Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 1 час, mcmlxx написа:

Малка корекция в скрипта за архиви - на ЛС новата версия, за тези които искат да тестват:

Затвори скритото съдържание

image.png.69782340f98c07dbcce6e4836b6e6546.png

Весели празници на всички! 🌲

Ще мога ли и аз да се явя на теста? Благодаря
  • Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

Ако кодовете STBEMU не работят, моля, опитайте с различни приложения и програми за възпроизвеждане STBEMU.

преди 1 час, пешо-гошо написа:

Може ли и един филм, да видя как изглежда.

за друго става въпрос - 5636 ми каза нещо, което само аз разбрах, но ний си знаем :) stalker_db

преди 1 минута, mcmlxx написа:

за друго става въпрос - 5636 ми каза нещо, което само аз разбрах, но ний си знаем :) stalker_db

Аз помолих за стрийм на някой филм от листа с макове на клиентпортала, защото live каналите са ясни, но филмите за мен не са, а имам id_тата от листите с пароли, а пъм не знам как се генерира пълна листа от мак.

преди 4 минути, пешо-гошо написа:

а имам id_тата

мога да го направя - но нека да е след празниците :)

преди 47 минути, mcmlxx написа:

видях,че ти публикува маковете за този портал http://epg.protv.cc:80/c/  

Ще може ли мак за работещи HBO1/2

👀𝗧𝗮𝗿𝗮𝗻𝗮𝗻_𝗨𝗿𝗹_𝗔𝗱𝗿𝗲𝘀:➤ http://tvip.zeroonemac.xyz:8080/c/
🔰𝗚𝗲𝗿𝗰𝗲𝗸_𝗨𝗿𝗹_𝗔𝗱𝗿𝗲𝘀𝗶:➤ tvip.zeroonemac.xyz:8080/c/
🎖𝗠𝗔𝗖:➤ 00:1A:79:2C:7F:27
👥𝗞𝘂𝗹𝗮𝗻ı𝗰ı_𝗔𝗱ı:➤ play
🔑Ş𝗶𝗳𝗿𝗲:➤ <pass>
🔞𝗔𝗗𝗨𝗟𝗧: 0000
️𝗧𝗮𝗿𝗮𝗺𝗮_𝗭𝗮𝗺𝗮𝗻𝗶:➤ 24:12:2025
📆𝗕𝗮𝘀𝗹𝗮𝗻𝗴𝗶𝗰_𝗧𝗮𝗿𝗶𝗵𝗶:➤ <START>
📆𝗕𝗶𝘁𝗶𝘀_𝗧𝗮𝗿𝗶𝗵𝗶:➤ September 4, 2026, 9:17 pm
𝗔𝗸𝘁𝗶𝗳_𝗕𝗮ğ𝗹𝗮𝗻𝘁ı𝗹𝗮𝗿:➤ <active>
𝗠𝗮𝗸𝘀𝗶𝗺𝘂𝗺_𝗕𝗮ğ𝗹𝗮𝗻𝘁ı:➤ <max>
🎖𝗠𝗔𝗖_𝗚𝗢𝗥𝗨𝗡𝗧𝗨:➤ 512
🔗𝗠𝟯𝗨_𝗚𝗢𝗥𝗨𝗡𝗧𝗨:➤ ➤🆈🅾🅺🔒
☢𝗖𝗼𝗱𝗲:➤ 503
♻︎𝗦𝗧𝗔𝗧𝗨𝗦:➤ <status>
𝗧𝗜𝗠𝗘𝗭𝗢𝗡𝗘:➤ Europe\/Berlin
🎬𝗠𝟯𝗨:➤ http://tvip.zeroonemac.xyz:8080/get.php?username=play&password=<pass>&type=m3u_plus📺𝗖𝗮𝗻𝗹𝗶_𝗬𝗮𝘆𝗶𝗻:➤
🌐𝗜𝗽𝘁𝘃_𝗨𝗹𝗸𝗲_𝗟𝗶𝘀𝘁𝗲𝘀𝗶:➤ [All 📺 TR ULUSAL 📺 TR HEVC ⁕ RAW 📺 TR QHD 2K 📺 TR HABER 📺 TR BELGESEL 📺 TR D-SMART ⁕ BEIN SINEMA 📺 TR   DIZI SON BÖLÜMLER 📺 TR COCUK 📺 TR  MUZIK 📺 TR SPOR 📺 TR STADYUM 📺 TR BEIN SPORT 📺 TR BEIN SPORT VIP 📺 TR TABII ⁕ EXXEN SPOR 📺 TR S-SPORT⁕TIVIBU⁕SMART SPOR 📺 TR YEREL 📺 TR   DINI ISLAM 📺 TR Z1 COCUK 📺 TR Z1 MUZIK 📺 TR Z1 YESILCAM 📺 TR Z1 FILM YERLI 📺 TR  Z1 FILM YABANCI 📺 TR Z1 DIZI YERLI 📺 TR SİNEMA MİX 📺 TR EXXEN ⁕ NETFLIX ⁕ BLUTV 📺 TR 7/24 FILM SPECIALBOX 📺 TR RADYO 📺 VIP SCREENSAVER 📺 DE DEUTSCHLAND 📺 DE HEVC ⁕ RAW 📺 DE QHD-2K 📺 DE NACHRICHTEN 📺 DE DOKU ⁕ 24/7 📺 DE REGIONAL 📺 DE SKY CINEMA 📺 DE HALLOWEN 24/7 📺 DE SKY SELECT ⁕ STORE 📺 DE SELECT FILME ⁕ 4K 📺 DE SELECT KINDER 📺 DE SPORT 📺 DE Z1 FUßBALL EVENT 📺 DE SKY SPORT 📺 DE SKY BUNDESLIGA 📺 DE DAZN SENDER 📺 DE DAZN LEAGUES 📺 DE CHAMPIONS LEAGUE 📺 DE RTL+ EVENTS 📺 DE MYTEAM MAGENTA 📺 DE REGIONAL SPORT 📺 DE RTL+ SENDER 📺 DE DYN SPORT 📺 DE SKY SPORT F1 📺 DE SPORT MIX 📺 DE KINO ⁕ VIP 📺 DE MUSIK ⁕ 24/7 📺 DE KINDER ⁕ 24/7 📺 DE Z1 KINDER  7/24 📺 DE Z1 KINO 2025 📺 DE VODAFONE GO 📺 DE SKY GO 📺 DE Z1 24/7 ACTOR 📺 DE 24/7 ACTOR 📺 DE 24/7 FILME 📺 DE 24/7 SERIEN 📺 DE RADIO 📺 VIP PPV EVENT 📺 VIP SPORTS EUROPA 📺 VIP FORMULA  1 INT 📺 AT AUSTRIA 📺 AT SPORT 📺 CH SWISS 📺 CH SPORT 📺 NL ALGEMEEN HEVC 📺 NL ALGEMEEN 📺 NL REGIONAAL 📺 NL KINDEREN 📺 NL CINEMA ⁕ ON DEMAND 📺 NL DOCUMENTAIRE 📺 NL SPORT 📺 NL VIAPLAY 📺 NL VIAPLAY-F1 📺 NL MUZIEK 📺 BE BELGIUM 📺 BE SPORT 📺 PL POLSKA 📺 PL POLSKA HEVC 📺 PL DOKUMENTACJA 📺 PL CINEMA 📺 PL  SPORTY 📺 PL DLA DZIECI 📺 PL TVP 3 📺 PL MUZYKA 📺 ALB NATIONAL 📺 ALB DOKUMENTERA 📺 ALB SPORT 📺 ALB KIDS-PER FEMIJE 📺 ALB CINEMA 📺 ALB SERIALE 📺 ALB COLLECTION 24/7 📺 ALB MUZIKE 📺 CR CROATIA 📺 BA BOSNIA 📺 SRB SERBIEN 📺 MK MACEDONIA 📺 VIP SPORTS EX-YU 📺 EX-YU PINK 📺 EX-YU DOCU 📺 EX-YU KIDS 📺 EX-YU CINEMA 📺 EX-YU 24/7 📺 EX-YU MUSIC 📺 CRNA GORAMONTENEGRO 📺 RO ROMANIA 📺 RO DOKU 📺 RO CINEMA 📺 RO SPORT 📺 RO MUSIC 📺 RO KIDS 📺 BG BULGARIA 📺 BG SPORT 📺 BG CINEMA 📺 BG DOCU 📺 BG KIDS 📺 BG MUSIC 📺 GE GEORGIA 📺 GR GREECE 📺 GR ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ DOCU 📺 GR ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ COSMOTE NOVA CINEMA 📺 GR ΠΑΙΔΙΑ KIDS 📺 GR ΑΘΛΗΜΑ COSMOTE NOVA 📺 IT ITALIA HEVC 📺 IT ITALIA 📺 IT ITALIA REGIONALI 📺 IT SKY CINEMA 📺 IT SPORT NUOVO 📺 IT SPORT 📺 IT DAZN 📺 IT DAZN SERIE A & B 📺 IT DAZN BASKET 📺 IT EUROPA LEAGUE 📺 IT CINEMA 📺 IT 24/7 ACTOR 📺 IT BAMBINI ⁕ 24/7 📺 IT CULTURA 📺 IT MUSIC 📺 ES  SPAIN 📺 ES DEPORTES 📺 ES CINEMA 📺 ES DOCUMENTALES 📺 ES INFANTIL 📺 PT HEVC 📺 PT PORTUGAL 📺 PT DESPORTO 📺 PT DOCUMENTARIOS 📺 PT CRIANCAS 📺 PT CINEMA 📺 PT MUSIC 📺 UK ENGLAND 📺 UK DOCUMENTARY 📺 UK SPORT 📺 UK CINEMA 📺 UK KIDS 📺 CZ GENERAL 📺 CZ NEWS 📺 CZ DOCUMENTARY 📺 CZ MOVIE 📺 CZ SPORT 📺 CZ CHILDREN 📺 CZ MUSIC 📺 CZ LIFESTYLE 📺 CZ RELAX 📺 CZ REGIONAL 📺 CZ FOREIGN 📺 UA UKRAINE 📺 RU RUSSIA 📺 RU SPORT 📺 RU CINEMA 📺 RU NEWS ⁕ DOCU 📺 RU KIDS 📺 RU MUSIC 📺 FR FRANCE ⁕ HEVC 📺 FR SPORT 📺 FR LIGUE1+ 📺 FR DAZN CANAL+ 📺 FR ENFANTS 📺 FR DECOUVERTE 📺 FR CINEMA 📺 FR MUSIQUE 📺 HU HUNGARY 📺 DK DENMARK 📺 NO NORWAY 📺 SL SLOVENIA 📺 SE SWEDEN 📺 SK SLOVAKIA 📺 AZ AZERBAYCAN 📺 IR IRAN 📺 AFG AFGHANISTAN 📺 AM ARMENIA 📺 CA ENTERTAINTMENT 📺 CA SPORT 📺 AU AUSTRALIA 📺 US ENTERTAINTMENT 📺 US NEWS 📺 US DOCUMENTARY 📺 US SPORT 📺 US KIDS 📺 US MOVIES CINEMA 📺 US CBS 📺 US CW ⁕ PBS 📺 US FOX 📺 US NBC 📺 US ABC 📺 US EFL (EVENT) 📺 US EPL (EVENT) 📺 US MLS (EVENT) 📺 US MLB (EVENT) 📺 US NBA (EVENT) 📺 US NFL (EVENT) 📺 US NHL (EVENT) 📺 US PPV (EVENT) 📺 AR MBC ENTERTAINMENT 📺 AR SHAHID CINEMA 📺 AR OSN / CINEMA MIX 📺 AR KIDS 📺 AR NEWS ⁕ DOCU 📺 AR BEIN SPORTS 📺 AR SPORTS 📺 AR ROTANA ⁕ ART 📺 AR YEMEN 📺 AR CINEMA 📺 AR SHAM / SYRIA 📺 AR LEBANON 📺 AR EGYPT 📺 AR UNITED ARAB EMIRATES 📺 AR MAROCCO 📺 AR ALGERIA 📺 AR KUWAIT 📺 AR SUDAN 📺 AR JORDAN ⁕ PALESTINE 📺 AR ISLAM 📺 AR TUNISIA 📺 TH THAILAND 📺 AR IRAQ 📺 AR CHRISTIAN 📺 AR OTHERS 📺 BR BRASIL 📺 ARG ARGENTINA 📺 AF AFRICA 📺 DSTV DSTV CHANNEL 📺 IN INDIAN 📺 IN INDIAN REGIONAL 📺 IN INDIAN KANNADA TV 📺 PK PAKISTAN 📺 MR MOROCCO 📺 LB LIBIA 📺 ASIEN BANGLADESH 📺 KU KURDISH 📺 SU SURYOYO]

2025-12-24_192612.png

преди 6 часа, Baki Niko написа:

MAC

http://tvip.zeroonemac.xyz:8080/c/

00:1A:79:2C:7F:27

2025-12-24_192612.png

преди 31 минути, adersa написа:

видях,че ти публикува маковете за този портал http://epg.protv.cc:80/c/  

Ще може ли мак за работещи HBO1/2

Нямаш ли ги на Бергон?

Spoiler

https://dox.abv.bg/download?id=29be0edba6# - Линк за сваляне

Е свали ли я базата 😄

преди 3 минути, R0mm3l75 написа:

Е свали ли я базата 😄

Е - не я ли видя :)

преди 20 часа, 5636 написа:

;) па си ги и подредил..форматирал...:)

преди 2 часа, mcmlxx написа:

:) stalker_db

Цяла колекция от стари такива имам от навремето :) п.с. не раздавам, макар да е Коледа.

Нямаш ли ги на Бергон?

https://dox.abv.bg/download?id=29be0edba6# - Линк за сваляне

Не :)

преди 2 часа, moni2 написа:

от стари такива имам от навремето

... а пазиш ли им debug_key - овете, че ми трябват :)

Spoiler

image.png.7010e5330b1f58d88f7777da86aeb154.png

Шегувам се - Весела Коледа, Мони :)

Имам задачка-закачка за всички вас.

Значи, от години имам достъп (легален) до ценен столкър портал. Там има един канал, който може би е ценен само за мен, както и да е.

Влизам само с моя си mag250, не искам да експериментирам и да се пробвам да хаквам, може би ще се стигне тогава (даже е сигурно) до триене и бан на акаунта.

Всичкото това хубаво, но ... ми се иска някак си да записвам от тоя канал по нещо понякога. Точно този канал го нямам на iptv.

А имам root достъп по ssh до моя си mag, разбира се.

Мога да му закача флашка или външен хард диск без проблеми.

Някакви идеи?

преди 5 часа, moni2 написа:

Имам задачка-закачка за всички вас.

Значи, от години имам достъп (легален) до ценен столкър портал. Там има един канал, който може би е ценен само за мен, както и да е.

Влизам само с моя си mag250, не искам да експериментирам и да се пробвам да хаквам, може би ще се стигне тогава (даже е сигурно) до триене и бан на акаунта.

Всичкото това хубаво, но ... ми се иска някак си да записвам от тоя канал по нещо понякога. Точно този канал го нямам на iptv.

А имам root достъп по ssh до моя си mag, разбира се.

Мога да му закача флашка или външен хард диск без проблеми.

Някакви идеи?

Вкарваш си портала или само съответния стрийм в SFVip Player и си записваш колкото и когато си искаш.Даже има опция да си програмираш времето за запис.Другия вариант е TiviMate,но за там ти трябва Андроид.

преди 11 часа, mcmlxx написа:

... а пазиш ли им debug_key - овете, че ми трябват :)

Честита Коледа!

Spoiler

a6fa2d3878b4557efccb6cf626ae4c98.  ;)

viptv2

преди 1 час, 5636 написа:

Честита Коледа!

a6fa2d3878b4557efccb6cf626ae4c98.  ;)

viptv2

Пусни на лични кой сайт за разбиване на md5 ползваш, ако може? Тези едновремешните с огромните бази данни хешове са умрели.

преди 4 часа, Veni1972 написа:

Вкарваш си портала или само съответния стрийм в SFVip Player и си записваш колкото и когато си искаш.Даже има опция да си програмираш времето за запис.Другия вариант е TiviMate,но за там ти трябва Андроид.

Благодаря, но не, благодаря, както казват доста на запад от нас. Със софтуерен плеър (sfvip, stalker portal player, macattack, iptv super player, tivimate  и даже със stbemu) НЕ СТАВА. Ако ставаше, щях ли да си играя да питам, как мислиш, а?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.