Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Камера за видеонаблюдение Model:LBH30CHT100B

Featured Replies

Имам видеонаблюдение чрез DVR и камери свързани с коаксиален и захранващ кабели. Камерите са доста стари.

И гледам едната спря да работи точно като застудя преди дни. Видях на видеото как поразмъти картината и спря, после примигна веднъж и това беше сега е черен екран.

Проверих конектора на кабела до записващото у-во, по кабела до камерата има съпротивление, значи не е прекъснат(поне така си мисля, то няма и от какво...), има 12Vдо конектора на камерата.

Имам на захранващия кабел на камерата едно копче на етикетче пише да се натисна 5 сек. Това някакъв ресет ли е? Натисках го, няма ефект. 

Дали не е изторяла самата камера, или е друго. Дайте съвет или идея какво може да е. 

За да пробвам с друга камера(имам още една и да видя дали е проблема е във свързването или камерата), ще ми е трудно защото другата е на трудно достъпно място.

Ако тази все пак се окаже че е повредена, бих си закупил такава втора ръка(работеща). Ако някой има нещо под ръка....

Камерата е:

Камера 
Model:LBH30CHT100B
System: PAL
Lens& 3,6mm
Power: DC 12V/600mA
s/n: C7H221090010

387322686_1036251687414253_7046888405858684250_n.jpg

5 сек.jpg

387573581_336095809097323_1303932931021437545_n.jpg

Разглоби камерата и виж там където влиза захранването има няколко електролитни кондензатори. Провери дали не са надути или да са изтекли. Ако са - ги смени и би трябвало да е добре.

преди 7 часа, aoxomoxoa написа:

Проверих конектора на кабела до записващото у-во, по кабела до камерата има съпротивление, значи не е прекъснат(поне така си мисля,

Така не се мери цялост на коаксиален кабел! Друг е въпроса, защо ползваш коаксиални кабели.

преди 3 часа, aoxomoxoa написа:

А, това копче за което споменах по-горе за какво е?

"Копче" //бутон/ ли е, или мини джойстик? Най вероятно преключва режимите на работа на камерата или активира OSD менюто

• Автор

Най-верятно е и джой стик да е. Мисля да взема да го натисна 5 сек (защото може и да се натисне, и да цъкна и пак да задържа нагоре или надолу). Аз така мисля че се манипулира. Не му разбирам въобще. 

Още не съм я свалял да гледам кондензаторите.  

преди 7 часа, aoxomoxoa написа:

Най-верятно е и джой стик да е. Мисля да взема да го натисна 5 сек (защото може и да се натисне, и да цъкна и пак да задържа нагоре или надолу). Аз така мисля че се манипулира. Не му разбирам въобще. 

Още не съм я свалял да гледам кондензаторите.  

На 99% - при задържане ще извади OSD и от там избираш на кой от 4-те режима да работи камерата - според възможностите на DVR-a

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.