Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 21 минути, Tbsports написа:

Все някъде е пляскано, за да излезе и значи не е била такава тайна, истинските неща към момента са тайни и има непробиваеми сървъри, след като са били пробивани многократно, нещата се научават, та на въпроса ,да, щом е стигнало до тука да се изплющи, пиши го отдавна публикувано някъде другаде, просто не сте знаели първоначалните сорсове 😁, форума не е виновен за прекратяване на даден линк-сървър-прокси и т.н тука, просто се популяризирало отдавна и е стигнало до тука накрая и умряло в края на пътя си.... 😊

Демек всичко, което достига до тука е последна дупка на кавала 😉 

Пълни глупостии!! Тая мантра се дъвчи тук отдавна, принципно е вярна, да, но фактите са други - точно тук и само тук бяха съсипани няколко БГ сървъра, които преди това ги имаше отдавна публикувани другаде, но си бачкаха месеци наред след това, и чак като се изпляскаха тук, тогава след ден-два вече взеха мерки хората! Същото се случи с някои БГ портала - за тях отдавна имаше пускани акаунти по Телеграм и чужди форуми, но след като тук се изпляскаха, смениха/подобриха защити и т.н. 

И да се хилиш, през дедовия ми е. Фактите са факти!

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 26 минути, BaYor написа:

Добре си сложил звездичките, така се прави, ама кликаемото накрая що не го махна ? ;)

Ми що ... щот ни сЪм сЪ усетил в бързането (посипвам си главата с пепел)!
Пупрайх сЪ :D

p.s. - Ама то инвивуту отдавна го има поствано и тук и при руснаците  .... и къдели още не!
Въпрос на малко търсене е

преди 2 минути, Tbsports написа:

съгласили се, че ги имало другаде отдавна и се дошли в края на пътя си тука! 😆

Не всички ! Не изваждай от контекста;) 

преди 7 минути, vip4o написа:

Ми що ... щот ни сЪм сЪ усетил в бързането (посипвам си главата с пепел)!
Пупрайх сЪ :D

p.s. - Ама то инвивуту отдавна го има поствано и тук и при руснаците  .... и къдели още не!
Въпрос на малко търсене е

Точно де, глупаво е да се пляскат публично отново урл адреси! Точно заради такива изпляскания забраниха стриймовете на поддомейните си един по един във времето ...

преди 3 минути, Tbsports написа:

Набий си го в главата, че щом е постнато тука, значи е било поствано и другаде (Многократно) и няма как тенденциозно да твърдиш, че тоя форум го е довършило, момче! 😉 

Не ми давай акъли ве! Набий си ги някъде в себе си ! Не говоря тенденциозно, а само на база ФАКТИ!

преди 1 минута, Tbsports написа:

Набий си го ти, глава! За тва са на това ниво да коментираш само на останалите постовете, без какъвто и да е принос за тоя подфорум! 😉 Аре..бегай буфер!

Аз казах ! 

От тук нататък - прочетете какво пише в подписа ми:)

преди 8 минути, BaYor написа:

Аз казах ! 

От тук нататък - прочетете какво пише в подписа ми:)

Крайно време беше да освободим ефира :)

преди 1 час, BaYor написа:

Точно де, глупаво е да се пляскат публично отново урл адреси! Точно заради такива изпляскания забраниха стриймовете на поддомейните си един по един във времето ...

Не ми давай акъли ве! Набий си ги някъде в себе си ! Не говоря тенденциозно, а само на база ФАКТИ!

Ами ти верно нещо си се взел на сериозно. И ооООООоооо Боже ... форума на Калдата събаря Портали. Ти вярваш ли си изобщо? Щото ако ДА, е време да си пиеш хапчетата. Вземи се насерионо и напиши писмо до админите на Калдата да затворят форума че да не замине още някой портал, че какво ли ще гледаш сам в дългите нощи???

Пълни глупостии!! Тая мантра се дъвчи тук отдавна, принципно е вярна, да, но фактите са други ...

Ко каза, ко? Първо били глупости, после било мантра, трето била вярна и четвърто фактите били други ... т.е. че не било вярно по принцип че матрата била пълна глупост.

:D:D:D:D:D

Пълен клоун

преди 4 часа, BaYor написа:

Защо продължавате ?? Какво постигате като пишете и цитирате тук адресите на БГ неща, какво ??

Предостатъчно БГ сървъри съсипахте тук, а и БГ столкъри, спрете вече де!:angry22::angry22::angry22:

Pedeраси са. В абсолютно буквалния смисъл на тази дума.

преди 7 часа, TheTrooper написа:

Ами ти верно нещо си се взел на сериозно. И ооООООоооо Боже ... форума на Калдата събаря Портали. Ти вярваш ли си изобщо? Щото ако ДА, е време да си пиеш хапчетата. Вземи се насерионо и напиши писмо до админите на Калдата да затворят форума че да не замине още някой портал, че какво ли ще гледаш сам в дългите нощи???

Вече ти казах нещо, което се направи, че не си прочел или разбрал, та ще ти го напомня:

преди 9 часа, BaYor написа:

Какво ще правя аз, не може да ми казват тия, дето устенцата им смърдят от лизане на гъзовете:tease2: на някого, за да им подхвърлят туй-онуй:begging: :laughing5:

преди 7 часа, TheTrooper написа:

Ко каза, ко? Първо били глупости, после било мантра, трето била вярна и четвърто фактите били други ... т.е. че не било вярно по принцип че матрата била пълна глупост.

Ще се цитирам и аз, но без да изрязвам:

преди 9 часа, BaYor написа:

Пълни глупостии!! Тая мантра се дъвчи тук отдавна, принципно е вярна, да, но фактите са други - точно тук и само тук бяха съсипани няколко БГ сървъра, които преди това ги имаше отдавна публикувани другаде, но си бачкаха месеци наред след това, и чак като се изпляскаха тук, тогава след ден-два вече взеха мерки хората! Същото се случи с някои БГ портала - за тях отдавна имаше пускани акаунти по Телеграм и чужди форуми, но след като тук се изпляскаха, смениха/подобриха защити и т.н. 

И да се хилиш, през дедовия ми е. Фактите са факти!

преди 6 часа, moni2 написа:

Pedeраси са. В абсолютно буквалния смисъл на тази дума.

Ся що така директно им го казваш, макар да си го знаят и едва ли си първият, който им го казва. Пожали ги, щото са яко изнервени:giggle1:, кажи им, че имат тотално либерални към мъжкия пол дупета, те ще те разберат.

Ще се цитирам и аз, но без да изрязвам:

Ти си за Господарите на ефира с тези бисери. Жалко че ги затвориха. Сигурно някой техен клип се е появил тук във форума и затова затвориха предаването.

image.png.18f61aef60907234d351b15752bd0483.png

Засичам кога ще умре и тоя портал?

преди 31 минути, TheTrooper написа:

Ти си за Господарите на ефира с тези бисери. Жалко че ги затвориха. Сигурно някой техен клип се е появил тук във форума и затова затвориха предаването.

Бисери, ама верни истини :) Ти затова пак изряза цитата ми, срам те от истината :giggle1:

Приключвам с теб, защото  "Акъл се набива, Томиславе, на умен човек!", а е очеизвадно, че ти си от другите в оня запис, дето друго трябва да им се набива:laughing5:

Понеже съм пич, ще те улесня, ако не помниш изреченията в оня запис, които ти прилягат перфектно - https://soundcloud.com/user-598565656/batse-i-tomi

на 28.10.2024 г. в 20:43, RefleX написа:

Пробвах с всички които знам, а след това и тези от статията, споделена над мен, с нито едно не сполучих 😀

аз улучих с първия път!!! :)

преди 26 минути, TheTrooper написа:

Я .... порталът е още жив

image.png.b26d94e315e84725c6c196d1c97e29f6.png

Я, това още важи в пълна сила и явно завинаги ще важи:

на 30.10.2024 г. в 9:22, BaYor написа:

Бисери, ама верни истини :) Ти затова пак изряза цитата ми, срам те от истината :giggle1:

Приключвам с теб, защото  "Акъл се набива, Томиславе, на умен човек!", а е очеизвадно, че ти си от другите в оня запис, дето друго трябва да им се набива:laughing5:

Понеже съм пич, ще те улесня, ако не помниш изреченията в оня запис, които ти прилягат перфектно - https://soundcloud.com/user-598565656/batse-i-tomi

на 30.10.2024 г. в 8:58, TheTrooper написа:

image.png.18f61aef60907234d351b15752bd0483.png

Засичам кога ще умре и тоя портал?

Скоро мака е до 11.11.24г

преди 1 час, TheTrooper написа:

Я .... порталът е още жив

image.png.b26d94e315e84725c6c196d1c97e29f6.png

ТРОПЧО... а СПРИ и ти вече...

Стига ТРОПА порталите!!!!! Който си ги знае, знае как да си ги проверява.

Не е необходимо да закачаме публична обява за НАЛАЗВАНЕТО им!!!!!

на 29.10.2024 г. в 9:45, TheTrooper написа:

Търся портал където има TravelXP с бг субтитри

Spoiler

#EXTINF:-1,BG:Travel XP 
http://4k.adshs.xyz:8080/alihn2net/15alhn0124/62358

Уж работи засега  ама чат пат спира-- да почива малко😃2024-10-31_121050.jpg.c2fb89672c87378a552ba7ce03357715.jpg

преди 7 минути, 888red написа:
  Затвори скритото съдържание

Уж работи засега  ама чат пат спира-- да почива малко😃2024-10-31_121050.jpg.c2fb89672c87378a552ba7ce03357715.jpg

Пробвах го миналата седмица НО....

Само при мен  ли този портал тормози антивирусната за URL:BOTNET !?!?

преди 1 час, 888red написа:
  Покажи скритото съдържание

Не се излагай с тоя найлон. Има го при 2gb1 на 720p и се вижда добре. 

Spoiler

2024-10-31-140004.png

преди 2 часа, iviartbg написа:

Само при мен  ли този портал тормози антивирусната за URL:BOTNET !?!?

Spoiler

Ти ако се доверяваш на антивирусен софтуер- той може да ти изпише,че сиренето в хладилника е зара😃зано с нещо и трябва да сканираш😃 Направи си бекъпи на различни носители/комп, флашка,;облак; и др./ и махни всички антивируси,стени и тем подобни/. Аз мисля,че си достатъчно интелигентен да се оправиш и без антивирусни продукти. Аз не използвам антивирус от 2005год.-- ама  аз съм с win-xp,защото хакерите вече не правят вируси за тази система😃

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 4

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.