Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 7 часа, howells написа:

Здравейте,може ли линк на Канал 3 за плеър,няма да откажа и на достъпни регионални канали.Благодаря прдварително!

Извадисия сам от тук:

Не е много сложно!

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

преди 1 час, R0mm3l75 написа:

Ако продължавате да качвате ще плясна целия лист

:) ...това и се чака... ще има временна радост

• Автор
преди 2 часа, R0mm3l75 написа:

Ако продължавате да качвате ще плясна целия лист

Малко е съмнително дали го имаш просто като Пеевски говориш глупости в форума.

преди 9 минути, Pifi Pedolino написа:

:) ... а да го удари у... масата... та да видим на кой му е по-голям.... листа де:)

• Автор
преди 41 минути, kk13 написа:

:) ... а да го удари у... масата... та да видим на кой му е по-голям.... листа де:)

Хвърля нещо  пред камерите и изчезва,но какво да се прави щом Тъпото му е монтирал иптв какво очакваш.

преди 1 час, Pifi Pedolino написа:

Ти как мислиш дали я имам а - ще почакам още малко и ако пак накой се изака тогава  ще разбереш дали я имам.

преди 18 минути, Pifi Pedolino написа:

Хвърля нещо  пред камерите и изчезва,но какво да се прави щом Тъпото му е монтирал иптв какво очакваш.

Незнам помниш ли в предния форум как ги утрепах като ги постнах и след 10-15 дни всичко умря или забравяш това -телевизия на мен никой не ми е монтирал и няма да ми монтира -гледам неща за който си плащам +неща дето можеш да ги сънуваш само пък и тая листа нестава да я качваш на боксовете дето ги продаваш сещаш ли се.

Искаш лесно да се докопаш ма няма да стане на твойта когато реша тогава .

преди 52 минути, R0mm3l75 написа:

Ти как мислиш дали я имам а - ще почакам още малко и ако пак накой се изака тогава  ще разбереш дали я имам.

Незнам помниш ли в предния форум как ги утрепах като ги постнах и след 10-15 дни всичко умря или забравяш това -телевизия на мен никой не ми е монтирал и няма да ми монтира -гледам неща за който си плащам +неща дето можеш да ги сънуваш само пък и тая листа нестава да я качваш на боксовете дето ги продаваш сещаш ли се.

То май си беше в този форум... и доколкото си спомням умря само Бургската рилейка.... но тя си беше на командно дишане доста от преди това и просто бизнеса умря.

Така като гледам и бикса си е тук и други... но ти беше гъст с админчетата и ги светваше къде са пробойните... по твой думи (цитирам по памет... може и да греша, поправи ме ако е така)!

И пак по памет цитирам Доктора, че рилейката умря не защото ти е плясна... а защото си подобриха защитата!

Светът не се върти в твоята орбита все пак!

преди 10 часа, Bobo-iD написа:
  Затвори скритото съдържание

govna

Добре бе, Боби, наясно ли си, че осираш нещо наистина ценно? В смисъл, ти заеби, че имат основните канали, но имат и местни, които ги нямат другаде. Ама тебе те бОлИ оная работа, нали?

преди 21 минути, kk13 написа:

То май си беше в този форум... и доколкото си спомням умря само Бургската рилейка.... но тя си беше на командно дишане доста от преди това и просто бизнеса умря.

Така като гледам и бикса си е тук и други... но ти беше гъст с админчетата и ги светваше къде са пробойните... по твой думи (цитирам по памет... може и да греша, поправи ме ако е така)!

И пак по памет цитирам Доктора, че рилейката умря не защото ти е плясна... а защото си подобриха защитата!

Светът не се върти в твоята орбита все пак!

Каквото искаш помни и мисли за мен е без значение -казах вече каквото имах да казвам -какво ти четеш в думите на други също е без значение за мен-като настъпи момента ще я кача тук публичо да видим колко време ще гледаш -а за този лист дето докора ти казал нещо той върви но под друга форма и начин .

преди 2 минути, R0mm3l75 написа:

Каквото искаш помни и мисли за мен е без значение -казах вече каквото имах да казвам -какво ти четеш в думите на други също е без значение за мен-като настъпи момента ще я кача тук публичо да видим колко време ще гледаш -а за този лист дето докорати казал нещо той върви но под друга форма и начин .

Да съм казал, че не върви!?

преди 1 час, R0mm3l75 написа:

Гордееш ли се с това, ли че си ги утрепал, ламав ?  Те заради такива, като теб плеснаха динамични токени на повечето им читави канали и можеш да им извадиш от трите най-дългото. Стрийма, който е плеснат идва от сайта на канал 3, ама от къде да знаеш ти и другарката пАткова. :)

преди 10 минути, Achillеs написа:

Гордееш ли се с това, ли че си ги утрепал, ламав ?  Те заради такива, като теб плеснаха динамични токени на повечето им читави канали и можеш да им извадиш от трите най-дългото. Стрийма, който е плеснат идва от сайта на канал 3, ама от къде да знаеш ти и другарката пАткова. :)

Само празната ти глава е динамична ама не е.

Не знаех, че линк от официалния сайт на въпросната телевизия е някаква строго секретна тайна и за това го споделих, за което се извинявам на потърпевшите. 

Лека и спокойна вечер!

преди 17 минути, Achillеs написа:

Ахил нали знаеш, че е имал слабо място - петата? :) При теб - мозъка :) 

• Автор
преди 9 минути, Bobo-iD написа:

Не знаех, че линк от официалния сайт на въпросната телевизия е някаква строго секретна тайна и за това го споделих, за което се извинявам на потърпевшите. 

Лека и спокойна вечер!

Ти си новатор нема какво да се извиняваш каналите са на друго место все пак мина времето когато от един канал можеш да извадиш цялата листа и тоя само плямпа хората които могат нещо направо пляскат нещо без заплахи но той е като македонците мисли че слънцето изгрява заради него.

преди 4 минути, Achillеs написа:

Дам, а при теб и бангладешкия ром е ректума и изтърва доста често. ;)

Да вземем да помолим тия от Канал3 да си махнат канала от интернета че дразнят R0mm3l75

• Автор
преди 5 минути, Achillеs написа:

Ще им драсна, че бургаското ромче ще счупи сървърите на Инвиво. :)

Изчакай малко да ги пусна тука срещу 10 кинта с паролка белким изкараме нещо преди да ги публикува тука.

Invivo IPTV.rar

преди 6 часа, Pifi Pedolino написа:

Изчакай малко да ги пусна тука срещу 10 кинта с паролка белким изкараме нещо преди да ги публикува тука.

Invivo IPTV.rar 19.68 kB · 22 изтегляния

Да ти кажа, уцелил си много, като си си съчинявал ника ... :)

преди 19 часа, Pifi Pedolino написа:

Invivo IPTV.rar 19.68 kB · 131 изтегляния

Ей, че си гаден ... това е  малко като... лисицата и гроздето :wink12:

преди 9 минути, greenbluegreen написа:

Майсторчета тва ще ви затрудни, ма па да видим: http://jade48102.cdn-only.me/

добро е

Spoiler

℮ Pᴀɴᴇʟ➛ jade48102.cdn-only.me
 ℮ Rᴇqᴜᴇꜱᴛ➛ /portal.php
 ℮ Tɪᴛʟᴇ➛ 8K
 ℮ Sᴛᴀᴛᴜꜱ➛ 200 ONLINE
 ℮ iᴘ➛ 185.245.2.106
 ℮ Lᴏᴄᴀᴛɪᴏɴ➛ Sweden ⎆
 ℮ MAC➛ 00:1A:79:00:00:00
 ℮ Tᴏᴋᴇɴ➛ CC785686594D5D2681628174B5823287

преди 3 часа, kk13 написа:

Ей, че си гаден ... това е  малко като... лисицата и гроздето :wink12:

Сега чакаме админа на инвиво да кихне 10 лева на Пифи ,за да разбере истината.😄

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 7

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.