Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжичният интернет на А1 добър ли е?

Featured Replies

Здравейте! Купих апартамент и заварих в него, оптичен кабел на Виваком! Имам и мобилен план за 48лв 300 мегабайта към тях! С телевизия и интернет +Диема спорт от тях стават 94лв. От А1 ми предложиха да мина към тях! Ще платя само 3 вноски със ДДС неустойка за прехвърляне на номера ми към тях! Но те така казаха!!! Парите падат на половина за целият договор + Диема и Макс спорт! Но е безжична телевизията и интернета на А1 което ме притеснява!!! Нямам познати с нея и затова питам тук! Гледам мачове само по телевизията! По интернет тежки игри не играя, а свалям филми, ровя се в нета, слушам, а не гледам музика онлайн! Рутер 4 джи 300мб/40лв предварително ще платя. Ще бъдат върнати на вноски!/ и ли 5 Джи 1000мб /120лв предварително и те така/ ми предлагат А1! Тази безжична ТВ и интернет на А1 някой ползва ли от Вас! Накъсва ли картината? И най-важното става ли за прилично сваляне на филми от Замунда! Или да съм на интернет по кабел 600 мб с Виваком след като имам оптичен вече? Бил съм все с тях и съм доволен! Ноооо. сега имам кредит да изплащам и ще ми е по-добре да е по евтино! Но, като не може да се свалят филми , няма да ми е добре пак! Зле съм Много технически, а техници няма да идват!  Като чета колко проблеми с рутери, кабели мрежи! Ужас! Затова Ви питам. Например при тест на скоросттса на мобилните 300мегабайта от Виваком, стигам 200! При сваляне на 15 гигабитов филм на телефона с приложение на Замунда И СТОТИЦИ СИЙДЪРИ той загрява и спира след час и не е свален филма!? Е, с рутер и уай фи сигурно ще е друго! Но, точно това искам да рзбера? Дали е друго и за колко се сваля гигабитов филм през безжичната мрежа на А1 преди да предприема нещо! Благодаря предварително
На чисто нов телевизор Филипс 75 инча 2023 с Андроид ще се гледа!

преди 19 минути, Петко Кънчев Петков написа:

Здравейте! Купих апартамент и заварих в него, оптичен кабел на Виваком! Имам и мобилен план за 48лв 300 мегабайта към тях! С телевизия и интернет +Диема спорт от тях стават 94лв. От А1 ми предложиха да мина към тях! Ще платя само 3 вноски със ДДС неустойка за прехвърляне на номера ми към тях! Но те така казаха!!! Парите падат на половина за целият договор + Диема и Макс спорт! Но е безжична телевизията и интернета на А1 което ме притеснява!!! Нямам познати с нея и затова питам тук! Гледам мачове само по телевизията! По интернет тежки игри не играя, а свалям филми, ровя се в нета, слушам, а не гледам музика онлайн! Рутер 4 джи 300мб/40лв предварително ще платя. Ще бъдат върнати на вноски!/ и ли 5 Джи 1000мб /120лв предварително и те така/ ми предлагат А1! Тази безжична ТВ и интернет на А1 някой ползва ли от Вас! Накъсва ли картината? И най-важното става ли за прилично сваляне на филми от Замунда! Или да съм на интернет по кабел 600 мб с Виваком след като имам оптичен вече? Бил съм все с тях и съм доволен! Ноооо. сега имам кредит да изплащам и ще ми е по-добре да е по евтино! Но, като не може да се свалят филми , няма да ми е добре пак! Зле съм Много технически, а техници няма да идват!  Като чета колко проблеми с рутери, кабели мрежи! Ужас! Затова Ви питам. Например при тест на скоросттса на мобилните 300мегабайта от Виваком, стигам 200! При сваляне на 15 гигабитов филм на телефона с приложение на Замунда И СТОТИЦИ СИЙДЪРИ той загрява и спира след час и не е свален филма!? Е, с рутер и уай фи сигурно ще е друго! Но, точно това искам да рзбера? Дали е друго и за колко се сваля гигабитов филм през безжичната мрежа на А1 преди да предприема нещо! Благодаря предварително
На чисто нов телевизор Филипс 75 инча 2023 с Андроид ще се гледа!

От мисъл за икономия на пари и от неразбиране, както писах, забравих че компютърът ми е настолен! А без кабел сигурно не може! Извинете Моля! 

безжичните не стават на която и фирма да са

трябва си кабел

преди 5 часа, Петко Кънчев Петков написа:

! Купих апартамент и заварих в него, оптичен кабел на Виваком!

слага се  рутер към оптичния кабел С WIFI и  всички щуротии други отпадат

• Автор
преди 2 часа, Banesc написа:

безжичните не стават на която и фирма да са

трябва си кабел

слага се  рутер към оптичния кабел С WIFI и  всички щуротии други отпадат

Благодаря Ви от сърце! Жив/а и Здрав/а и Всички около Вас!!! 

• 3 месеца по-късно...

A1 безжичен на 5G  na два дена забива , на 4g e по стабилен но ако нещо се развали екип ще се свърже с вас до 24 часа което в това динамично време е прекалено много и не е сериозно - при мен специално след 8 часа никой не се свърза ! 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.