Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, RefleX написа:

Пробвах с всички които знам, а след това и тези от статията, споделена над мен, с нито едно не сполучих 😀

Ах таз КУЧКА
как бързо го НАЛУЧКА
тоз лук: Б*****А
:) :) :)

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 2 часа, Izabelle написа:

Колегата пише за лук, който се сади сега... а не който се яде, след като е порасъл.... ама то от де да се знае... няма как на плочките :)

преди 1 час, vip4o написа:

Ах таз КУЧКА
как бързо го НАЛУЧКА
тоз лук: Б*****А
:) :) :)

добра гатанка :) :) 

преди 12 минути, juli_75 написа:

Да знаете, не е арпаджик :no-no::D

да не е АШЛАМА :)ю

Не е. Е тва е... ама кажете браво на 888red, че пуска качествени неща :)

Не че ще работят дълго :(

преди 2 часа, TheTrooper написа:

Търся портал където има TravelXP с бг субтитри

Spoiler

Канала го намирам на няколко места при мен с user и pass,но засега никъде не работи. Имам и бг.портал с него ама и там не работи засега. Ако ти върши работа мога да ти изпратя Travelxp 4K с бг.субтитри.

Стана ми интересно защо не мога да намеря работещ TravelXP с бг. субтитри.

TheTrooper: Канала го имаш в sd резолюция с бг.субтитри ама те мързи да го намериш😃

Въпрос към Vip4o: Да си играя ли с други адреси тук:https://dob2.invivo.bg/TRAVELXP_HD/video.m3u8  и дали въобще работи някъде в invivo.bg.

преди 50 минути, 888red написа:

Въпрос към Vip4o: Да си играя ли с други адреси тук:https://dob2.invivo.bg/TRAVELXP_HD/video.m3u8  и дали въобще работи някъде в invivo.bg.

преди 20 минути, Pifi Pedolino написа:

там е Fightklub HD

Хайде спрете се вече да споменавате адреси на такива неща!:angry22: Само на лични, но даже и там не е добре ...

преди 5 часа, Pifi Pedolino написа:

там е Fightklub HD

преди 5 часа, 888red написа:

Стана ми интересно защо не мога да намеря работещ TravelXP с бг. субтитри.

TheTrooper: Канала го имаш в sd резолюция с бг.субтитри ама те мързи да го намериш😃

преди 4 часа, BaYor написа:

Хайде спрете се вече да споменавате адреси на такива неща!:angry22: Само на лични, но даже и там не е добре ...

тука май иска вече Токенче и регистрация

преди 38 минути, Izabelle написа:

тука май иска вече Токенче и регистрация

Защо продължавате ?? Какво постигате като пишете и цитирате тук адресите на БГ неща, какво ??

Предостатъчно БГ сървъри съсипахте тук, а и БГ столкъри, спрете вече де!:angry22::angry22::angry22:

преди 19 минути, BaYor написа:

Защо продължавате ?? Какво постигате като пишете и цитирате тук адресите на БГ неща, какво ??

Предостатъчно БГ сървъри съсипахте тук, а и БГ столкъри, спрете вече де!:angry22::angry22::angry22:

уточнявам че няма смисъл да се пробват и да сканират, щощто нищо няма да излезе, а и Пифи е прав. TravelXp не излъчва там

преди 3 минути, Izabelle написа:

уточнявам че няма смисъл да се пробват и да сканират, щощто нищо няма да излезе, а и Пифи е прав. TravelXp не излъчва там

Разбрах какво уточняваш, но в поста си цитираш пост, в който има изписан урл адрес ! При цитиране можеш да триеш част от цитираното ..

преди 1 час, BaYor написа:

Няма да обсъждаме повече. Даже ще спрем да влизаме тук, само на теб да ти е мирно на главата. Те столкарите и астрите и им разказаха игртата руснаците и сърбите в телеграма и форумите, но да ти е благо на душичката НИЕ СМЕ ВИНОВНИ. Айде оди си мий краката и си лягай че бая осмърдя тука.

преди 30 минути, TheTrooper написа:

Няма да обсъждаме повече. Даже ще спрем да влизаме тук, само на теб да ти е мирно на главата. Те столкарите и астрите и им разказаха игртата руснаците и сърбите в телеграма и форумите, но да ти е благо на душичката НИЕ СМЕ ВИНОВНИ. Айде оди си мий краката и си лягай че бая осмърдя тука.

Има немалко съсипани единствено от тукашни постове ! 

Какво ще правя аз, не може да ми казват тия, дето устенцата им смърдят от лизане на гъзовете:tease2: на някого, за да им подхвърлят туй-онуй:begging: :laughing5:

преди 11 минути, BaYor написа:

Има немалко съсипани единствено от тукашни постове ! 

Какво ще правя аз, не са тия, дето устенцата им смърдят от лизане на гъзовете:tease2: на някого, за да им подхвърлят туй-онуй:begging: :laughing5:

Това прозвуча ...ГРУБО!!! Забравяме, че повечето тук сме тръгнали питайки този или онзи... явно всички сме лизали задници .... как мислиш, защото аз имам бледи спомени!

преди 5 минути, iviartbg написа:

Това прозвуча ...ГРУБО!!! Забравяме, че повечето тук сме тръгнали питайки този или онзи... явно всички сме лизали задници .... как мислиш, защото аз имам бледи спомени!

Каквото повикало, това се обадило ве ! Грубо било, а ? А че някакъв гъзолизец ми се държи тон като че ли ми е шеф, или баща, не е грубо, а ? Защитавайте си се колкото си щете, ваше право си е.

преди 8 часа, 888red написа:

Въпрос към Vip4o: Да си играя ли с други адреси тук:http://*****/TRAVELXP_HD/video.m3u8  и дали въобще работи някъде в invivo

Поиграй си където си искаш. Ако искаш и в LINK+ ... ако искаш влез и в хотелския бизнас при версатите (ако вобще ги знаеш кои са).
А1 си го лъчат без проблем! Пускай каквото ти душа и сърце сака (Наздраве "колега") :) 
Както хиляди пъти съм казвал аз портали не гледам, не сканирам и съответно не споделям!
Ако нещо си се изнервил ... сипи си една сливовица, чукни огледалото и си самопожелай да не бъркаш с настройките :D

преди 5 минути, Tbsports написа:

Точно, аз тръгнах от турските форуми, преди 2-3 години.. бяха богати на материал..сега не чак толкова, но идеята е, че никой се е неродил научен, ако някой ти каже обратното, значи те лъже в очите 😉 

Така е, нямам против да се учи някой! Ама я кажи, на какво се научаваш, когато тук някой изпляска БГ сървър и след ден-два сървърът вече го няма свободно - сменят ип, мултикасти и т.н., филтрират и т.н.?? Като искаш да се учиш как се сканира Астра и Рилейка, има си начини и видеа даже ги има точно по форумите на руснаците и украинците - ми учете се ве, кой ви пречи да се учите, а ?
Да се изпляска тук БГ сървър или столкър си е малоумщина, а не учене !

преди 5 минути, vip4o написа:

Поиграй си където си искаш. Ако искаш и в LINK+ ... ако искаш влез и в хотелския бизнас при версатите (ако вобще ги знаеш кои са).
А1 си го лъчат без проблем! Пускай каквото ти душа и сърце сака (Наздраве "колега") :) 
Както хиляди пъти съм казвал аз портали не гледам, не сканирам и съответно не споделям!
Ако нещо си се изнервил ... сипи си една сливовица, чукни огледалото и си самопожелай да не бъркаш с настройките :D

Добре си сложил звездичките, така се прави, ама кликаемото накрая що не го махна ? ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.