Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 49 минути, moni2 написа:

а аз се чудя кой я е пуснал...

Ако става на въпрос за мен, въобще не ме интересуват никакви балтии, сега си имам други занимания.

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Здравейте колеги.

Искам да попитам , понеже гледам доста колеги ползват SFVIP ...Каква ли версия не съм свалял , какви ли портали не съм пробвал НО работи около минути и спира и пак и пак..Едва ли толкова не съм нацелил някой портал и мак който да работи повече от минута.Моля ако някой има идея да ми драсне на ЛС за да не цапаме по темата.

Благодаря предварително на отзовалите се ! 

Не е от версията на плейъра, братле. 

Това е една от защитите на порталите, когато е заложено в сървъра да се гледа с една кънекция и се накачурят много маймуни на клона се случва точно това. Зарежда се в буфера да гледаш 1 минута и когато тя изтече ти дава черен екран на плейъра и трябва пак да го стартираш. А когато титуляра се напъха да си гледа, на всички авантаджии НИ забива шут отзад.

При други портали при закачен авантаджия, титуляра не може да влезне да си зяпа тв и реве на продавача...

Варианти има най-различни. Тези макове ги размятат из десетки форуми и трудно се уцелва мак с много кънекции на който да няма много защити против авантаджии. Повечето хора са го разбрали това и всеки пробва да сканира и да си набави неразпространени из нета мак адреси. Дано си ме разбрал. Успех. 

Съсипахте 3 проксита с капацитет за целия форум, за да распространите портали с по 1 кънекция, където вече ги има извадени мак адресите, щото всеки втори пуска "балтия"  да сканира и после се чудите "що с тоя плеър не ми работи телевизията". 
Обаче едно е да гледаш Формулата 4 часам друго е да си изгасиш само телевизора и бокса да ти прави 24/7 сесия към сървъра с 10mbit щото нали искаме HD, ние SD не гледаме. И това ако си само ти, ами ако си се похвалил на приятел? Ми ако той е споделил във форум или група за да изпъкне?  Умножаваме това 10 по още 10 и тогава на някой му светва една червена ламба, че нещо не е наред и след седмица, почваме пак да мрънкаме, що не работи безплатната намера в интернет на случаен принцип телевизия...

преди 3 часа, Izabelle написа:

Съсипахте 3 проксита с капацитет за целия форум, за да распространите портали с по 1 кънекция, където вече ги има извадени мак адресите, щото всеки втори пуска "балтия"  да сканира и после се чудите "що с тоя плеър не ми работи телевизията". 
Обаче едно е да гледаш Формулата 4 часам друго е да си изгасиш само телевизора и бокса да ти прави 24/7 сесия към сървъра с 10mbit щото нали искаме HD, ние SD не гледаме. И това ако си само ти, ами ако си се похвалил на приятел? Ми ако той е споделил във форум или група за да изпъкне?  Умножаваме това 10 по още 10 и тогава на някой му светва една червена ламба, че нещо не е наред и след седмица, почваме пак да мрънкаме, що не работи безплатната намера в интернет на случаен принцип телевизия...

Общо взето, точно това се случва и точно затова предложих всичко да се слага в спойлер, даже И при питане само ! Защото някой иска МАК за портала Алабала.ком, без да го скрие в спойлер и това излиза в търсачките - после някой му отговори с работещи МАК-ове за Алабала.ком и всичко е скрил в спойлер, но излезе ли ми в търсачките постът с питането за Алабала.ком, ще проследя последващите постове и ще намеря работещите МАК-ове. Но ... явно масово никой не се замисля, оспамва всички форуми и Телеграм с молбата си за  Алабала.ком, дадат му, и след няколко дни или седмици пак оспами, щото заради глупостта му, дадените му МАК-ове са стигнали до стотици и хиляди и той от "Камикадзе съм, брат", остава насран и с пръст отзад. За тотално вече избушени и напляскани навсякъде портали, ок, пляскайте и ги, но за другите се съпикясвайте ! За съсипаните 3 проксита - станалото, станало, нека е обеца на ухото за някои, нека занапред да не правим такива грешки, моля:wors:

преди 1 час, BaYor написа:

Общо взето, точно това се случва и точно затова предложих всичко да се слага в спойлер, даже И при питане само ! Защото някой иска МАК за портала Алабала.ком, без да го скрие в спойлер и това излиза в търсачките - после някой му отговори с работещи МАК-ове за Алабала.ком и всичко е скрил в спойлер, но излезе ли ми в търсачките постът с питането за Алабала.ком, ще проследя последващите постове и ще намеря работещите МАК-ове. Но ... явно масово никой не се замисля, оспамва всички форуми и Телеграм с молбата си за  Алабала.ком, дадат му, и след няколко дни или седмици пак оспами, щото заради глупостта му, дадените му МАК-ове са стигнали до стотици и хиляди и той от "Камикадзе съм, брат", остава насран и с пръст отзад. За тотално вече избушени и напляскани навсякъде портали, ок, пляскайте и ги, но за другите се съпикясвайте ! За съсипаните 3 проксита - станалото, станало, нека е обеца на ухото за някои, нека занапред да не правим такива грешки, моля:wors:

Напротив. Трябва от време на време да се местят прокситата, защото така се разтоварват и започват да работят прекрасно. :)

преди 1 час, BaYor написа:

нека е обеца на ухото за някои

Тя тая обеца седи на ухото от 2012 година, когато започнаха да се появяват първите прокси сървъри за ИПТВ в БГ... И все така от тогава до днес... Нищо ново. Добре, че наизлязоха разни умрели xtream портали , че до сега нищо читаво нямаше да е останало вече... Добре е и, че тук там има по все още някой заспал админ , че да гледаме както ние си знаем от старите сървъри :) 

на 5.03.2024 г. в 8:01, plam84 написа:

Здравейте колеги ще се намерят ли макове за този портал http://85.11.144.8/stalker_portal/c/ ако, може със 4к каналите защото имах един който вече не работи. 

• Популярна публикация
на 4.03.2024 г. в 17:34, Т.Христов написа:

Дайте некое *.m3u файлче с повечко БГ телевизии...

Spoiler

BG.m3u

image.thumb.png.a7c3498db5189d85aded8c3407ab61bd.png

преди 33 минути, mcmlxx написа:
  Затвори скритото съдържание

mcmlxx,здравейте!Радвам се ,че отново сте  сред нас.Получавал съм помощ от вас която никога няма да забравя.Може би и много други като мен.С пожелание -бъдете здрав и винаги сред нас.Поздрави!!!

Здравейте,

Ще оценя напътствия за гледане на 4к формула 1. ( Английски и немски са ми ок)

Нека поясня. Плащам си за Диема, просто се е случвало да гледам и по sky.
Коментаторите няма да ги коментирам и сравнявам:)

Нямам обективни сравнения в паралел, относно качеството на Диема 4к и sky. Субективно sky ми носи повече емоция.

Доста съм любопитен да видя разликата. (Наскоро разбрах, че sky са пуснали и в 4к f1 канала си)
Благодаря.

• Автор
преди 13 минути, peshovec написа:

Здравейте,

Нямам обективни сравнения в паралел, относно качеството на Диема 4к и sky. Субективно sky ми носи повече емоция.

Доста съм любопитен да видя разликата. (Наскоро разбрах, че sky са пуснали и в 4к f1 канала си)
Благодаря.

Те и на  SK 4К също предават Ф1 както и на много други канали.

преди 13 часа, Izabelle написа:

Смени превръзка,подмий се и аулин и в леглото.Уплашили че няма да зяпаш

преди 7 часа, mcmlxx написа:
  Покажи скритото съдържание

Докторе тези проксита ,се продават за центове на китайците.

преди 25 минути, mediah написа:

Смени превръзка,подмий се и аулин и в леглото.Уплашили че няма да зяпаш

ела да те черпя едно Блъди Мъди че от тея кирайьци са ти изтънели очичките

преди 1 час, peshovec написа:

Здравейте,

Благодаря.

Испанската DAZN 4K също предава формулата - предполагам и там ще е интересно. Ако попаднеш и на оригинален стрийм от сателит или udpxy ще може да се насладиш и на коментари от боксовете и т.н при нашите имаше само  мърморене 

Spoiler

http://astro2024d.felix19.com:2082
00:1A:79:63:9E:66 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:63:9E:66 | EXP = April 14, 2024, 4:16 pm
00:1A:79:6b:36:1B | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:6b:36:1B | EXP = July 25, 2024, 12:59 am
00:1A:79:47:9A:0C | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:47:9A:0C | EXP = June 7, 2024, 5:59 am
00:1A:79:54:71:61 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:54:71:61 | EXP = September 2, 2024, 4:17 pm
00:1A:79:45:F4:86 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:45:F4:86 | EXP = March 13, 2024, 6:22 pm
00:1A:79:2e:82:48 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:2e:82:48 | EXP = August 8, 2024, 8:38 pm
00:1A:79:2d:24:2E | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:2d:24:2E | EXP = August 1, 2024, 5:42 pm
00:1A:79:59:01:64 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:59:01:64 | EXP = May 16, 2024, 10:14 pm
00:1A:79:56:28:E9 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:56:28:E9 | EXP = July 1, 2024, 1:29 pm
00:1A:79:41:51:C9 | SERVP = astro2024d.felix19 | MAC = 00:1A:79:41:51:C9 | EXP = May 3, 2024, 7:20 pm

преди 8 часа, mediah написа:

1. Пешо е човек.

2. Гошо е човек.

3. Значи Пешо е Гошо.

Това е накратко твоята логика.

преди 56 минути, moni2 написа:

1. Пешо е човек.

2. Гошо е човек.

3. Значи Пешо е Гошо.

Това е накратко твоята логика.

Кеф цена няма 

Някой може ли да помогне с работещ линк за BT Sport Ultimate 4K и Sky Sports Main event UHD 4K?
Може на лично. Благодаря предварително!🍻

преди 8 минути, kikosexa69 написа:

Някой може ли да помогне с работещ линк за BT Sport Ultimate 4K и Sky Sports Main event UHD 4K?
Може на лично. Благодаря предварително!🍻

Преди няколко поста писаха и даваха съвети, като искаш нещо слагай спойлер. 

Spoiler

Явно не се четат коментарите

Извинявам се предварително, нищо лично

Spoiler

Host Check > dino.drmouad.uk:80

✮ Server IP > 185.243.7.102

✮ Srever Country > Hong Kong

✮ Server City > 𝑵𝑶 𝑰𝑵𝑭𝑶

✮ Side Host:

> satnetcenter.xyz:80

> ssau.de:80

Бате китайците вече банват при скан без прокси ;)

преди 18 часа, kikosexa69 написа:

BT Sport Ultimate 4K и Sky Sports Main event UHD 4K?

Spoiler

https://postimg.cc/Bj5qc0jJ

Малайзийският канал  Мy AstroSuperSport 4k-HDR/англ.език/ също е хубав ама трудно се намира работещ.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 8

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.