Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 3 часа, IPTVfen написа:

И аз освен един голям комбо лист име и парола на лично! Благодаря.

То той няма и не сканира, но може да ти дойде на гости и да ти настрои телевизора за една дюлевица ако му се помолиш...

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

• Автор
на 26.10.2024 г. в 2:50, Tbsports написа:

Момчета, здравейте някой за стабилен бг столкър, плащам си! На лични!

Уважавам спортните канали, в прогресия!

Тея тука не стават за гледане.Треба ти собственик на иптв където да те включи срещу заплащане само така ще си сигурен че ще можеш да гледаш.Така че тия момчета не са твоите момчета.

преди 3 часа, arxangelbg написа:

Здравейте някой да му се намира работещ мак за http://atmaca.mine.nu:8080

Spoiler

Здравей !

На първо четене намерих с user и pass. По-късно ще влезна в стаята с маковете да видя какво има😃

tv_channels_MarlRioSBGMakAzBg_plus.rar

Момчета и момичета, остана ли (при някой оператор)  все още да работи Диема Спорт 1 4К ? Интересува ме конкретно единицата, 2 и 3 ги има тук,там и си работят, но 1 изчезна.

Имах го допреди няколко месеца платено от наш оператор, но го спряха. Въпреки, че беше някакво псевдо измислено 4К, дори на 40 инчов телевизор забелязвах примерно по време на мач по детайлна картина в публиката, сравнено с нормалното излъчвано 1080.

• Автор
преди 59 минути, rsvr написа:

Момчета и момичета, остана ли (при някой оператор)  все още да работи Диема Спорт 1 4К ? Интересува ме конкретно единицата, 2 и 3 ги има тук,там и си работят, но 1 изчезна.

Имах го допреди няколко месеца платено от наш оператор, но го спряха. Въпреки, че беше някакво псевдо измислено 4К, дори на 40 инчов телевизор забелязвах примерно по време на мач по детайлна картина в публиката, сравнено с нормалното излъчвано 1080.

Никой оператор няма да ти плаща за да гледа логото че е 4к а програма с таково качество няма.Да не мислиш че нашите мачове се предават в 4К.Виде какво е обордването на мача Реал-Барселона -камерите за 4К ги видя какви са, някъде такива камери да си видел на български мач?

преди 23 часа, mslav01 написа:

Браво за труда,

Благодаря!

За момента не искам нищо.

Тука нещо се обърках... този лист за 888red ли е!?!?!

преди 7 часа, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Здравей !

На първо четене намерих с user и pass. По-късно ще влезна в стаята с маковете да видя какво има😃

tv_channels_MarlRioSBGMakAzBg_plus.rar 457.91 kB · 36 изтегляния

images?q=tbn:ANd9GcTBnAFwvSFMaCswKzBEPAZ

Еййййй.... добър си... даже много добър.. !!! 

преди 17 часа, rsvr написа:

Никъде не съм го срещал, на времето го имаше на едно място, ама един разбирач взе да мрънка (вместо да си мълчи и да гледа) и те го спряха. Тогава изчезна и при повечето портали. Тоест, да прартиш актуална информация, какво работи, как работи и къде работи не всеки път е добра идея. В случая , канала си работеше но този натегач се опитваше да гледа през различни кракнати плеъри и съответно не му се получи на скапания телевизор. 
Бих ти препоръчал да намериш канала в HD - 50p   - някъде към 18Mbit e канала, но се вижда прилично добре. 

Spoiler
Diema Sport HD 50p
226.156.69.143:5000

преди 16 часа, Pifi Pedolino написа:

Никой оператор няма да ти плаща за да гледа логото че е 4к а програма с таково качество няма.Да не мислиш че нашите мачове се предават в 4К.Виде какво е обордването на мача Реал-Барселона -камерите за 4К ги видя какви са, някъде такива камери да си видел на български мач?

Инашите камери са 4К, но навскяъде лъчат на 1080. - Напоследък нещо им куцат настройките за HD, да не говорим за 4k - Иначе си прав,, само за едно лого няма смисъл, да не говорим,че  битрейда е висок и това ще натовари много връзката 18Mbit/s  са си сериозна скорост за някой малки оператори (Големите ги мачкат каналите  за да може да им върви плавно по платформите)

image.png.0872be35f0e4bb5156b86d7af35700af.png

преди 1 час, Izabelle написа:

Никъде не съм го срещал, на времето го имаше на едно място, ама един разбирач взе да мрънка (вместо да си мълчи и да гледа) и те го спряха. Тогава изчезна и при повечето портали. 

"Тогава изчезна и при повечето портали."  - искаш да кажеш, че някъде в някой портал/и го има все още ли ?

Търся портали, в които има следните канали с BG субс/аудио и за тези портали да е възможно да се гледа от плейлист (юзър + парола, или плейлист с МАК адреса):

PICKBOX

CineStar1  и  CineStar Action

Cine.BOX , Action.BOX, Comedy.BOX

Vivacom Arena

Може и портали, за които не е възможно от плейлист , но предпочитам да е възможно. Може и същите канали в някоя Астра, Флусоник и тем подобни.

Моля на лично предложения за портали, а и акаунти, ако е възможно.

Аз също търся малко по-добро качество на Диема каналите. Дори на платени провайдъри (незнам дали може да се споделя кои са да не излезне като реклама) качеството си е слаба работа на 65инча тв. За момента пробвах 2 руски, като поне цената е доста задоволителна - долар на месец за спортните което ми трябва на мен. Качеството обаче не е кой знае какво - 1280х720 резолюция (ако гледам каквото трябва). 

• Автор
преди 2 минути, RefleX написа:

Аз също търся малко по-добро качество на Диема каналите. Дори на платени провайдъри (незнам дали може да се споделя кои са да не излезне като реклама) качеството си е слаба работа на 65инча тв. За момента пробвах 2 руски, като поне цената е доста задоволителна - долар на месец за спортните което ми трябва на мен. Качеството обаче не е кой знае какво - 1280х720 резолюция (ако гледам каквото трябва). 

и сигурно закъсняват 1-2 минути и по някои път не работят.Освен това плащаш за нещо което се търкаля свободно из интернет.

Еми незнам какво е точно положението. Днес ги пробвах и само за качеството споделям. И да закъсняват 1мин не е толкова драма, но вече ако не работят не е добре. Аз реално съм на ЕОН, просто гледам веднъж седмично някой мач по Диема спорт, затова не си струва да им плащам целия пакет. 

Не че държа да плащам и на руснаците, ама ми е трудно да си намирам работещи портали, незнам откъде намирате макове и т.н. преди имах събрани 20ина портала ама като изтекат, сумати време събиране наново, а и много от тях насичат.

преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

Качеството обаче не е кой знае какво - 1280х720 резолюция

Spoiler

Качествено се виждат само каналите,които предават/не всички/ 4к с hdr. От бг.каналите мисля,че това е само евроспорт 1/но при Еон е смачкано/.
Всички англ. мачове с hdr ги предават френските канали Foot 4k или Evenement sport hdr/uhd/..едно и също предават каналите,но не отвсякъде откъдето ще намериш каналите предавaт и с hdr.В
portal.magic8kip.tv:80 - evenement sport предава и с hdr.Sky sport main event 4k предава мачовете с hdr от премиер лигата и др,но само в неделя от премиер лигата.Има още 2,3  спортни англ.канала които предават и с hdr. Румънският digi 4k/дербита и от испанската la liga/ и немският sky spors / ako ги намериш с hdr/ също предават някои дербита от премиер лигата.
Но е вярно,че в повечето случаи като започне мача - каналите започват да накъсват... е не винаги и не при всички. Затова пък през деня вървят добре.....😃

Има и други канали,които предават мачове и с hdr....aма трябва много да пиша😃

Spoiler

Парола: Името на вид лук,който се сади по това време в градините. В листа има няколко канала с битрейт около 10 ,както и добър битрейт за някои филмови канали. Ясно е, че плейлиста може да спре,затова пишете и аз ще обновявам адресите докато създадем прилична листа,,,защото работата ми се вижда трудоемка ако сам започна да си играя. Сега работи-сега не работи. А освен това аз не гледам оттук.Playlist 1-BG.rar Макс спортовете никъде не съм ги виждал с повече от 7,8 битрейт- но може и да ги има някъде ....А за диемите 4к- предлагам да бъде нещо като Коледна изненада-- все едно ще коляме прасето😃

преди 33 минути, 888red написа:

Парола: Името на вид лук,който се сади по това време в градините. В листа има няколко канала с битрейт около 10 ,както и добър битрейт за някои филмови канали. Ясно е, че плейлиста може да спре,затова пишете и аз ще обновявам адресите докато създадем прилична листа,,,защото работата ми се вижда трудоемка ако сам започна да си играя. Сега работи-сега не работи. А освен това аз не гледам оттук.Playlist 1-BG.rar Макс спортовете никъде не съм ги виждал с повече от 7,8 битрейт- но може и да ги има някъде ....А за диемите 4к- предлагам да бъде нещо като Коледна изненада-- все едно ще коляме прасето😃

:) а да видим сега градинарите!

преди 8 часа, BaYor написа:

Търся портали, в които има следните канали с BG субс/аудио и за тези портали да е възможно да се гледа от плейлист (юзър + парола, или плейлист с МАК адреса):

Spoiler

Искаш ама не дават от профсъюзите😃 /шегувам се/. Едно време в София на Солни пазар/преди Горубляне там се продаваха коли в София/... бяха  близо сградите на профсъюза и шапитото на цирка. И на сградата на профсъюзите по повод една годишнина с големи букви  пишеше най-отгоре: 30 години Профсъюзи- 30 години цирк! - не е лъжа ! Аз знам къде ги има тези канали,които търсиш,но в момента при мен не работят. Като ги намеря ще ти ги изпратя на лично. 

преди 32 минути, 888red написа:

"Искаш ама не дават от профсъюзите😃 /шегувам се/. Едно време в София на Солни пазар/преди Горубляне там се продаваха коли в София/... бяха  близо сградите на профсъюза и шапитото на цирка. И на сградата на профсъюзите по повод една годишнина с големи букви  пишеше най-отгоре: 30 години Профсъюзи- 30 години цирк! - не е лъжа ! Аз знам къде ги има тези канали,които търсиш,но в момента при мен не работят. Като ги намеря ще ти ги изпратя на лично."

Ок, засега прати поне портала, в който ги има каналите.

• Автор
преди 19 минути, BaYor написа:

"Искаш ама не дават от профсъюзите😃 /шегувам се/. Едно време в София на Солни пазар/преди Горубляне там се продаваха коли в София/... бяха  близо сградите на профсъюза и шапитото на цирка. И на сградата на профсъюзите по повод една годишнина с големи букви  пишеше най-отгоре: 30 години Профсъюзи- 30 години цирк! - не е лъжа ! Аз знам къде ги има тези канали,които търсиш,но в момента при мен не работят. Като ги намеря ще ти ги изпратя на лично."

Ок, засега прати поне портала, в който ги има каналите.

Той е публикуван тука доста назад.

преди 39 минути, Pifi Pedolino написа:

Той е публикуван тука доста назад

Е защо не го кажеш като е публикуван? И кой го е публикувал? А пиле?

И че портла е http://ultra2018.com:80  -- за който ти нямаш актуален мак адрес.😃  от телеграм.😃

Spoiler

на 27.10.2024 г. в 12:46, 888red написа:
  Покажи скритото съдържание

Здравей !

tv_channels_MarlRioSBGMakAzBg_plus.rar 457.91 kB · 107 изтегляния

Неразбирал той, ах ти кучееее. Лисица си. Имаш добро комбо.

преди 58 минути, 888red написа:

Е защо не го кажеш като е публикуван? И кой го е публикувал? А пиле?

И че портла е http://ultra2018.com:80  -- за който ти нямаш актуален мак адрес.😃  от телеграм.😃

А защо не кажете възможно ли е да се гледа от плейлист от ултрата ?

преди 5 часа, 888red написа:

Пробвах с всички които знам, а след това и тези от статията, споделена над мен, с нито едно не сполучих 😀

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 7

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.