Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за българския филм "Диви и щастливи"?

Featured Replies

От началото на 2020-та година помня един билборд, който рекламираше тогава новоизлязъл БГ филм.

Както си чаках автобуса след работа ми се запечата този образ на Яна Маринова, Луиза Григорова и още няколко актьора. Доста професионално изглеждащ билборд като за БГ филм.

Щях да ви питам кой е филма, но го намерих сам. Затова ще ви питам тези, които сте го гледали струва ли си? Поради пандемията е един от филмите, прожектиран на открити авто кина.

Помните ли ги? Имам чувство, че са минали не 3 години, а цяла вечност от тогава, но отиваме в офтопик. Става ли за гледане филмът като сюжет? За Янчето и Луизето знам, че не могат да играят много добре, но пък имат фаца, стават за хм гледане. Но как е като сюжет, струва ли си гледането?

В нета пише, че е най-гледаният български филм за 2019 година по резултати от първия уикенд на филма в кината. Но не успява да покрие бюджета си, до голяма степен смятам, че е заради пандемията, защото излиза ноември. Докато се разшуми, че има нов филм минали няколко месеца и бяхме в локдаун. Та какво смятате за този филм пуснат в разгара на интересни времена?

plakat~5.m.jpg

Навремето имаше сценаристи като Братя Мормареви и тогава българските филми ставаха за гледане, ама онова време отдавна мина.

преди 34 минути, ined написа:

Навремето имаше сценаристи като Братя Мормареви и тогава българските филми ставаха за гледане, ама онова време отдавна мина.

розови очила, породени от носталгия...

Е, гледах трейлъра. Малко на Телма и Луиз замесен с екшън ми бие, но е хубав. Всъщност изглежда неочаквано добър като за български филм. Супер добра кинематография и режисура, рядко виждам такива в роден филм.

Повечето коментари под трейлъра са позитивни, което е рядкост за БГ филм и съм съгласен с тях.

Доста добре им се е получило, ако не ги познавах и не говореха на български щях да помисля, че е холивудска продукция. Въобще, явно освен невероятно добра музика, около 2020-та година са пускали и супер готини филми изглежда. Да не забравяме и филма "Тесла", пак пуснат по кината някъде там.

@bss2222, В "Животът на Жоро" само като видя кои участват и... ще пропусна. Пуснах си един епизод и го спрях на десетата секунда. Аръков не става за актьор, другите около него също. Заснето с евтина камера, която се и клати от време на време. Абсолютна БГ боза в стил "Съни бийч" с част от същите актьори от сънито, но дори по-лоша. Не могат ли да викнат режисьора и сценаристите на първия сезон на "Ергенът"? Или тези, които са заснели "Диви и щастливи". И да наемат хора, които седят добре на екран като Дениз Хайрула и Виктор Стоянов в главните роли, те в Ергенът показаха, че по-добре играят от Аръков и компания, хем не се водят актьори. И по-добре ще се получи, убеден съм!

преди 13 часа, Acho5 написа:

От началото на 2020-та година помня един билборд, който рекламираше тогава новоизлязъл БГ филм.

Както си чаках автобуса след работа ми се запечата този образ на Яна Маринова, Луиза Григорова и още няколко актьора. Доста професионално изглеждащ билборд като за БГ филм.

Щях да ви питам кой е филма, но го намерих сам. Затова ще ви питам тези, които сте го гледали струва ли си? Поради пандемията е един от филмите, прожектиран на открити авто кина.

Помните ли ги? Имам чувство, че са минали не 3 години, а цяла вечност от тогава, но отиваме в офтопик. Става ли за гледане филмът като сюжет? За Янчето и Луизето знам, че не могат да играят много добре, но пък имат фаца, стават за хм гледане. Но как е като сюжет, струва ли си гледането?

В нета пише, че е най-гледаният български филм за 2019 година по резултати от първия уикенд на филма в кината. Но не успява да покрие бюджета си, до голяма степен смятам, че е заради пандемията, защото излиза ноември. Докато се разшуми, че има нов филм минали няколко месеца и бяхме в локдаун. Та какво смятате за този филм пуснат в разгара на интересни времена?

plakat~5.m.jpg

Помия.

преди 11 часа, АСПЕКТ написа:

Помия.

Ще се радвам Вашият филм да е по-добър от този. 😊

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.