Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся телефон Моторола около 300-450

Featured Replies

Здравейте,моля за съвет.Търся телефон Моторола ориентировъчно около 300-450 лв на който спокойно да се играят игри от порядъка на 2 до 3 ГБ свалени през гогъл плей.Смених няколко телефона но нестава.препоръчайте някой модел на който ще вървят

Разрешен от Raze

• Решение

Обясни точно кои са игрите и какво 

преди 2 минути, галин_коконата написа:

нестава

? В този ценови диапазон смартфоните ще са нисък клас и е възможно по-тежките игри да не вървят добре. Това е все едно да си вземеш лаптоп с вградено видео и да искаш да играеш игри на него. Някои ще вървят, но повечето тежки игри няма да можеш да ги играеш или ще се играят с много ниско качество на графиката и ниска резолюция. Без пари не стават някои работи.

• Автор

Имам предвид игри от родът на demon god тип rpg

преди 20 минути, Raze написа:

Обясни точно кои са игрите и какво 

? В този ценови диапазон смартфоните ще са нисък клас и е възможно по-тежките игри да не вървят добре. Това е все едно да си вземеш лаптоп с вградено видео и да искаш да играеш игри на него. Някои ще вървят, но повечето тежки игри няма да можеш да ги играеш или ще се играят с много ниско качество на графиката и ниска резолюция. Без пари не стават някои работи.

Добре благодаря ти ще го имам впредвид.Лека вечер

преди 9 часа, галин_коконата написа:

Здравейте,моля за съвет.Търся телефон Моторола ориентировъчно около 300-450 лв на който спокойно да се играят игри от порядъка на 2 до 3 ГБ свалени през гогъл плей.Смених няколко телефона но нестава.препоръчайте някой модел на който ще вървят

Моторола в този ценови диапазон, не струва за нищо. Ще ти бави още при итваряне на контактите, камо ли при игри.

преди 9 часа, галин_коконата написа:

мених няколко телефона но нестава.препоръчайте някой модел на който ще вървят

Телефоните в бюджетния клас не са хардуерно подготвени за тежки игри, друг фактор е и масовото използване на опресняване от 90 херца което допълнително затруднява и без това слабия хардуер. Преминаване към 60 херца опресняване на екрана може да подобри ситуацията.

• Автор

Благодаря на всички за мнението.Сега ще ви напиша какъв отговор получих от офис на Моторола което ме обърка,аз и без това неразбирам.Та питах ги да препоръчат на поносима цена телефон за следните видове игри future tank,iron fors както игри с дракони,игри тип  rpg. Оттам казаха че такива игри неги намирали за тежки.Под тежки игри се разбирало легендите на асфалт 9 тия били по 1-2 ГБ и препоръчаха следните телефони motorola g54,g100 edge 40 neo

• Автор

Гледал съм но неим разбирам.И не Неси говоря сам🤣 В чудо бях и пуснах въпрос тук,и след като 1-я човек който ми поразясни се позачудих и теглих едно писмо до Моторола.Това ми отговориха.Аз дори и неги знам какви са що са.То гледам аз ама с гледане нестава

Задължително ли е да е Моторола?

Аз ползвам тая машинка

Honor X8a 128GB 6GB RAM Dual

Може да се намери на цена до 400 лв.
Много бърз телефон е.
  • Автор
преди 12 часа, Bansky написа:

Задължително ли е да е Моторола?

Аз ползвам тая машинка

Honor X8a 128GB 6GB RAM Dual

Може да се намери на цена до 400 лв.
Много бърз телефон е.

Не не задължително,просто вкъщи с тая марка сме свикнали напоследък та затова а и с тази марка някои от телефоните които сме имали ни изкараха доста дълго време

Ще го видя този хонор неги знам какви са никога не съм ги ползвал

Ваnsky към 11 часа ще сляза към магазина и ще питам за този модел който казваш ни съм ги ползвал някога ни ни виждал ни чувал😀😀😀😀 после ще ти пиша какво е станало.Но определено отивам да купя телефон.Друго си е все пак да събере човек мнение от няколко места за по сигурно щот все пак парите нерастът по дърветата да разполага човек денонощно стях

• Автор

Bansky: купих го отначало бях скептичен но е бързичък и не е натруфен като някои други телефони.Завидно добър телефон.Бях се насочил към една Моторола но Неми се рискува.Скъпи телефони и после ремонти и те скъпи.На този хонор игрите си вървяха.За по сериозни и тежки игри ще си сложа едно memo на компютъра и газ.Благодаря ти ще почерпя една ракия👍👍👍

Ще видиш че телефона е пушка.
При натоварване има турбо РАМ + 2 ГБ.

Ползвам го близо година и никави забивания и драми.
Не го рестартирам с месеци.

Вързан постоянно с Хуавей GT3 кара по два дена яко ръчкане из социални мрежи и тубата.

Калъф и и протектори само от братята китайци. Само там намерих.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.