно установи, че проблема е в перката на захранването? Снимай я да видим дали си вдига оборотите при увеличаване на шума. За да и променяш оборотите, захранването трябва да има такава опция и букса, която да свържеш към USB хедър на дъното. Това захранване няма такова нещо.

просто поставих ръката си там и понеже на захранването перката е отдолу там духаше мн студено 

току-що, transcend92 написа:

просто поставих ръката си там и понеже на захранването перката е отдолу там духаше мн студено 

е тя си се чува яко  като летище и дразни дори като съм със слушалки 

• Автор
преди 32 минути, JKirilov написа:

Неправилно оразмерени захранвания и игра на високи резолюции.

Неправилно оразмерени захранвания ??

Неправилно оразмерени захранвания ??

играта е с възможно най ниските настройки и е на 1920x1080

Аз ти предложих нещо, но не видях да си го направил - как си на 100% сигурен, че точно перката на захранването издава такъв шум, като изобщо не се вижда дали и как се върти? Когато започне шума, може да пробваш да спреш 1 по 1 всяка от перките в кутията с пръст. За захранването евентуално внимателно можеш да пробваш да пъхнеш нещо меко и здраво вътре, докато перката спре, след като не ти е опция да направиш видео и да видиш дали си променя оборотите. Можеш също да извадиш захранването извън кутията и да слушаш дали наистина от там идва въпросния шум.

• Автор
преди 45 минути, Raze написа:

Аз ти предложих нещо, но не видях да си го направил - как си на 100% сигурен, че точно перката на захранването издава такъв шум, като изобщо не се вижда дали и как се върти? Когато започне шума, може да пробваш да спреш 1 по 1 всяка от перките в кутията с пръст. За захранването евентуално внимателно можеш да пробваш да пъхнеш нещо меко и здраво вътре, докато перката спре, след като не ти е опция да направиш видео и да видиш дали си променя оборотите. Можеш също да извадиш захранването извън кутията и да слушаш дали наистина от там идва въпросния шум.

това с перките не искам да го правя дай да видим някоя програма за да видя самата скорост на вентилаторите

аз имам една но ми показва само на видеото и на процесора

това с перките не искам да го правя дай да видим някоя програма за да видя самата скорост на вентилаторите

аз имам една но ми показва само на видеото и на процесора

просто няма как да не е перката на захранването

засилих от биоса всички вентилатори те са 3 после засилих и на процесора 

после засилих и на видео картата е нямаха същия шум 

преди 1 час, JKirilov написа:

Щом всичко е правилно оразмерено, защо захранващия блок се озорва? ;)

а де кажи ми и аз тва се питам верно че взех по голяма с цел ъпгрейд наа видеото

но защо ще ми  прави така със  тази карта и този процесор и дъно

уж са хубави компонентите 

• Автор

явно няма как да  стане ще трябва сам да се оправям 

все пак благодаря на всички които се включиха 

Прочете ли и разбра ли последно това, което ти написах? Няма 'програма' за вентилатора на захранването, няма как през софтуер да направиш това, което искаш. Носи всичко в някой сервиз за диагностика, обясни им проблема и го демонстрирай пред тях, там ще ти кажат какво може да се направи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.