Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжично свързване на телевизор Samsung-43NU7192 с лаптоп с Windows 11

Featured Replies

Опитвам да свържа безжично телевизор Samsung-43NU7192 с лаптоп с Windows 11, но нещо не се получава. Изписва ми че е установена връзка в режим дублиране но е само на екрана на компютъра и не може да се промени и че устройството е готово за работа, но телевизора става черен екран за секунда и нищо. В същото време в "Устройства" на лаптопа ми показва че нямат връзка, прикачам снимка:

Телевизорът съм го свързвал към Winwdows 8.1 и 10, като разликата е че са с интелски процесори и карти, докато с този, който не става е AMD ако има някакво значение. Ако имате идеи за справяне с проблема споделяйте.

1-shot.png

Ако си с интелска wifi карта става много лесно от бутона connect  при нотификационното меню !

Това е без да са свързани в безжична мрежа !

• Автор
преди 48 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ако си с интелска wifi карта става много лесно от бутона connect  при нотификационното меню !

Това е без да са свързани в безжична мрежа !

Видео картата и процесора са AMD, ОС е уин 11, пробвам по начина, който е във видеото по-горе от няколко години така ги свързвам. Телевизора го свързвам към Уин 8.1 и 10 но те са с интел да не би от там нещо. Пробвах и втория начин от видеото през Хром браузъра, но не ми вижда телевизора?

аз съм с 8 серия на самсунг и не би трябвало да ти прави проблеми! нещо правиш не както трябва,като за начало си изключи мрежовата връска на ТВ то от настройките

за да рестартираш модема,прикачих снимка където трябва да ти излезе това прозорче като кликнеш най вдясно  на меню старта и там където пише свързване

трябва да кликнеш на това прозорче там ще започне да търсе тв което ако не ти е свързан към Wi Fi мрежата няма как да стане !

Екранна снимка 2023-10-02 200137.jpg

С тази AMD платворма мисля няма начин за WiDi . Това може да ти даде някаква яснота по въпроса.

преди 2 минути, Pecataa написа:

аз съм с 8 серия на самсунг и не би трябвало да ти прави проблеми! нещо правиш не както трябва,като за начало си изключи мрежовата връска на ТВ то от настройките

за да рестартираш модема,прикачих снимка където трябва да ти излезе това прозорче като кликнеш най вдясно  на меню старта и там където пише свързване

трябва да кликнеш на това прозорче там ще започне да търсе тв което ако не ти е свързан към Wi Fi мрежата няма как да стане !

Екранна снимка 2023-10-02 200137.jpg

Ако му бе интелска платформата, щеше да стане без да се свързва в никаква мрежа. просто натиска бутона "свързване" от скрийншота ти и му се листват една дозина телевизори барабар тези на комшиите, ама уви!

преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

С тази AMD платворма мисля няма начин за WiDi . Това може да ти даде някаква яснота по въпроса.

Ако му бе интелска платформата, щеше да стане без да се свързва в никаква мрежа. просто натиска бутона "свързване" от скрийншота ти и му се листват една дозина телевизори барабар тези на комшиите, ама уви!

не знам каква е разликата междо Intel i AMD но аз съм с AMD и нямам никакви проблеми с свързването просто колегата някъде се бърка с настройките и не би трябвало да има проблем с свързването немисля че има някакъв проблем в Платформата и според мен

преди 6 минути, Pecataa написа:

не знам каква е разликата междо Intel i AMD но аз съм с AMD и нямам никакви проблеми с свързването просто колегата някъде се бърка с настройките и не би трябвало да има проблем с свързването немисля че има някакъв проблем в Платформата и според мен

Ами различни начини на свързване. Аз говоря само относно WiDi и миракаст активирани на TVтата.

Ето , само първия е моя, но мога и на комшиите да хвърля , но съм с интел процесор, видео и wifi :magnifier:

widi.png

How to Screen Mirror Windows 11 to a Samsung Smart TV

https://www.makeuseof.com/windows-11-mirror-samsung-tv/

преди 8 минути, Pecataa написа:

разликата междо Intel i AMD

WiDi е разработка на Intel

• Автор
преди 19 часа, цър-вул написа:

Тази статия я пробвах няколко дена преди да пусна темата, проверих както е описано дали е Миракаст съвместим лаптопа, изписа ми че графичния и Wi-Fi драйверите са ОК.  Нататък в статията го правя от години от Андроид 5 до 13. Телевизорът е включван за проба и към Уин 8.1 и 10 там е ОК. Въпросът е че изписва че е свързан, но само на компютъра, не мога да му дам дублиране или разширяване на екрана, не са ми активни бутоните картинката се вижда горе.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.