Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си лаптоп

Featured Replies

Здравейте, търся си лаптоп, който да е подходящ за програмиране, имам бюджет до 1000 лв. Наясно съм, че няма да е нещо *уау* , но ми трябва за първо време!

преди 1 час, Karla12345 написа:

Здравейте, търся си лаптоп, който да е подходящ за програмиране, имам бюджет до 1000 лв. Наясно съм, че няма да е нещо *уау* , но ми трябва за първо време!

https://www.emag.bg/laptop-asus-vivobook-15-k513ea-intelr-coretm-i5-1135g7-15-6-full-hd-oled-ram-8gb-512gb-ssd-intelr-irisr-x-graphics-no-os-indie-black-k513ea-l12004/pd/DWJGFXMBM/

https://www.emag.bg/laptop-hp-15s-fq2026nq-intelr-coretm-i3-1115g4-15-6-ram-8gb-ssd-256gb-intelr-uhd-graphics-free-dos-grey-2l9x7ea/pd/DT657DMBM/

Гледай да е поне с 16 GB RAM или да се предлага такава опция за ъпгрейд с доплащане, както и процесора да е поне с 4 физически ядра и 8 нишки. 8 GB за работа за никъде няма да ти стигнат.

преди 1 час, Raze написа:

Гледай да е поне с 16 GB RAM или да се предлага такава опция за ъпгрейд с доплащане, както и процесора да е поне с 4 физически ядра и 8 нишки. 8 GB за работа за никъде няма да ти стигнат.

Я направо купи един и го подари на автора!

То бива "изхвърляне", ама не прекалявайте!

преди 8 часа, JKirilov написа:

Става всеки, търси с по-голяма гаранция, метален корпус...

Най-вече НР!

Трябваше да предложиш направо корпуса е да от як винкел нещо неръждавейка.:lol6:

преди 2 часа, jhoro написа:

Я направо купи един и го подари на автора!

То бива "изхвърляне", ама не прекалявайте!

И от какъв зор аз ще го купувам, защо ти не го купиш като толкова знаеш? За сумата може да се намери прилична машина с въпросните изисквания, дори и втора употреба. В днешно време 4-ядрен процесор с 8 нишки не струва хиляди като едно време, а цените на паметите са достатъчно ниски. За работа с IDE и пускане на проекти, евентуално докер и виртуални машини само с 8 GB RAM и 2-ядрен процесор ще е мисия невъзможна.

Лаптоп HP 250 G9 с Intel Core i3-1215U (0.9/4.4GHz, 10M), 16 GB, 256GB M.2 NVMe SSD, Intel UHD Graphics, Free DOS, Черен - eMAG.bg

Лаптоп HP 255 G8 с AMD Ryzen 3 5300U (2.6-3.8GHz,4M), 16 GB, 512GB M.2 NVMe SSD, AMD Radeon RX Vega 6, Free DOS, Сребрист - eMAG.bg

Лаптоп HP Pavilion 14-ec0044nu, 6X8Y7EA#AKS.16GB.250SSD, 14", AMD Ryzen 3 5300U (4-ядрен), AMD Radeon Graphics, 16 GB 3200 MHz DDR4, Сребрист - eMAG.bg

и така нататък.

И втора ръка с i3-2*** 8GB RAM и SSD за по 160-200лв. все още вършат работа за машина, на която игрите, CAD базиран софтуер и видеообработките не са приоритет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.