Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо не ми се гледат клипчетата в ТикТок

Featured Replies

Здравейте!

Веднъж като пътувахме, си направих експеримент да снимам с телефона на приятел нещо случайно по пътя, след което директно качих видеото в профила му в ТикТок. Това му беше първото видео, има общо 5-10 абоната. За 1 час видеото имаше над 300 гледания. След това си направих и аз профил но от компютър, качих сходно видео, което стои на нула гледания, макс едно. Въпросът ми е има ли някаква тънкост, за ми гледат видеата, има ли значение дали качваш от телефон или от компютър и въобще искам и аз да си разработя канал, но не знам как. Пробвах и с друг тип видео, резултатът е същия. Благодаря!

Освен ключовите думи, плюс доколкото съм чувал трябва да следиш какво е популярно в момента и да правиш такива видеа и със съответния популярен звук.
Имаше и някаква врътка с някакво приложение дето уж помпало гледания, харесвания и абонати и доста лапета се набутаха с него но не съм чул да дава резултат.

Заглавието е силно подвеждащо:

Цитат

Защо не ми се гледат клипчетата в ТикТок

Ами, не гледай клипчета в ТикТок...
Виж

Цитат

Защо не се гледат клипчетата ми в ТикТок

е друга бира

преди 10 минути, цър-вул написа:

Виж

е друга бира

Първото е отговора на второто, примерно аз изобщо не гледам клипчета в тикток, и klijes какво бил качил ми е все тая.

преди 2 часа, Klijes написа:

Здравейте!

Веднъж като пътувахме, си направих експеримент да снимам с телефона на приятел нещо случайно по пътя, след което директно качих видеото в профила му в ТикТок. Това му беше първото видео, има общо 5-10 абоната. За 1 час видеото имаше над 300 гледания. След това си направих и аз профил но от компютър, качих сходно видео, което стои на нула гледания, макс едно. Въпросът ми е има ли някаква тънкост, за ми гледат видеата, има ли значение дали качваш от телефон или от компютър и въобще искам и аз да си разработя канал, но не знам как. Пробвах и с друг тип видео, резултатът е същия. Благодаря!

Дай линк към видеото, за да го видят хората във форума и да ти дадат обратна връзка, дали клипа е интересен.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Покажи циците на сестра ти и ще имаш хиляди гледания. 

преди 3 часа, Klijes написа:

Здравейте!

Тикток е приложение за телефони, не седиш да връткаш цял ден на лаптопа видеа в този шит формат.

Сигурно понеже е било от телефона му, системата е забелязала че е нов и ще го зариби, ако му промотира първото видео. А теб системата те е видяла, че си седнал на компютър, което означава за нея че не ползваш приложението им и вероятността да експлоатираш системата с друга цел, а не да станеш нейно зомби е по-голяма и просто ти е филтрирала видеото.

преди 4 часа, Klijes написа:

Здравейте!

Тикток е може би една от най-неблагодарните платформи :) Доста потребители пишат за така наречено чудовище "ShadowBan" или просто казано, клиповете ти не излизат нито във рандом нито във For You.. 
Пробвай следните неща... Използвай доста популярен за момента звук... Задължително сложи популярни хаштагове, ако продължава така.. Направо си направи нов акаунт.. Някой акаунти ги бута нагоре, някой закопава здраво в земята :)
П.с. - Пускай клипчетата във "Горещите часове" - Между 20:00 и 22:30

Редактирано от MrKalew (преглед на промените)

заглавието е важно и съдържанието 

в ютюб има много индийци

без проблем можеш да направиш 5-6 милиона абоната

за тикток не знам 

преди 7 часа, цър-вул написа:

Виж

е друга бира

И аз точно с тая нагласа влязох тук да прочета. :lol6:

Та, в същия дух, към автора: може да не ти се гледат клипчетата в TikTok, но пък ти се четат въпросите в Kaldata.

• Автор
преди 21 часа, sky1 написа:

Дай линк към видеото, за да го видят хората във форума и да ти дадат обратна връзка, дали клипа е интересен.

Не е въпроса да спамя по форуми да трупам гледания, а като цяло да си се гледат през сайта.

преди 20 часа, Гражданин написа:

Тикток е приложение за телефони, не седиш да връткаш цял ден на лаптопа видеа в този шит формат.

Сигурно понеже е било от телефона му, системата е забелязала че е нов и ще го зариби, ако му промотира първото видео. А теб системата те е видяла, че си седнал на компютър, което означава за нея че не ползваш приложението им и вероятността да експлоатираш системата с друга цел, а не да станеш нейно зомби е по-голяма и просто ти е филтрирала видеото.

И на мен само това ми изниква като обяснение, но пък не ми се вярва само това да е причината. Освен да пробвам и аз през телефона да кача нещо ... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.