Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Орязване на дадени апликации от телефон?

Featured Replies

Преди с Киес на Самсунг помня, че съм махал дадени програми като Уеб браузър, Фейсбук и Гугъл търсачката (защото си губя твърде много времето с Интернет).

Бях си оставил само УотсАп и Инстаграм.

Възможно ли е да се направи същата операция с новите Самсунг телефони от 2020-та насам примерно или с китайските на Хуавей и Шяоми и др?

Разрешен от Петър Ангелов

Може да пробваш да забраниш дадено приложение, но зависи какво е, примерно браузъра или гугъл може да счупят някое друго. Фейсбук изобщо не е задължително да се инсталира.

преди 1 час, цър-вул написа:

Доколкото разбирам, авторът иска да инсталира фабрично инсталираните (pre-installed) apps.

Иска да махне фабрично инсталираните програми.

преди 3 часа, Acho5 написа:

Възможно ли е да се направи същата операция с новите Самсунг

Търсиш в XDA инфо и чрез ADB команди се премахват излишните които може. 

То ако е само заради загуба на време, сигурно има вариант да се скрият приложенията или направо да се премахнат. В iOS вече можеш да премахнеш и браузера и други заводски приложения.

Да, искам да ги премахна направо. Само браузърът, ФБ и Гугъл търсачката искам да махна. Не самите гугълски сървиси, без тях системата не може, но само търсачката може да се махне - тествано на Галакси от 2013-та. НЕ помня дали не му инсталирах къстом ром и там трих част от програмите. След доста години възобнових РОМ-а и вече имаше и браузър и търсачка.

Аз всъщност за разговори си купих глупав телефон на Нокиа с копчета, но поне с 4G. Обаче ми трябва да имам и телефон, с който да правя сносни снимки и да ползвам Инстаграм, от това ми зависи работата. Имам един айфон 6S с леко счупен екран и камерата си снима хубаво, но мисля, че ми е време за нов телефон. Ама като диоптърът ти подгони минус 4 и се сещаш че трябва да намалиш ползването на екрани драстично.

• Решение
преди 10 часа, Acho5 написа:

Да, искам да ги премахна направо. Само браузърът, ФБ и Гугъл търсачката искам да махна. Не самите гугълски сървиси, без тях системата не може, но само търсачката може да се махне - тествано на Галакси от 2013-та. НЕ помня дали не му инсталирах къстом ром и там трих част от програмите. След доста години възобнових РОМ-а и вече имаше и браузър и търсачка.

Аз всъщност за разговори си купих глупав телефон на Нокиа с копчета, но поне с 4G. Обаче ми трябва да имам и телефон, с който да правя сносни снимки и да ползвам Инстаграм, от това ми зависи работата. Имам един айфон 6S с леко счупен екран и камерата си снима хубаво, но мисля, че ми е време за нов телефон. Ама като диоптърът ти подгони минус 4 и се сещаш че трябва да намалиш ползването на екрани драстично.

Гледаш тук как се прави и махаш каквото искаш.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.