Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Носталгична тема

Featured Replies

Здравейте, отварям тази тема за носталгични снимки и извадки от нета.

Ето нещо интересно - това е от Януари 2014-та, отбележете рама. Интересни са и игрите, не знам към днешна дата дали са актуални, защото аз тогава играех Angry Birds, но по принцип не играя на игри:

image.png.d9eb04bbd7820df9d649d0e0b4d2fe92.png

Мда, аз така и не си купих нито една от тези две марки. А много обмислях. Още помня как в магазините на Мтел имаше големи пана с HTC One, наистина супер дизайн.

Ето от Интернет архива. Сайтът е на Глобул от 2013-та август, мога да преброя поне 3-4 марки, които вече не се срещат или не са това, което бяха. HTC, LG, Black Berry,  серията Лумиа на Нокиа с вече несъществуващия Windows Phone операционна система. Е Лумия поне успях да си купя. Всъщност в списъка са и двата ми телефона, които закупих 2013-та. Първо Лумията за да тествам как е на Уиндоус фоун, после евтин Галакси, че да се върна на андроид. Без уолпейпър ми беше странна система, но пък въртащите се плочки със снимки на контакти или на галерията си бяха готино нещо. И много бързо работеше. Тапетите за заключен екран също бяха интересни, както и тоновете на звънене на Уиндоус системата и тези на самата Нокия. Аз даже си ги имам изтеглени от нета, защото сегашните Нокии с Андроид имат съвсем други ринг тонове.

Между дрегото точно един от тези показани два LG Оптимус обмислях да закупя, но желанието да опитам Уин фоун надделя.

image.thumb.png.403782cbe2ea75879532019f75381aa9.png

ти си бил баровец 600 лв 3 минимални заплати

самсунг  е най-великата марка

не си разбирал  още тогава

лузер 

А аз имах Nokia 150 мобифон. Тежеше колкото тухла четворка и беше голям почти толкова. Обаче аз си го ползвах до последно. Докато закриха мобифонната мрежа. Миналата година го изхвърлих защото батерията му беше изтекла. Сега съжалявам.

Спомням си , че бях веднъж в Годеч, но - във някаква вилна зона над града. Имаше някакъв купон. На една маса пичовете бяха нахвърляли всичките си джиесеми - нямаха обхват. Когато извадих моята тухла четворка и направих обаждане - събрах очите на всички. Да, имаше антена по-дълга от една педя.

Спомени.

162358_big.thumb.jpg.e51ea07dea328626a5965cb892229a21.jpg

току-що, Cocatron написа:

А аз имах Nokia 150 мобифон. Тежеше колкото тухла четворка и беше голям почти толкова.

не 2004 а 2014

това беше скоро 

Това със 600-те лева не е мое мнение, пуснато е в Сподели.нет от някой друг, на мен тогава заплатата ми беше 500 лв.

А помните ли ерата на автокината през 2020-2021?

А Кауфланд дори предлагал безплатни прожекции през лятото на 21-ва:

0545013001626962829_big.jpg

А това е от юни 2020-та:

o468-cinema-Wild-and-Happy-screening-of-

На 20.06.2020 от 21:00 пък е излъчен същия филм на Паркингът на Техномаркет Макс, бул. „Цариградско шосе“ № 92, до Метро

Сега такива глезотии като безплатни филми и дезинфекцирани и изчистени салони на превозни средства в градският транспорт няма, та трябва да ценим и хубавото от уж не хубавите времена. А да не ви казвам какво хубаво беше да се возиш в полу-празен градски транспорт и метро.

Носталгия...

И оня моя беше по Руски - я стани гора от стомана, сега е по Унгарски - хептен мекечек.

Първата ми моторола - m3788 (едит: и досега си я пазя, както и следващите)

spacer.png

Преди това "имах" некви служебни мобифони - benefon... май и sigma-та и dragon-а. Кавичките са щото със служебните мобифони нещата беха малко "петима кози крак".

• 2 седмици по-късно...

А някой помни ли Плодчетата?

https://www.vbox7.com/play:2f3ab2d901

Ако сте на определена възраст няма как да не помните култовото Костенурките Нинджа.

Но аз имам носталгия и по доста по-нови години. От студентските ми години помня младежкия турски сериал "Мечтатели" (нещо като турска версия на Кръгът на Доусън, но по-добра) и испанския SMS, sin miedo a soñar. В България "Мечтатели" се излъчва между 7 юли 2010 и завършва 8 юни 2012 г. по bTV, а SMS се излъчва 2009 г. пак по bTV.

Като цяло не харесвам турски сериали, особено сегашните са мега глупави и си личи, че ги правят само за реклами, но едно време имаше и такива интересни като Мечтатели.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.