Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 6 часа, 888red написа:

И сега всички посещаващи форума имат и знаят този канал и затова не ми благодарят. Така ли ?... леле.. ще гледате картинки само!

Като например планетафолк хд в стрийм.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Майсторе: Според мен молбата ми е неизпълнима,но все пак да те попитам:

Досега гледах и дадени от теб данни с които гледах астроспорт с хдр и англ. канал с хдр за англ. първенство. Горе-долу добре...  имам много забележки,но се ядва/ аз знам,че това не зависи от теб/. Но вече почти месец ги няма тези канали при мен--- а аз ги имам поне на 5,6 места,от различни провайдери. Има нещо спряно ..поголовно според мен.

Нещо да знаеш?  Ще съм ти благодарен/както винаги съм бил/... ако споделиш нещо и аз да го пусна като картинка в калдата😃/ ама на лично/.....но както ти прецениш!

Говоря за астро 4к,sky main 4k,sky mix/uno/1hhd/

преди 49 минути, Veni1972 написа:

Здравейте!

Някой да знае друг портал,освен 2gb1.tvcdn с Диема спорт 2 и 3 в 4К?

Благодаря!

АЗ знам ама не казвам!/ мога да кажа десет  филми ама не  казвам/..Нъл тъй ?

преди 6 часа, 888red написа:

И сега всички посещаващи форума имат и знаят този канал и затова не ми благодарят. Така ли ?... леле.. ще гледате картинки само!

Като например планетафолк хд в стрийм.

http://......................../TRAVELXP4K?token=test

Тези ги спряха днес ама прати ми на лично еон ако имаш желание...  :)

• Автор
преди 29 минути, vanood написа:

http://......................../TRAVELXP4K?token=test

Тези ги спряха днес ама прати ми на лично еон ако имаш желание...  :)

https://apksoul.net/eon-tv/download/0/

Но пък Планетата 4К си работи

Spoiler

51:6688/play/a02d?token=test

преди 1 час, Pifi Pedolino написа:

Ще го пробвам това да видя дали ще работи.

Абсолютно безполезно за мен

ако имаш регистрация, със сигурност ще проработи [emoji6][emoji16]

Изпратено от моят moto g32 с помощта на Tapatalk

Не живея в България

И виждам само бг оператори така че не работи за мен и с регистрация.

Благодаря , че го подчерта не го бях разбрал.

• Автор
на 3.10.2023 г. в 14:39, 888red написа:

Досега гледах и дадени от теб данни с които гледах астроспорт с хдр и англ. канал с хдр за англ. първенство. Горе-долу добре...  имам много забележки,но се ядва/ аз знам,че това не зависи от теб/. Но вече почти месец ги няма тези канали при мен--- а аз ги имам поне на 5,6 места,от различни провайдери. Има нещо спряно ..поголовно според мен.

Нещо да знаеш?  Ще съм ти благодарен/както винаги съм бил/... ако споделиш нещо и аз да го пусна като картинка в калдата😃/ ама на лично/.....но както ти прецениш!

http://theking365tv.ws:2103

Е тука работят.

на 3.10.2023 г. в 14:39, 888red написа:

Това не го прави, дори да ти го дават.

Spoiler

Според мен се вижда горе-долу добре на pot player/ на монитор от 2005год./ Това пък ако го пусна на тв-то--леле леле😃

2023-10-06_143546.jpg

1234.m3u8

Искате ли бг.канали?  Кои  канали? С какъв битрейт?... защото аз като абонат на еон 5g с два приемника имам много забележки към тях. Например: Аз редко гледам от бокса на еон,........ гледам стриймове само с около 10 битрейт/защото се виждат с 1 идея по-хубаво/.... а  те /еон/... не пускат каналите с такова качество/компресират го/. Освен това в промеждутака между 19.30 и 22.30- интернет скоростта спада драстично и не могат да се гледат моите стриймове/с голям битрейт/.  Не казвам,че не може да се гледа от боксовете/2 броя/.... казвам,че моите 10/мбм/....стриймове накъсват и не могат да се гледат    .. а какво остава за 4к с hdr?

Ta мисълта ми е ---- дали при някой с еон 5г е същото по това време на вечерта? През деня всичко горе- долу е добре. 

Ако някой има някаква идея да пише - ще се реванширам веднага. Всичко при мен е на кабел/изключил съм wifi/.При тест за поставяне на рутера/ дава отлично/....сменявал съм местата.  Слагал съм мой рутер .... иии нече... използвам  разклонител.. Влизам в настройките на рутера сменявам мрежата на всички възможни/ 2.4/ - същото.

Това го пиша защото този който ако може да ми даде работещ съвет--- то аз ще му дам работещи бг.канали с висок битрейт ако той има нужда от тях.

Това със смяна на доставчика - го знам.

преди 1 час, 888red написа:

Искате ли бг.канали?  Кои  канали? С какъв битрейт?... защото аз като абонат на еон 5g с два приемника имам много забележки към тях. Например: Аз редко гледам от бокса на еон,........ гледам стриймове само с около 10 битрейт/защото се виждат с 1 идея по-хубаво/.... а  те /еон/... не пускат каналите с такова качество/компресират го/. Освен това в промеждутака между 19.30 и 22.30- интернет скоростта спада драстично и не могат да се гледат моите стриймове/с голям битрейт/.  Не казвам,че не може да се гледа от боксовете/2 броя/.... казвам,че моите 10/мбм/....стриймове накъсват и не могат да се гледат    .. а какво остава за 4к с hdr?

Ta мисълта ми е ---- дали при някой с еон 5г е същото по това време на вечерта? През деня всичко горе- долу е добре. 

Ако някой има някаква идея да пише - ще се реванширам веднага. Всичко при мен е на кабел/изключил съм wifi/.При тест за поставяне на рутера/ дава отлично/....сменявал съм местата.  Слагал съм мой рутер .... иии нече... използвам  разклонител.. Влизам в настройките на рутера сменявам мрежата на всички възможни/ 2.4/ - същото.

Това го пиша защото този който ако може да ми даде работещ съвет--- то аз ще му дам работещи бг.канали с висок битрейт ако той има нужда от тях.

Сам питаш и сам си отговаряш!...смени доставчика барабар с рутера!

преди 2 часа, 888red написа:

С безжичен интернет (5G) много зависиш от натоварването на мрежата.

И натоварванията са най-големи рано сутрин и вечер. Най-близката ти базова станция с какво е захранена? 99% е вероятно да е с 1Gbit/s, който се поделя между всички закачени.

Като на повечето потребители лимита също им е 1Gbit/s. Колкото си и по-далече от БС, толкова ще ти пада и скоростта.

И когато има много потребители, няма как да не ти падне много скоростта. Освен това базовите станции имат и лимит на едновременните конекции.

Когато те прехвърли към по-отдалечена БС скоростта пак ще ти дропне. Това е услуга за слабо населени места, където оптиката им е кът.

За нуждите на теста, вечерта спри боксовете, стриймове, торенти и т.н., закачи лаптопа директно с кабел към рутера и отвори fast.com

Как да го оправиш. Минавай на оптика. Аз съм на виваком оптика и по всяко време ми държи 200Мбпс.

Защо ти пада качеството? Всеки канал в платформата се енкодва с няколко качества: примерно 3Мб, 1,5Мб, 600Кб

Като ти падне скоростта на мрежата, автоматично платформата ти сваля качеството с едно надолу, да не ти дропи картината.

Пробвай в рутера да дадеш приорити на IPTV, но не вярвам да ти помогне много.

Ако зададеш настройка в платформата да си винаги на високо качество ще почне да ти дропи.

преди 6 минути, bgman21 написа:

Как да го оправиш. Минавай на оптика. Аз съм на виваком оптика и по всяко време ми държи 200Мбпс

Аз съм сключил договор за 2 год. Не става. Въпреки,че ако много се нервирам... ще се махна много лесно. Аз до преди време бях на  адсл/подуяне- софия/ и според мен беше малко по-добре. Сега имам възможност за  А1- уж оптика ама аз не вярвам,защото виждам какви са им кабелите. Добре е че имам сателит-- там няма грешка,но нямам диемите в 4к.

Spoiler

Spoiler

•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
                     OpenBullet 2 Present 
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
╔«❖»𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹➤ http://tvbezgranica.org:80/c/
║«❖»𝐑𝗲𝗮𝗹 𝗨𝗿𝗹➤ http://tvbezgranica.org:80/c/
║«❖»𝗠𝗮𝗰➤ 00:1A:79:5D:00:00
║«❖»𝗘𝘅𝗽𝗶𝗿𝗲 𝗕𝗶𝗹𝗹.𝗗𝗮𝘁𝗲➤ December 31, 2023, 8:25 pm
║«❖»𝗔𝗱𝘂𝗹𝘁 𝗣𝗮𝘀𝘀𝘄𝗼𝗿𝗱➤ 0000
╚«❖»🅥🅟🅝➤ Europe\/Sarajevo
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
╔«❖»𝗦𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗡𝘂𝗺𝗯𝗲𝗿➤ 4253F71AD6695
║«❖»𝗗𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗜𝗗𝟭➤ A66967ED3220A8554822E379758A62160402741F6146472A4BC6FE480E22682C
║«❖»𝗗𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗜𝗗𝟮➤ C90658B6FBAB409E2C082C6507FE537BA84A7B71B1B47F5CDD23AAAE6B52B30E
╚«❖»𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲➤ 6839FA45890A44B1B787CB760BA3DE60E12BB54116308C4F740CEA92B7E48B87
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
𝑳𝒊𝒔𝒕 (𝑳𝑰𝑽𝑬) All🧬 Bosna i Hercegovina🧬 Hrvatska🧬 Srbija🧬 Reality🧬 Crnagora🧬 Makedonija🧬 Sport EX-YU🧬 Sport World🧬 Pink🧬 Muzika🧬 Djeca🧬 Filmski🧬 Dokumentarni🧬 Deutschland🧬 Schweiz🧬 Skandinavia🧬 Netherland🧬 Slovenija🧬 Albanija🧬 Turkey🧬 Arab🧬 Italy🧬 France🧬 England🧬 Bulgaria🧬 Greece🧬 Romania🧬 Poland🧬 Russia🧬 Spain🧬 Ukraine🧬 Czech Republic/Slovakia🧬 Hungary🧬 Adults18+🧬 Portugal
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
Welcome in the future with OpenBullet 2

преди 1 час, 888red написа:

Аз съм сключил договор за 2 год. Не става. Въпреки,че ако много се нервирам... ще се махна много лесно. Аз до преди време бях на  адсл/подуяне- софия/ и според мен беше малко по-добре. Сега имам възможност за  А1- уж оптика ама аз не вярвам,защото виждам какви са им кабелите. Добре е че имам сателит-- там няма грешка,но нямам диемите в 4к.

Става. Винаги ще те прехвърлят на оптика с преподписване за нови 2 години :). Дори ще ти дадат и 1лв цена за половин година. Но вероятно си в къща и нямат оптика наблизо.

Най-сложният вариант, оспорваш си договора и искаш да го прекратиш поради неспазване на условията. Ще ти трябват и статистики за трафика. Пишеш на КЗП, омбудсман, звъниш им на съпорта постоянно.

Работи, но бавно и трябва да си много настоятелен. Така си промених условията по услугите за тела с Йетел.

Най-лесният и най-скъпият: плащаш си три такси, обаче ще ти начислят и отстъпките, които си ползвал и сумата ще набъбне и отиваш на оптика при някой друг.

преди 1 час, Crypto81 написа:
  Затвори скритото съдържание

Затвори скритото съдържание

•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
                     OpenBullet 2 Present 
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
╔«❖»𝗣𝗼𝗿𝘁𝗮𝗹➤ http://tvbezgranica.org:80/c/
║«❖»𝐑𝗲𝗮𝗹 𝗨𝗿𝗹➤ http://tvbezgranica.org:80/c/
║«❖»𝗠𝗮𝗰➤ 00:1A:79:5D:00:00
║«❖»𝗘𝘅𝗽𝗶𝗿𝗲 𝗕𝗶𝗹𝗹.𝗗𝗮𝘁𝗲➤ December 31, 2023, 8:25 pm
║«❖»𝗔𝗱𝘂𝗹𝘁 𝗣𝗮𝘀𝘀𝘄𝗼𝗿𝗱➤ 0000
╚«❖»🅥🅟🅝➤ Europe\/Sarajevo
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
╔«❖»𝗦𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹 𝗡𝘂𝗺𝗯𝗲𝗿➤ 4253F71AD6695
║«❖»𝗗𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗜𝗗𝟭➤ A66967ED3220A8554822E379758A62160402741F6146472A4BC6FE480E22682C
║«❖»𝗗𝗲𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗜𝗗𝟮➤ C90658B6FBAB409E2C082C6507FE537BA84A7B71B1B47F5CDD23AAAE6B52B30E
╚«❖»𝗦𝗶𝗴𝗻𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲➤ 6839FA45890A44B1B787CB760BA3DE60E12BB54116308C4F740CEA92B7E48B87
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
𝑳𝒊𝒔𝒕 (𝑳𝑰𝑽𝑬) All🧬 Bosna i Hercegovina🧬 Hrvatska🧬 Srbija🧬 Reality🧬 Crnagora🧬 Makedonija🧬 Sport EX-YU🧬 Sport World🧬 Pink🧬 Muzika🧬 Djeca🧬 Filmski🧬 Dokumentarni🧬 Deutschland🧬 Schweiz🧬 Skandinavia🧬 Netherland🧬 Slovenija🧬 Albanija🧬 Turkey🧬 Arab🧬 Italy🧬 France🧬 England🧬 Bulgaria🧬 Greece🧬 Romania🧬 Poland🧬 Russia🧬 Spain🧬 Ukraine🧬 Czech Republic/Slovakia🧬 Hungary🧬 Adults18+🧬 Portugal
•━━━━━━━━━━━━━━━━━━•
Welcome in the future with OpenBullet 2

Тоя е некакъв "модерен" портал, за първи път ми излиза нещо такова:

Screenshot 2023-10-06 215439.jpg

преди 2 часа, bgman21 написа:

Най-лесният и най-скъпият: плащаш си три такси, обаче ще ти начислят и отстъпките, които си ползвал и сумата ще набъбне и отиваш на оптика при някой друг.

Май така ще стане ................ ама какво да правя

преди 15 часа, juli_75 написа:

Тоя е некакъв "модерен" портал, за първи път ми излиза нещо такова:

Screenshot 2023-10-06 215439.jpg

Че тия портали ги има още преди 3 години - и са с прилична защита,а в случая тя е сработила и си заловен -чудно е че не си взел банани а мака ще бъде блокиран след като админчето види лога -и ще знае че в сървъра му има навлеци .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 12

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.