Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 23 часа, beni00 написа:

ZDR dali neko ima vise konecia od ova pleas na pm hvala

Здраво Брато ! Немам това ,което търсиш. Виж това:

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

на 24.01.2024 г. в 19:20, Izabelle написа:

Сам си пишеш, сам си отговаряш и сам си харесваш постовете  WTF?

работи си отлично! И НЕ! не съм хакер - нито  бял нито черен. Имам логическо мислене.

Кое го има там??? Кой точно че не виждам нищо ново освен Fight Club ама още не работи

image.png

Благодаря,и аз не съм хакер и все пак помогна,като показа че работи.И аз успях да го пусна с логично  логично мислене.

на 24.01.2024 г. в 18:02, 888red написа:

http://93.155.227.38:90 .. при мен. Ако има възможност да ми се подскаже....за да не го търся. Ще се реванширам.

Е аз намерих порта... беше близо до Ботевградско шосе😃 . Даже намерих и още няколко канала за които умишлено пускам да се види битрейта, за да знае Изабелчето,че има и такива канали на този адрес .....,които не се откриват с логика😃

Ще дам и на двама ви малко жокерче...,

напишете (знаете къде😁arena....

А ...,и иначе от тук каналите за доста повече ,като минете над 40 ще се включа отново да издирим още лично 😏

Ще се радвам ако някой знае и сподели на лично, повече за регионалните канали ,знаете за кои говорим !

Явор

преди 2 минути, Yavor73 написа:

Ще дам и на двама ви малко жокерче...,

напишете (знаете къде😁arena....

А ...,и иначе от тук каналите за доста повече ,като минете над 40 ще се включа отново да издирим още лично 😏

Ще се радвам ако някой знае и сподели на лично, повече за регионалните канали ,знаете за кои говорим !

Явор

Аз не разбирам колкото вас ,просто имах няква листа,опаднала ми от някой сайт и си работеше доскоро.Сега спря и исках да разбера защо.Не знам как да търся канали и не исках да спамя,за да не ме налеят майсторите с излишни упреци и хейтове.Ако някой може да помогне с каква програма  да си намеря актуална листа на този адрес да пише .Благодаря!

преди 54 минути, bencho33 написа:

Някой да знае как се подкарват каналите на вавоо на някой нормален плеар?

Като намериш плейлистът, от който взима стриймовете. Как да го намериш? Има няколко начина, като един от тях е - отваряш python файловете на добавката и търсиш в нея, откъде взима стриймовете, а друг начин е, да си пуснеш един снифер и да прихванеш стрийма на някой канал. После от него можеш да намериш и целия плейлист.

• Автор
преди 3 часа, 888red написа:

Е аз намерих порта... беше близо до Ботевградско шосе😃 . Даже намерих и още няколко канала за които умишлено пускам да се види битрейта, за да знае Изабелчето,че има и такива канали на този адрес .....,които не се откриват с логика😃

Затвори скритото съдържание

В коя листа ги намираш тия канали майсторе?

преди 59 минути, martinstz написа:

Като намериш плейлистът, от който взима стриймовете. Как да го намериш? Има няколко начина, като един от тях е - отваряш python файловете на добавката и търсиш в нея, откъде взима стриймовете, а друг начин е, да си пуснеш един снифер и да прихванеш стрийма на някой канал. После от него можеш да намериш и целия плейлист.

Знаех си че ти си човека. Благодаря.

преди 1 час, martinstz написа:

преди 7 часа, 888red написа:

Затвори скритото съдържание

ей браво - трябваше ти една седмица и мрънкане по форумите дкато минеш на съседната цифра. 
Отностно 4К което си намерил , ще ти кажа само че в мултикаста който ползват колегите, няма диема Спорт 1 UHD, ама само 2 и 3 - туй че  не търси напразно. Но може да кажеш на нас простосмъртните кое е това нелогично нещо довелно до Диема Спорт 2 UHD
А ето и новия канал в пакета на Diema Extra 
image.png.8d8524cc34472305b30cac1a78e8a675.png

преди 10 часа, Izabelle написа:

ей браво - трябваше ти една седмица и мрънкане по форумите дкато минеш на съседната цифра. 
Отностно 4К което си намерил , ще ти кажа само че в мултикаста който ползват колегите, няма диема Спорт 1 UHD, ама само 2 и 3 - туй че  не търси напразно. Но може да кажеш на нас простосмъртните кое е това нелогично нещо довелно до Диема Спорт 2 UHD

Това е илюстрация към израза "Да се  е#а в главата" :)

• Автор
преди 19 часа, 888red написа:

Здраво Брато ! Немам това ,което търсиш. Виж това:

Покажи скритото съдържание

Dzravo druze kad pustim Sport Klub 4K radi 10s pa se sjebe i treba ponovo startirati.Ima li neki lek za ovo.

преди 1 час, Pifi Pedolino написа:

Ima li neki lek za ovo.

https://www.emag.bg/tigrova-mas-mehlem-pri-stavni-muskulni-bolki-diskomfort-glavobolie-protiv-komari-i-sled-uhapvanija-ot-komari-chervena-h1/pd/D4Z5S5BBM/

Тигрова мас - Мехлем при ставни, Мускулни болки, Дискомфорт, Главоболие, Против комари и след ухапвания от комари, червена

тигрова.webp

преди 12 часа, Izabelle написа:

При мен Мак....совете са с лошо качество.Има ли ги с по-добро,не визирам някакви UHD или 4k.Нещо HD стига да е. 

Продължавайте да го чоплите още и с лошо качество няма да остане нищо за ползване.......

• Автор
преди 1 час, popsana написа:

При мен Мак....совете са с лошо качество.Има ли ги с по-добро,не визирам някакви UHD или 4k.Нещо HD стига да е. 

С абонамент от Виваком ще си екстра на ЕОН

Screenshot - 29_1_2024 г.png

преди 8 часа, vanood написа:

Продължавайте да го чоплите още и с лошо качество няма да остане нищо за ползване.......

about 7 hours ago
Spoiler

http://93.155.227./m8u9/siptar.ti.porodicu.kara.mazgovino.vlaska.papa.te.jebao.u.usta.m3u8

преди 8 часа, popsana написа:

Не знам дали си ти , но ако се продължава така, скоро няма да има какво чоплим ... Тези сайтове ги позлвам само за информация !!

Spoiler

image.png.c2e1e1a6005798569fa6f967511ef230.png

преди 9 минути, vanood написа:

Не мога да разбера да разбера какво всъщност искаш да кажеш с тези простотии ???

Искам да кажа, че когато се използва сайт за проверка на стриймове, се виждат от всички ползватели на сайта както и от гугъл. Което означава че много бързо ще се напълни капацитета на сървъра и всичко с гледането ще спре. Появи се пост че няма MAX Sport в HD и веднага в този сайт се появи линк към опитите за научкване дали няма HD - което компреметира сървъра и сега целия сват знае че отново работи и ще го налазят. Има си правила!
Сканиране се прави през прокси с малко кънекций към сървъра. дА Така ще сканира по дълго но нито ще имате банани, нито ще блокирате сървъра
Когато се пробват дали каналите работят, се прави на лаптоп, компютър с програма подобна на VLC - Ръчно! Щото иначе пак изтичат едни неща дето си мислите че само вие ги знаете.
Пазете Българските сървъри! моля!

Нали и аз това имам предвид да спрете да го чоплите и да си го споделяте на лични съобщения.

А колкото до упоменатия от теб сайт за проверка за стриймове никога не съм ползвал такъв.

И аз съм за пазене на БГ сърварите. Не разбирам как някой очаква в този сайт да му споделят диемите и макс спорт че и HD качество пред всички,и

след 24 часа ще спре кранчето.

Същото се получи не отдавна и с http://85.11.144.9 заради един наш виден съфорумник.

Както и да е заради някой умник много хора няма да може да гледат...........

Виноват,аз бях и си взимам поука.Няма да ровя там повече и се извинявам ако съм оакал нещата .Надявам се да не съм обидил някой от тук и мерси за съветите.

преди 1 час, popsana написа:

Виноват,аз бях и си взимам поука.Няма да ровя там повече и се извинявам ако съм оакал нещата .Надявам се да не съм обидил някой от тук и мерси за съветите.

Споко, нищо не си направил чак толкова. Разбра вече за какво става въпрос, за разлика от големия и_иот с шотовете.

• Популярна публикация
Spoiler

http://tv.isv.net/stalker_portal/c/
78:A3:52:09:6E:77
SN: E5783F2E37F35
ID2/ID: EF0929060024A61D47B931640599EF1B3E2F0D0344FE776ED87D6BD6A70B81D1

https://bgiptv.com/stalker_portal/c/
00:1A:79:53:4A:F5
SN: 3ACA6EF0FF13B
ID2/ID: 185C9CBB5B07432B204A319377463BE5046A1FA8CC895B736EC3D9861E2ACB3E

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 7

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.