Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коментарите във Фейсбук

Featured Replies

Нормално като отворя някоя публикация във фвйса (на лаптопа), коментарите по дифолт винаги ми се отварят "Най-уместните"...

Там има опции за Най новите и Всички коментари и за да видя всичките, трябва всеки път да го избирам...

Има ли някъде настройка, по-дифолт винаги да се отваря "Всички коментари"...?

Разрешен от Петър Ангелов

• Решение

Има да настроиш за групите които следваш (за всяка една по отделно). За коя да е във фб, не съм виждал такава настройка.

• Автор

Благодаря. Така става, но е пипкаво във всяка група по отделно...

• 10 месеца по-късно...

здравей те преди може би 3 седмици си направих феисбук и бях заплашен и моментално го изтрих след като няма.много данни в изтрития феисбук възможно ли е някои хора да извадят справка и са извадят имеила адреса телефонния номер всички кои данни е възможно феисбук да е запазил въпреки че съм изтрил феисбука си даи те ми съвет моля ви

преди 1 час, vasil777 написа:

здравей те преди може би 3 седмици си направих феисбук и бях заплашен и моментално го изтрих след като няма.много данни в изтрития феисбук възможно ли е някои хора да извадят справка и са извадят имеила адреса телефонния номер всички кои данни е възможно феисбук да е запазил въпреки че съм изтрил феисбука си даи те ми съвет моля ви

Фейса не трие данни, само ги "замразява". Защо си мислиш обаче, че някой ще успее да ти вземе данните? Сигурен съм че има хора, които може и да успеят да го направят, но също така съм сигурен и че ти не познаваш такива хора, а само са те вкарали в някакъв филм и ти си се вързал.

• 1 месец по-късно...

Здравейте ☺️ Интересувам се дали мога да копирам даден коментар под публикация, но не като текст, а с линк, за да се отваря директно? Преди време имаше такава опция, но сега ....? 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.