Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

WI FI КАМЕРА V380 PRO проблем

Featured Replies

Здравейте. Имам проблем с камера V380 PRO, крушка. Днес започна да прави проблеми. Отворих приложението, направих ресет и до там. Загуби се напълно. Взех пина и натиснах физическия бутон , като ми се стори, че потъна на вътре.

Сега в момента пращи и не се открива от приложението. Въпроса ми е- как да я ресетна без бутона? Тя като де отвори има много кабели, ама аз като не разбирам...

Някой може ли да помогне?

Крушките като изгорят се сменят, ако имаш гаранция на камерата я ползвай, ако не - пий една студена вода.

преди 20 минути, ponichka написа:

Здравейте. Имам проблем с камера V380 PRO, крушка. Днес започна да прави проблеми. Отворих приложението, направих ресет и до там. Загуби се напълно. Взех пина и натиснах физическия бутон , като ми се стори, че потъна на вътре.

Сега в момента пращи и не се открива от приложението. Въпроса ми е- как да я ресетна без бутона? Тя като де отвори има много кабели, ама аз като не разбирам...

Някой може ли да помогне?

Здравей,

Снимка на отворената камеро-крушка може ли да постнеш? Да видим жиците и платката.

Айй, то наистина е голяма плетеница, трябва да се разглобява до кокал. Имах надежда да видя къде по платката е микробутончето за ресет, обаче не се вижда нищо оттук.

От кой край си, далече ли сме?

• Автор
преди 1 час, Rammkopf написа:

Айй, то наистина е голяма плетеница, трябва да се разглобява до кокал. Имах надежда да видя къде по платката е микробутончето за ресет, обаче не се вижда нищо оттук.

От кой край си, далече ли сме?

Къде е това микробутонче? Под кабелите ли, по платката?

току-що, ponichka написа:

Всъщност то потъна и затова не мога да направя ресет , а камерата пращи 

преди 2 часа, ponichka написа:

По принцип, би трябвало да е запоено на платката. А това, което е потънало, си го представях като някаква пластмасова "буталка", която е изведена на корпуса за удобство и като я натиснеш, тя притиска бутончето на платката. Като лостче, такова. Но ако бутончето е било на жици и е потънало, това ще е върхът на тъпотията откъм дизайн.

Затова те питах откъде си, дали си ми далече. Ако си наблизо, да вземем да я разпилеем тая камера.

• Автор
преди 53 минути, Rammkopf написа:

По принцип, би трябвало да е запоено на платката. А това, което е потънало, си го представях като някаква пластмасова "буталка", която е изведена на корпуса за удобство и като я натиснеш, тя притиска бутончето на платката. Като лостче, такова. Но ако бутончето е било на жици и е потънало, това ще е върхът на тъпотията откъм дизайн.

Затова те питах откъде си, дали си ми далече. Ако си наблизо, да вземем да я разпилеем тая камера.

От Пловдив съм 

преди 1 час, ponichka написа:

От Пловдив съм 

Да, далечко си ми. Ами, ще се наложи да проявиш смелост и да я поразглобиш внимателно, да не откъснеш някоя кекава спойка. И да си намериш бутончето, което е потънало. Аз така бих направил. Тук няма как да помогнем повече.

• Автор
преди 3 часа, Rammkopf написа:

Да, далечко си ми. Ами, ще се наложи да проявиш смелост и да я поразглобиш внимателно, да не откъснеш някоя кекава спойка. И да си намериш бутончето, което е потънало. Аз така бих направил. Тук няма как да помогнем повече.

Днес колко много оглеждах, ама като не разбирам. Аз не знам къде да гледам. Отдолу, отгоре на платката. Какво представлява бутона. И да го видя, като не знам кой е...И какво да го направя? А ако не е видим - да е потънал в самата пластмаса...

преди 5 минути, ponichka написа:

Днес колко много оглеждах, ама като не разбирам. Аз не знам къде да гледам.

Гледаш около отвора в корпуса за ресет.

преди 12 минути, ponichka написа:

Отдолу, отгоре на платката.

Може изобщо да не е на платката

Какво представлява бутона.

Микроключ

Какво представлява бутона. И да го видя, като не знам кой е...И какво да го направя?

Виждаш, дали е НО или НЗ и го оставяш в нормално положение

преди 14 минути, ponichka написа:

А ако не е видим - да е потънал в самата пластмаса...

Купуваш нова камера, щом не можеш да се справиш!

ПС: VR380 e софтуер. Дай линк към точния модел

преди 43 минути, ponichka написа:

Днес колко много оглеждах, ама като не разбирам. Аз не знам къде да гледам. Отдолу, отгоре на платката. Какво представлява бутона. И да го видя, като не знам кой е...И какво да го направя? А ако не е видим - да е потънал в самата пластмаса...

Аз, ако знам как са го направили, щях да ти напиша детайлна инструкция за ремонт. :) Най-доброто, с което мога да помогна, е да ми пратиш камерата по Спиди, да я разчекна внимателно, да я оправа (ако е възможно) и да ти я върна, пак по Спиди. Иначе, отварям един пакет боб и хвърлям навред ...

• Автор
преди 49 минути, Rammkopf написа:

Аз, ако знам как са го направили, щях да ти напиша детайлна инструкция за ремонт. :) Най-доброто, с което мога да помогна, е да ми пратиш камерата по Спиди, да я разчекна внимателно, да я оправа (ако е възможно) и да ти я върна, пак по Спиди. Иначе, отварям един пакет боб и хвърлям навред ...

Сега пак оглеждах. Бутона го видях как изглежда по интернет, но мисля, че е скрит между пластмасите и трябва допълнително да се отваря.

Иначе, ако е изгоряла, какви са признаците, ще пращи ли?

преди 29 минути, ponichka написа:

Сега пак оглеждах. Бутона го видях как изглежда по интернет, но мисля, че е скрит между пластмасите и трябва допълнително да се отваря.

Иначе, ако е изгоряла, какви са признаците, ще пращи ли?

Ако е изгоряла, баш както си трябва, би трябвало да не издава нито звук. А сега, тя може да пращи просто на повредено аудио, но видеото ѝ да си работи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.