Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Рутер за външен монтаж

Featured Replies

Здравейте може ли да си монтирам рутер на стената под веранда няма да го вали или пече директно.Лан кабела и захранването също ще е под верандата,ще издържи ли или ще изгори мъглата ще му пречи ли или не е проблем да си стои вънка.Искам го вънка за по добър сигнал двора ми е голям и не мога да го покрия по друг начин

преди 53 минути, valyo_93 написа:

Здравейте може ли да си монтирам рутер на стената под веранда няма да го вали или пече директно.Лан кабела и захранването също ще е под верандата,ще издържи ли или ще изгори мъглата ще му пречи ли или не е проблем да си стои вънка.Искам го вънка за по добър сигнал двора ми е голям и не мога да го покрия по друг начин

Имам сложен в един обект един обикновен TL-WR841N при подобни условия. Вече трета година си работи - зима, лято..... Но все пак едно наум....

ПС: Има АР-та, специално проектирани за външни условия, но едва ли си заслужава цената за домашно ползване

И аз имам един TL-WR940N под един сайвант, ама е в Балкана и като свие студ през зимата, понякога иска рестарт. Ако ще разчиташ на това нещо, хубаво е да го сложиш във влагозащитена кутия. Лятото ще се налага да вадиш по някоя тапа от кутията, да излиза топлият въздух навън, а зимата ще е добре да затваряш тапата, да може вътре да се поддържа поносима температура.

На незащитените рутери по селата, проблемът е не толкова в атмосферните условия, колкото в мравки, паячета и тям подобни животни. Бяха ми донесли утрепан MikroTik, а като го отворих, по спойките на ethernet трансформаторите имаше дървесни мравки, пръснали се като гранати и разпилели мравчен сок навсякъде около спойките. Просто влизат през решетките за охлаждане, нещо вътре ги привлича, дават на късо между две спойки и чао.

преди 3 часа, valyo_93 написа:

Здравейте може ли да си монтирам рутер на стената под веранда ...

По добре вземете рутер с външна антена и го сложете вътре.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.