Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

├◉ 𝐒𝐜𝐚𝐧•𝐃𝐚𝐭𝐞 ➻ февруари 19, 2024
├◉ 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥 ➻ http://dmtn.tv:80/c/
├◉ 𝐑𝐞𝐚𝐥 ➻ http://
├◉ 𝐌𝐀𝐂 ➻ 00:1A:79....... 
├◉ 𝐄𝐧𝐝𝐬 ➻ Unlimite   Пратих ти.  rsvr👍

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 3 часа, juli_75 написа:

За момент си представих как вечер всички баби си пускат Хъванч Татлату по бтв, а твойта си тества прясно компилирания през деня конфиг за опен булет, да си "набере" малко мак-ове, все някъде ще и потрябват....:D

Добре ве гений. Само, че се кенерира токен съобразен при едните с браузера, при другите с ИП адреса. Ако ти се цъкне ИП адреса или на телефона няма как да гледаш

преди 1 час, ixat написа:

├◉ 𝐒𝐜𝐚𝐧•𝐃𝐚𝐭𝐞 ➻ февруари 19, 2024
├◉ 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐚𝐥 ➻ http://dmtn.tv:80/c/
├◉ 𝐑𝐞𝐚𝐥 ➻ http://
├◉ 𝐌𝐀𝐂 ➻ 00:1A:79....... 
├◉ 𝐄𝐧𝐝𝐬 ➻ Unlimite   Пратих ти.  rsvr👍

А мак или се гледа без .

преди 15 минути, Izabelle написа:

Добре ве гений. Само, че се кенерира токен съобразен при едните с браузера, при другите с ИП адреса. Ако ти се цъкне ИП адреса или на телефона няма как да гледаш

А, не знам, питай бабата на Пифи.

преди 22 часа, R0mm3l75 написа:

И той ако е тук вече ще е пълна лудница.

Майсторе ,колегите от али баба ,и благодарение на ipv4superhub ,са сключили договор с българско прокси.Може ли да се разбере кое е ?

• Автор
преди 20 минути, juli_75 написа:

А, не знам, питай бабата на Пифи.

Нема я отиде в съседката да и исталира  DIZI че утре ще ходи при личния лекар и докато кеси 2ч пред кабинета може да изгледа некоя серия на телефона.

преди 8 минути, Pifi Pedolino написа:

Нема я отиде в съседката да и исталира  DIZI че утре ще ходи при личния лекар и докато кеси 2ч пред кабинета може да изгледа некоя серия на телефона.

в HD От Нео Сат Pri tova

на 17.02.2024 г. в 19:49, Vani4 написа:

Човек, стига само разпъва локуми и празни приказки.

Лично ти, който не спираш да се хвалиш ама какви неземни телевии гледаш, с какво хипер-дупер качество били, реално поне аз не съм забелязал да качиш нещо по-различно от останалите, тъй като всичко на което аз съм ти попадал са били предимно еднодневки.

Сърдиш се, че не ти били лайквали коментарите, което за мен е хипер смешно за годините ти, на които твърдиш че си. . . А за това че си отговаряш и сам хич няма да го отбелязвам.

Обясняваш, как на който те питал си щял да помогнеш, ама само на лично и само след като ти лайква празните приказки.

Нарочно преди време ти писах и то няколко пъти, май беше и на старият ти профил, за да те видя с какво толкова разполагаш, дето другите само могат да го сънуват. . . така и не ми отговори нито веднъж.

А си седнал да обясняваш по-горе как като питаш и "някой непознат" ти помага.

Не, че съм останал до твоите програми, ама мълчиш като риба, което ясно говори че ти също не си от "непознатите" които помагат, въпреки че с теб се знаем от време оно, ама тогава бях с друг ник.

А за това че си отговаряш и сам хич няма да го отбелязвам - това нещо не е вярно...../има хора като Изабелчето,които нарочно са си направили профил подобен на моя за да ме компроментират/.. и писах на модераторите....отговор никакъв.

За лайкването си прав....да така е. Щом нещо съм постнал във форума и някой го е харесал...аз искам този човек да оцени това... приеми го като някаква суета. На мен може да си ми го дали поради някаква причина,но аз правилно или сгрешено  го публикувам,което можеш да кажеш,че за някои неща  е неправилно/ с некои забележки/. Май лошо се изразих/написах/ ...дано си го разбрал.

За това ,че не давам и не помагам според моите знания,според мен пак не си прав. Но понеже трябва да използвам  някои ;никове; на непознати за мен хора ще се въздържа от повече коментари.

По въпроса за шотовете.... не съм много сигурен,че си гледал по-хубави от моите. ....😃 Дай да видя кой е по-хубав от моя?

И накрая...не мога да се сетя ;кой си;....аз преди повече се изявявах в сат.форумите/ но и там не бях голям капацитет/... За мен тези неща са нещо като  ;хоби;...,когато ми е кеф или съм прекалил с .....😃

Но аз нямам друг акаунт освен този.....

преди 10 минути, plam84 написа:

Здравейте колеги някой знае ли във кой портал го има канал BG Dnes .

За сега съм го засичал само по мрежата на GCN - така че предполагам някой който има GCN - всъщност и IPAACT същи. 
Инач тук има някакъв калпав стрийм" https://bg-dnes.tv/

• Автор
преди 4 минути, Zvezdelin Kolev написа:

Искам да попитам,къде мога да намеря стрийм за RTL? И като го пусна да не ми забива на 10 минути…

RTL-AT;DE;NL,FR,HR;LU?

преди 27 минути, Zvezdelin Kolev написа:

RTL DE

имаш лично

на 16.02.2024 г. в 19:37, dindan написа:

Все още работи ,не разбирам какво искаш да кажеш!

Сега вече разбра ли, умник?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 7

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.