Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV

Featured Replies

преди 6 минути, R0mm3l75 написа:

Той Цветята ми прилича на тоя доброто сърце ли беше добрата душа ли .

Някакъв такъв 

Душко..

• Отговори 8,1k
  • Прегледи 3,1m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нова година, нов късмет - по-добър за всички, пожелавам! Весели празници!!!

• И толкоз от мен, сладури. Предстоят ми сложни и тежки времена - излизам за малко в отпуска  Ако имам време - на ЛС.

Публикувани изображения

току-що, kk13 написа:

Душко..

Нали имаше такъв по телеграм и собствен телеграм канал имаше може и още да го има даже и тук се беше намърдал -пуснат от Карлуково.

преди 19 минути, R0mm3l75 написа:

Нали имаше такъв по телеграм и собствен телеграм канал имаше може и още да го има даже и тук се беше намърдал -пуснат от Карлуково.

Емо Доброто сърце😄Безплатен обяд няма😂

преди 1 минута, ixat написа:

Емо Доброто сърце😄Безплатен обяд няма😂

А точно тоя-че тоя Цвятко на него ми прилича.

Айде и аз да поискам нещо,ама да не вземете да ме таксувате,кръв давам пара не давам,търся си още ония сериял дето ми дадоха преди няколко месеца един сайт ама така си остана без грам сиид,за сляпата жаба е,тия от Warner Bros излязоха големи измамници,щяха да обединят съдържанието от Discovery+ в MAX пуснаха два сезона от там,чеках гара станах от миналата година нищо не прехвърлят явно им е по добре да си взимат две такси,като и да е ако някой попадне да свирка да го доизгледам най накрая че ония ден четох че Chad Ollinger един от главните герои е размазал черепа на съкилийника си докато бил задържан да шофира без документи,придобил свръх човешки способности да вижда кои са лоши хора докато работел на ранчото,тва хамериканците са много загубено племе уруди,това е втория ми сериал през целия ми живот с който се ангажирам да гледам,първия може да ми се смеете беше LOST за един самолет който се разби в джунглата и започнаха някакви странни неща😁беше преди много години и аз не помня колко.

• Автор
преди 6 часа, R0mm3l75 написа:

няма как да си мълча с тоя смешник и другия дето му държи ръчичката 

Внимавай на границата си търпението има некакъв предел никой не те кара да купуваш нещо и ти си никой да определяш правилата като не ти изнася усвет нали беше се махнал защо се върна?

преди 15 минути, Pifi Pedolino написа:

Внимавай на границата си търпението има некакъв предел никой не те кара да купуваш нещо и ти си никой да определяш правилата като не ти изнася усвет нали беше се махнал защо се върна?

И на теб сън не те лови май,мислих че сте се примирили вече,или пък това се отнася за мен,да разбирам ли че погрешно си цитирал ROmm?

• Автор
преди 5 минути, howells написа:

И на теб сън не те лови май,мислих че сте се примирили вече,или пък това се отнася за мен,да разбирам ли че погрешно си цитирал ROmm?

С тебе никой не се занимава къде се видя.

преди 9 минути, Pifi Pedolino написа:

С тебе никой не се занимава къде се видя.

Дойде секунди след молбата ми за съдействие за жабата,това ме наведе на мисълта,въпреки че това е лично между вас и никой освен вас няма право да бърка,призовавам към подобряване на отношенията.Поздрави на всички!

преди 35 минути, Pifi Pedolino написа:

Плаши гаргите ще ме блокират и какво от това -това което съм написал по горе пак си е същото и няма да се промени.

преди 11 минути, R0mm3l75 написа:

Плаши гаргите ще ме блокират и какво от това -това което съм написал по горе пак си е същото и няма да се промени.

Уплашихте хората с тия кавги,некой и да иска да пита някой нещо дим да го няма😁секцията тв е малка тва не са братюгите някаква гиганстка на всяка секунда банират и изникват нови като гъби,ако рестриймва нека си продава,то целия свят така прави,малко са дето вадат лицензи кавам го от опит,но като си изградил метър по метър години наред и искаш клиенти официално,неможеш да се измъкнеш без нищо,което мине под масата добре дошло,той пифи подържа сървър от много години,но на какво ниво е вече незнам дали не е станало хоби,че изцяло неможе да се подържаш с това ако разчиташ само на форуми и обяви е ясно,ама нека си взима некви такси ток,труд,богаташ няма да стане ама някъв разход трябва да покрие,също съм съгласен и със теб че не трябва да се продава по начина на измамата,даваш нещо взимаш парите и после чао не си вдигаш телефона когато чуждото умре,но ако минава през сървър ще запушиш дупката с работеща листа и никой няма да те псува.

преди 7 часа, howells написа:

Уплашихте хората с тия кавги,некой и да иска да пита някой нещо дим да го няма😁секцията тв е малка тва не са братюгите някаква гиганстка на всяка секунда банират и изникват нови като гъби,ако рестриймва нека си продава,то целия свят така прави,малко са дето вадат лицензи кавам го от опит,но като си изградил метър по метър години наред и искаш клиенти официално,неможеш да се измъкнеш без нищо,което мине под масата добре дошло,той пифи подържа сървър от много години,но на какво ниво е вече незнам дали не е станало хоби,че изцяло неможе да се подържаш с това ако разчиташ само на форуми и обяви е ясно,ама нека си взима некви такси ток,труд,богаташ няма да стане ама някъв разход трябва да покрие,също съм съгласен и със теб че не трябва да се продава по начина на измамата,даваш нещо взимаш парите и после чао не си вдигаш телефона когато чуждото умре,но ако минава през сървър ще запушиш дупката с работеща листа и никой няма да те псува.

Докато има балъци да плащат за такива телевизии, ще има и такива продавачи. Само. че вече лека полека се утичат в канала и времето им свършва. Еди съсед скоро изгоря - 50 евро еднократно за стикче и... ооо.. ЧУДО... гледаш ТВ, нищо, че повечето са 360 и 720 (боза). Гледа 2 месеца и дотам - и после "УЖ" сериозното момче се покри.

Моля, престанете да пишете глупости и постоянно да се нападате! 

Също така, спрете с безсмислените доклади! 

ПифиПедала е пуснал 15 доклада. Нормални ли сте?!

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 11 часа, howells написа:

Айде и аз да поискам нещо,ама да не вземете да ме таксувате,кръв давам пара не давам,търся си още ония сериял дето ми дадоха преди няколко месеца един сайт ама така си остана без грам сиид,за сляпата жаба е,тия от Warner Bros излязоха големи измамници,щяха да обединят съдържанието от Discovery+ в MAX пуснаха два сезона от там,чеках гара станах от миналата година нищо не прехвърлят явно им е по добре да си взимат две такси,като и да е ако някой попадне да свирка да го доизгледам най накрая че ония ден четох че Chad Ollinger един от главните герои е размазал черепа на съкилийника си докато бил задържан да шофира без документи,придобил свръх човешки способности да вижда кои са лоши хора докато работел на ранчото,тва хамериканците са много загубено племе уруди,това е втория ми сериал през целия ми живот с който се ангажирам да гледам,първия може да ми се смеете беше LOST за един самолет който се разби в джунглата и започнаха някакви странни неща😁беше преди много години и аз не помня колко.

Кой Сериал и в коя известна платформа го  има?

преди 3 часа, ixat написа:

Кой Сериал и в коя известна платформа го  има?

"Ранчото на Сляпата жаба" (Mystery at Blind Frog Ranch) има два сезона 1,2 в HBO MAX които съм гледал имам абонамент там,всички сезони ги има в Disscowery Plus,там нямам абонамент щото от warner bros обявиха още миналата година че двете платформи се обединяват и цялото съдържание ще бъде прехвърлено към MAX,но нещо се ебават и държат и двете платформи отворени като почти съвсем малко съдържание е прехвърлено от Discovery+ щях да го платя за месец и да ги изгледам но не е налично за нашия регион а с vpn-и не ми се занимава.Преди време един колега ми дадете един торент сайт с всички сезони и с добро качество но така и не се появиха сийдери там.

преди 10 минути, howells написа:

"Ранчото на Сляпата жаба" (Mystery at Blind Frog Ranch) има два сезона 1,2 в HBO MAX които съм гледал имам абонамент там,всички сезони ги има в Disscowery Plus,там нямам абонамент щото от warner bros обявиха още миналата година че двете платформи се обединяват и цялото съдържание ще бъде прехвърлено към MAX,но нещо се ебават и държат и двете платформи отворени като почти съвсем малко съдържание е прехвърлено от Discovery+ щях да го платя за месец и да ги изгледам но не е налично за нашия регион а с vpn-и не ми се занимава.Преди време един колега ми дадете един торент сайт с всички сезони и с добро качество но така и не се появиха сийдери там.

преди 12 минути, moni2 написа:

Мерси много как съм го изпуснал при пиратите като специално за тях имам адон да гледам без да дърпам.Жив и здрав!

на 2026/3/14 в 13:55, GYQvsQLS написа:

In addition to the portal http://ky-tv.cc/portalstb/ http://mag.cdn-ky.com/portalstb/, are there any other portals that have the Gulf Coast Sports & Entertainment Network (GCSEN) channel? http://raccoon.bz:8080/c/ This portal originally existed, but now don’t you know there is a new portal? The new official website is this https://racoontv.ca/? Or this https://racoon-tv.com/? Don’t know about the new portal?

http://go.plugtv.fun:8080

http://cdn1host.online:8080

These two portals include the channel Gulf Coast Sports & Entertainment Network (GCSEN)

преди 55 минути, howells написа:

Мерси много как съм го изпуснал при пиратите като специално за тях имам адон да гледам без да дърпам.Жив и здрав!

Download Mystery at Blind Frog Ranch torrents - RARBG

преди 1 час, howells написа:

и тук може да потърсиш :)

преди 9 часа, kk13 написа:

Докато има балъци да плащат за такива телевизии, ще има и такива продавачи. Само. че вече лека полека се утичат в канала и времето им свършва. Еди съсед скоро изгоря - 50 евро еднократно за стикче и... ооо.. ЧУДО... гледаш ТВ, нищо, че повечето са 360 и 720 (боза). Гледа 2 месеца и дотам - и после "УЖ" сериозното момче се покри.

Йеттел бокса е изпратен на съответния познат човек. Хора спрете се - цената на бокса съм я определил да е 45 евро с или без телевизия. В случая му изпратих бокса за 40 евро и знае, че телевизията ще спре рано или късно, но не цялата и не по едно и също време. Плейлистът е микс от тв канали от различни източници. Просто му трябва на човека още един приемник за да гледа с абонамент от телекомите. Пак казвам телевизията е бонус. Но вие си мислете, че телевизията е определяща. А дори и един месец да ползва телевизията - Диема екстра, Макс спорт, HBO, Cinemax, 7/8 Tv, Sky Showtime каналите - си избива парите от бокса за 40 евро и парите за доставката. А вътре има още доста доста интересни тв канали. Не се покривам от никой и от нищо. Комуникираме си на вайбър и ми има доверие и аз на него!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.