Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с чекиране при WizzAir - нужда от съвет

Featured Replies

Здравейте,

Родителските ми тела ще пътуват на екскурзия (self arange) до Болоня. Купили билети през WizzAir. Викнаха ме да направя чекирането. Почнах да се движа по формата и запецнах на момента с въвеждането на данните на майка ми (изисква се да се въведат данни на лична карта или международен паспорт- към момента тя международен паспорт няма, затова избрах личната карта. Само че, на една от стъпките се изисква да се въведат дата на издаване и дата на изтичане на картата. Съответно, картата на майка ми е със дата на изтичане: безсрочна. А във формата на WizzAir няма такава опция - може само да се посочи дата. Какво следва да правя в случая? Пробвах се чрез чат бота, не можах да се свържа със жив човек - три пъти пробвах, казва че всички агенти са заети. Има и телефонен номер, но дава такса 1.20 лв на минута, което мисля да го оставя като краен вариант (докато се обясним с човека отсреща какво се случва и за какво се боря (пък и докато се свържа с него) може да се натрупа една много стабилна сметка).

Цитат

Здравейте,

Благодаря Ви за запитването. Възможно е да направите чекиране на WizzAir без дата на изтичане на лична карта. За да го направите, моля изберете опцията "ID карта" в полето "Тип документ", а в полето "Дата на изтичане" въведете дата, която е следващия месец и година от момента на чекирането. Това ще Ви позволи да продължите с чекирането без проблеми¹.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/wizz-uslugi/auto-check-in

• Автор
преди 2 минути, нушо написа:

Благодаря! А това къде е написано (аз ровичках по техния хелп, но като нищо може да съм пропуснал - ако е от там)?

• Автор
преди 18 минути, цър-вул написа:

Мммм, защо очакваш през апп-а да е по-различно?

преди 7 часа, Петър Ангелов написа:

Здравейте,

Родителските ми тела ще пътуват на екскурзия (self arange) до Болоня. Купили билети през WizzAir. Викнаха ме да направя чекирането. Почнах да се движа по формата и запецнах на момента с въвеждането на данните на майка ми (изисква се да се въведат данни на лична карта или международен паспорт- към момента тя международен паспорт няма, затова избрах личната карта. Само че, на една от стъпките се изисква да се въведат дата на издаване и дата на изтичане на картата. Съответно, картата на майка ми е със дата на изтичане: безсрочна. А във формата на WizzAir няма такава опция - може само да се посочи дата. Какво следва да правя в случая? Пробвах се чрез чат бота, не можах да се свържа със жив човек - три пъти пробвах, казва че всички агенти са заети. Има и телефонен номер, но дава такса 1.20 лв на минута, което мисля да го оставя като краен вариант (докато се обясним с човека отсреща какво се случва и за какво се боря (пък и докато се свържа с него) може да се натрупа една много стабилна сметка).

За по-сигурно, а и след като няма информация как се процедира в случая, съветът ми е да се прескочи изцяло автоматичното чекиране като опция в сайта, за да се извърши като такова (физическо) направо на самото летище, пред съответната бутка на wizzair. Там, впоследствие може да се събере необходимата информация как да се извършва операцията за в бъдеще

преди 6 часа, Петър Ангелов написа:

Мммм, защо очакваш през апп-а да е по-различно?

Силно те затруднява това действие?

преди 8 минути, JKirilov написа:

Агелов, кажи им също, че на връщане ще кацнат във Варна!

Винкеларий, може да е и в Букурещ.

• Автор
преди 37 минути, FobiaX написа:

За по-сигурно, а и след като няма информация как се процедира в случая, съветът ми е да се прескочи изцяло автоматичното чекиране като опция в сайта, за да се извърши като такова (физическо) направо на самото летище, пред съответната бутка на wizzair. Там, впоследствие може да се събере необходимата информация как да се извършва операцията за в бъдеще

Въпросът ми е (не съм запознат, не съм пътувал от години, още повече пък с WizzAir) за директно чекиране на летището, какви документи трябва да представят там? Нещо от сайта трябва ли да се сваля/разпечатва?

преди 27 минути, цър-вул написа:

Силно те затруднява това действие?

Ами просто искам да разбера (ако не те затруднява да споделиш). Ако ли те - просто кажи.

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Въпросът ми е (не съм запознат, не съм пътувал от години, още повече пък с WizzAir) за директно чекиране на летището

Образец за закупения билет с прилежащия QR код, дават се спомагателно и през мобилното приложение и през браузъра на (pc-mac), опцията за принт А4 все още е валидна, показваш и действаш.

• Автор
Образец за закупения билет с прилежащия QR код, дават се спомагателно и през мобилното приложение и през браузъра на (pc-mac), опцията за принт А4 все още е валидна, показваш и действаш.
Много благодаря!

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.