Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте евтин хотел до метростанция в София

Featured Replies

Не съм от София, но имам ранен полет. Искам да пренощувам там, за да хвана полета в 7 сутринта. Трябва ми хотел близо до летището или метро, който да е сравнително изгоден, тъй като само ще спя там няколко часа и ще си взема душ.

преди 28 минути, LeoWyatt написа:

Не съм от София, но имам ранен полет. Искам да пренощувам там, за да хвана полета в 7 сутринта. Трябва ми хотел близо до летището или метро, който да е сравнително изгоден, тъй като само ще спя там няколко часа и ще си взема душ.

Разгледайте какво предлагат тук: https://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=366744&label=SOF-t3Iz2mEccYfhs6BaQ*3J_AS538121025030%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap%3Aneg%3Afi%3Atikwd-46753783552%3Alp9040134%3Ali%3Adec%3Adm%3Appccp%3DUmFuZG9tSVYkc2RlIyh9Ybz4KBg0DTFCgk18daRPe7U&sid=c92a27bb8dab1b85671698c8090eed2b&airport=362&from_airport=1&keep_landing=1&redirected=1&source=airport&gclid=EAIaIQobChMIg5qfs6WAggMVV5XVCh3cHg3lEAAYASAAEgIPzvD_BwE&

Надявам се да съм помогнал. :) Лека вечер!

Сигурно се шегувате ?

преди 11 часа, LeoWyatt написа:

Първото влакче на метрото няма да ви свърши работа според мен, защото е в 5.00 сутринта. Докато стигнете и т.н. ще мине време. Вие по това време вече трябва да сте на летището и да сте се чекирали може би. Не знам, вижте и направете правилната сметка, за да не се окаже, че ще закъснеете. 

007 беше бардак. Силно се съмнявам, да са му променили статуквото. Няма метро...

Има много хотели до летището. Повечето са с трансфер. 

• Автор
преди 17 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Спал съм в хотел 007 . Близо до летището и не е скъпо като за София!

Има ли метростанция в близост?

преди 7 часа, ostavime написа:

Първото влакче на метрото няма да ви свърши работа според мен, защото е в 5.00 сутринта. Докато стигнете и т.н. ще мине време. Вие по това време вече трябва да сте на летището и да сте се чекирали може би. Не знам, вижте и направете правилната сметка, за да не се окаже, че ще закъснеете. 

Прав сте. Ще си повикам такси, предполагам няма да ме обръсне много за 2-3км.

преди 15 минути, LeoWyatt написа:

Няма метро, аз ползвах такси и ми се стори много бързо, вероятно понеже нямаше трафик. Инак до хотела на бул.Шипченски проход може да се хване 20ка или 23ка трамвай и да слезете на спирката на искърско шосе където има и едноименната метро станция!

преди 16 часа, LeoWyatt написа:

Прав сте. Ще си повикам такси, предполагам няма да ме обръсне много за 2-3км.

15-20 лв. е такси до летището от другия край на София. Съмнявам се да е голям проблем. Вземете си нормален хотел, може на летището, а може и в града. 

А и при положение, че ще палащате за хотел 70-80 лв. примерно, на дали 10 лв. за такси ще ви съборят. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

Хотел "Диана" , хотел "Flower home" , със сигурност не са "почасови" .

02 91263 - такси. Или Yellow. Може да си запазиш час, от вечерта.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.