Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изгубени контакти от Гугъл.

Featured Replies

Телефона ми внезапно остана без контакти ! Изчезнаха от Гугъл профила ми. Възстанових ги, като ги синхронизирах от сим картата, но въпроса си остава, защо се изтриха !?!?

Където има софтуер, винаги има проблем. А контактите може да си ги свалиш от Гугъл профила, като файл, качваш го на телефона и от там импортваш контактите.

• Автор
току-що, *S197* написа:

Където има софтуер, винаги има проблем. А контактите може да си ги свалиш от Гугъл профила, като файл, качваш го на телефона и от там импортваш контактите.

Те изчезнаха. Няма какво да сваля. Освен наново качените, но не са всички. Много нови ги няма !

преди 1 минута, Стоян Дамянов написа:

Те изчезнаха. Няма какво да сваля. Освен наново качените, но не са всички. Много нови ги няма !

Да имаш някое приложение, тип чистачка? ЗА контактите: отваряш си профила в гугъл mail. Там имаш опция да екпортва контактите ти в един файл. Тоя файл го слагаш на телефона и от там импортваш и пак си в джаза.

преди 4 минути, Стоян Дамянов написа:

Те изчезнаха

До сега не съм чувал на някой да му се затрият контактите от гугълски профил, освен ако си спрял синхронизацията и нямаш резервно копие в гугъл диск.

Провери ли си съдържанието тук?

• Автор

Всички жележа се бъгнаха !

преди 2 минути, *S197* написа:

Не става ясно автора с кво железо е.

Два телефона и лаптопа ми са синхронизирани ! Всичко навсякъде изчезна !

При мен е точно обратното, колкото и да трия ми идват някакви бекъпи и контактите не щат да се трият. Както и да е. Преди години за подерен път се опитватвах да се освободя от някакви древни контакти, и изтрих доста. После реших, че съм попрекалил малко и от някакъв календар му дадох възстановяване от предишния ден  и всичко се върна, отпреди всички мои промени/триене/. Та виж дали има някакви дати от каледара за да му дадеш възстановяване няколко дена преди събитието да ти върне обратно всичко,щото при мен се получи точно както трябва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.