Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 10 минути, R0mm3l75 написа:

нямам нерви да вадя от стария лист само работещи -те и тия стигат да се светне админчето че нещо голям трафик има и да ги спре или да смени ID-та на каналите

Прав си - да.

Само, че то админчето ако искаше да го спира досега, да го беше спрял 100 пъти! Поне отпреди 5-6 години! Явно не иска да го спира ...
може пък и да пИчели от това :)

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

току-що, vip4o написа:

Прав си - да.

Само, че то админчето ако искаше да го спира досега, да го беше спрял 100 пъти! Поне отпреди 5-6 години! Явно не иска да го спира ...
може пък и да пИчели от това :)

не той просто не се занимава -само харчи кинти-познавм го лично -а админите му са олеле мале 

преди 3 минути, R0mm3l75 написа:

като се научите че всичко цено се пази и крие ще имате да гледате -а иначе като се правите на много умни да приказвате и показвате ще гледате -м**е

+1 .... далеееч сме от руснаците ....

преди 5 минути, vip4o написа:

+1 .... далеееч сме от руснаците ....

ако бяхме като тях щеше да има да се гледа на свобода -ама не сме -и затова трябва да се крие ама на пустиняци колко искаш има 

преди 26 минути, R0mm3l75 написа:

нямам нерви да вадя от стария лист само работещи -те и тия стигат да се светне админчето че нещо голям трафик има и да ги спре или да смени ID-та на каналите 

а тук какво ще кажеш да си поиграем малко а https://cdn3.invivo.bg/ENGLISH_KIDS_APPS/tracks-v1a1/mono.m3u8,https://cdn3.invivo.bg/Codefashion_5500/tracks-v1a1/mono.m3u8

https://cdn3.invivo.bg/VIASAT_HISTORY_EMBEDED/tracks-v1a1/mono.m3u8

айде само малко ще кача -че ще почнеш да ревеш 

|     coder-streamer-VH1_SD: 36795
|     coder-streamer-AXN_BLACK_EMMBSUBS: 38233
|     coder-streamer-TVRODINA_SD: 42761
|     coder-streamer-SUPER_ONE_SD: 46651
|     coder-streamer-CLASSICAL_HARMONY_APPS: 36701
|     coder-streamer-NATGEO: 43973
|     coder-streamer-DSTV: 39271
|     coder-streamer-VIASAT_NATURE_EMBEDED: 45167
|     coder-streamer-VIASAT_HISTORY_EMBEDED: 39387
|     coder-streamer-NOVA_SPORT: 41803
|     coder-streamer-BTV_COMEDY: 44039
|     coder-streamer-EURONEWS_SD: 37791
|     coder-streamer-BNT1: 43845
|     coder-streamer-AXN_SD_EMMBSUBS: 34719
|     coder-streamer-AXN_WHITE_EMMBSUBS: 40617
|     coder-streamer-BTV: 37083
|     coder-streamer-RTRPLANETA: 42081
|     coder-streamer-359t: 42171
|     coder-streamer-FOX: 36831
|     coder-streamer-NATGEO_WILD: 34673
|     coder-streamer-NOVA: 35049
|     coder-streamer-ENGLISHCLUBHD_APPS: 34077
|     coder-streamer-ANTENA_3: 33015
|     coder-streamer-DIEMA: 39663
|     coder-streamer-DIEMA_FAMILY: 34129
|     coder-streamer-FAN_FOLK_HD: 44139
|     coder-streamer-tv1000embeded: 44521
|     coder-streamer-EPIC_DRAMA_SD: 38353
|     coder-streamer-BTV_LADY: 36751
|     coder-streamer-FOX_LIFE: 37547
|     coder-streamer-BTV_ACTION: 43777
|     coder-streamer-BTV_CINEMA: 37199
|     coder-streamer-FOX_CRIME: 37053
|     coder-streamer-TV5MONDE: 42205
|     coder-streamer-codehealth_test: 32937
|     coder-streamer-Codefashion_5500: 41619
|     coder-streamer-XYMAXHD1: 41529
|     coder-streamer-XYMIXHD1: 37567
|     coder-streamer-XYPLUSHD1: 38747

Ама как ще рева..... направо онемях колко си добър :)

Хубаво че си качил неработещите че щеше да надминеш 888red 

:) :) :)  

преди 2 часа, Izabelle написа:

95.43.202.1

Баси - 100 кънекций - тоя пич иска да свърши преждевремнно

Преди това говедо 888red да го изтресе във форума, кънекциите варираха между 20 и 50, огромната част от които от рейнджа на самия провайдер - напълно легитимни юзъри, демек.

Сега гледам кънекциите са 269 и се увеличават.

С две думи - евахте й майката и на тая рилейка.

преди 2 минути, vanood написа:

Ама как ще рева..... направо онемях колко си добър :)

Хубаво че си качил неработещите че щеше да надминеш 888red 

:) :) :)  

ти колко пробва от тия че приказваш -и има един друг момент че когато незнаеш как да ги гледаш -що се напъваш -недеи ще се омажеш 

Въобще не ми дреме колко работят днес или утре, не ми се спи и си убивам времето да си чатя с теб :)

преди 1 минута, vanood написа:

Въобще не ми дреме колко работят днес или утре, не ми се спи и си убивам времето да си чатя с теб :)

ина мен така 

Screenshot_2.png.d81e387f8082cd35da61130d1f1e0dc0.png

преди 1 час, R0mm3l75 написа:

като се научите че всичко цено се пази и крие ще имате да гледате -а иначе като се правите на много умни да приказвате и показвате ще гледате -м**е

Е, нали за това говоря! Мисля, че се сещаш :doh:, че тук всички са абонати на доставчици или са на сателит... та надали им накриви капата! Само шум, празен от съдържание :hang: "Не е важно аз да съм добре, важно е, на Вуте да му е зле."

Мисля, че такива наказателни акцции са полезни, навременни и основателни.

Защо? Защото ние не сме задружни, не сме свикнали да ценим чуждияя труд и най-вече - това, което имаме.

Хайде сега запитайте се защо АЗ (мони2) имам всички тв канали, които ми трябват (даже всички регионални, без тв благоевград и тв видин, които доскоро имах) и те работят и до ден днешен и не са спирали и няма да спрат, докато собствениците не спрат самите сървъри? 

Отговорът е по-долу.

Защото не съм ги дал на никого.

И няма да ги дам, ако ще на парчета да ме режат.

Spoiler

Makedonia str 55
8000 burgas
BULGARIA

phone:   +359897844494
fax:  
e-mail:  draikov (at) burgasnet (dot) com

image.png.ea7aa56774043ee2d5e405c69b1bff5d.png

Забравили сте 4К Каналите - има още мегдан да му напълните 10G-то на Колегата  - после що не може да се гледа тв ... 
Дори не спазвате елементарна хигиена. Нямате уважение към труда на хората - Ама що Руския форум не били така.. Щото в русия всеки приемник е прокси. При едно сканиране ти излизат над 10 000 адреса.. тук в България са броят на пръстите и ще стават все по малко. Сега Унайтет Гръб като вземат БулШита ще секне кранчето на повечето каналите и ще има 50 лв нма месец на БТК  Бетер ТВ Канали.

ПП: подкрепям такава акция!

преди 1 час, Izabelle написа:
  Покажи скритото съдържание

Makedonia str 55
8000 burgas
BULGARIA

phone:   +359897844494
fax:  
e-mail:  draikov (at) burgasnet (dot) com

image.png.ea7aa56774043ee2d5e405c69b1bff5d.png

Забравили сте 4К Каналите - има още мегдан да му напълните 10G-то на Колегата  - после що не може да се гледа тв ... 

ПП: подкрепям такава акция!

40+40+10+10 GB беше преди, или поне така бяха конфигурирани интерфейсите на основния им сървър.

10 са служебни, доколкото знам.

Руснаците са съвсем друга бира.

Преди години на морето, Поморие. Преди войната. Плажът пълен както с българи, така и с чужденци. 

Ходя си аз бос по пясъка и по едно време забивам крака си в пясъка при поредната крачка. А отдолу, покрит от пясъка, камък. Как жестоко се изпрасках, не е за говорене. Счупих си един нокът и приклекнах от болка, от нокътя шурна кръв...

От шезлонгите отсреща ме гледат любопитни дечица българчета и германчета.

Без да съм разбрал откъде, търчи една рускиня с комплект превързочни материали, друга заедно с нея ме подкрепя да не падна. Първата пита - силно ли се ударихте? Помогнаха ми жените, докуцуках до Бърза помощ. А българите и другите там седяха и се подхилкваха.

Даже и имената им не разбрах, след като ми помогнаха, се изпариха, все едно никога не ги е имало...

moni2 --- Стриймовете които пуснах ги има в Телеграм/ както и цялата листа/...ама няма да ти кажа в коя група ги пуснаха.Въпрос на време беше да ги пуснат по форумите....ако не са пуснали вече цялата листа.

https://vip-tv.online/forum/67-1467-128 --- има стари работещи бг. листи ама трябва да имаш доста съобщения за да ги видищ или да платиш някаква минимална сума.

https://alensat.com/index.php?sid=217ffd98f4dcf6a3a93c43e89d9fee29

преди 47 минути, 888red написа:

moni2 --- Стриймовете които пуснах ги има в Телеграм/ както и цялата листа/...ама няма да ти кажа в коя група ги пуснаха.Въпрос на време беше да ги пуснат по форумите....ако не са пуснали вече цялата листа.

https://vip-tv.online/forum/67-1467-128 --- има стари работещи бг. листи ама трябва да имаш доста съобщения за да ги видищ или да платиш някаква минимална сума.

https://alensat.com/index.php?sid=217ffd98f4dcf6a3a93c43e89d9fee29

И понеже ги има в телеграм но немогат да се виждат от всички реши да ги направиш видими за всички.

Твоита работа като на iviart и още един двама тук искат дадени канали ама незнаят как да си ги поискат -дават им ги публично и после реват 

Какво очаквате да гледам как прекъсва и се мъчи сървъра -няма как да стане тоя филм -по добре да умират щом и шматките ги знаят.

преди 6 минути, R0mm3l75 написа:

И понеже ги има в телеграм но немогат да се виждат от всички реши да ги направиш видими за всички.

Твоита работа като на iviart и още един двама тук искат дадени канали ама незнаят как да си ги поискат -дават им ги публично и после реват 

Какво очаквате да гледам как прекъсва и се мъчи сървъра -няма как да стане тоя филм -по добре да умират щом и шматките ги знаят.

Добре ! Съгласен съм. Извинявам се. Вината е моя. Поемам вината ама ...с мезе😃 

преди 13 минути, 888red написа:

Добре ! Съгласен съм. Извинявам се. Вината е моя. Поемам вината ама ...с мезе😃 

ще го поемеш и без вазелин даже

image.png.394926b15a7641c10253fbfeeff46e15.png

• Автор

Събирате некоя кинта и му изпращате една команда да го бушунира и ще забрави за иптв завинаги.

преди 2 часа, R0mm3l75 написа:

Айде да не си чешеш езика по мой адрес! Питъл съм коректно, може да проследиш кореспонденцията.

Все сте докачливи специалисти, "искат дадени канали ама незнаят как да си ги поискат" но на всички ви пише "на лично не отговарям".

Интересно как само в българските форуми, няма как да попиташ, без да ти скочат да ти обесняват колко нищо не разбираш и не знаеш!

преди 11 минути, iviartbg написа:

Айде да не си чешеш езика по мой адрес! Питъл съм коректно, може да проследиш кореспонденцията.

Все сте докачливи специалисти, "искат дадени канали ама незнаят как да си ги поискат" но на всички ви пише "на лично не отговарям".

И като си чеша езика с теб какво ще стане ,че нещо не се сещам да ми кажеш -ще ме биеш ли ,ще спреш сървърите за IPTV или ще спреш земята да се върти.

Айде да хващаш пътя и някъде другаде да хленчиш и мрънкаш. 

Точно заради теб ги шибнаха публично като лай*о в градинка щото  много ги разбираш ,знаеш как да си ги намериш пък просиш да ти ги дават.

Пифи, и що изтри моя пост, дето те цитирах и ти казах "присмял се хърбел на щърбел"?

Ти лично толкова неща тука загроби в предишната тема, дето на пръстите на стоножка не може да се преброят.

Само да видиш, че дадено прокси, астричка или друг сървър не можеш да го ползваш за мизерния си бизнес да продаваш iptv на балъците за 5 лева месечно и айдеее - ръгаш го тука да умира.

Ама ние помним! 

Само портовете ще ти изброя:

9372

40555

40556

40666

21728

555

4040...

и т.н., много са.

Факт е ,че в тази тема се загробиха много астрички и проксита и то не само от него.

Просто на някои хора егото е по голямо от мозъка им. Въпреки че не сме Русия телевизия има за всички стига да се споделя както трябва.

Докато не го осъзнаем ще си продължаваме по същия начин и нищо няма да се промени.

преди 13 минути, vanood написа:

Факт е ,че в тази тема се загробиха много астрички и проксита и то не само от него.

Просто на някои хора егото е по голямо от мозъка им. Въпреки че не сме Русия телевизия има за всички стига да се споделя както трябва.

Докато не го осъзнаем ще си продължаваме по същия начин и нищо няма да се промени.

Осъзнал си защо ги качих нещата назад -по принцип не качвам неща от бг сървъри без значение какви са но някой хора тук ме издразниха и ако продължават ще има още дето ще свършат по тоя начин ако не си вземат поука.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 12

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.