Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишка да не се изморява ръката

Featured Replies

Здравейте хора, последната седмица взе да ме боли ръката, където шракам с мишката. Преди съм писал материали и то доста и нямаше проблем, но сега от многото щракане, че качам материали и обработка и ползвам доста мишката и стотици щракания на ден и тези костиците към пръстите и китката и кофти. Трябва да си търся някоя поне малко да облекча нещата, някакви идеи, все пак нещо разумно като цена. Мерси. Тук ако има копирайтър или някой който много щрака и то с часове ще ми е от полза да даде съвет, но не само и други може да кажат, аз не съм много наясно какъв да е модела и каква форма да е по-точно, да е по-добре. ок

PP: сега разгледах и едни вертикални мишки, някакви идеи дали има полза? Не са толкова скъпи, пък ако помагат. Мерси

преди 39 минути, realityman написа:

Здравейте хора, последната седмица взе да ме боли ръката, където шракам с мишката. Преди съм писал материали и то доста и нямаше проблем, но сега от многото щракане, че качам материали и обработка и ползвам доста мишката и стотици щракания на ден и тези костиците към пръстите и китката и кофти. Трябва да си търся някоя поне малко да облекча нещата, някакви идеи, все пак нещо разумно като цена. Мерси. Тук ако има копирайтър или някой който много щрака и то с часове ще ми е от полза да даде съвет, но не само и други може да кажат, аз не съм много наясно какъв да е модела и каква форма да е по-точно, да е по-добре. ок

PP: сега разгледах и едни вертикални мишки, някакви идеи дали има полза? Не са толкова скъпи, пък ако помагат. Мерси

За кликвания можеш да ползваш нещо подобно.

https://www.autohotkey.com/

https://www.opautoclicker.com/

Относно вертикална мишка, поне на мен ми помага.

• Автор
преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

За кликвания можеш да ползваш нещо подобно.

https://www.opautoclicker.com/

Много интересна програмка. :) За пръв чувам за такава. Мерси

преди 1 час, realityman написа:

Започне ли един път болката - няма спиране. И след време, клавиатурната болест. Много е гадна... Лечение няма. За облекчаване, запарка от листа от Източен Чинар или Нурофен.

Вземете си вертикална мишка. С нея тези проблеми ги няма - аз до преди 2 години ползвах стандартна (класическа) мишка и горе описаните проблеми се появяваха и изчезваха често (работя на компютър по 10+ часа на ден, всеки ден). Взех вертикалната. Първия ден и малко беше ад - период на адаптация с болка в китката. Сега обаче вече 2 години нямам грам проблеми (а пак работя по толкова време с нея, както преди).

https://ardes.bg/product/logitech-ergo-lift-vertical-byal-910-006475-270789

https://www.emag.bg/ergonomichna-mishka-logitech-lift-vertical-offwhite-pale-grey-910-006475/pd/D29FNVMBM/#reviews-section

преди 1 час, цър-вул написа:

Autoclicker е за кликане на едно и също зададено място на определен интервал от време.
Не е за целите, които  търси авторът.

Може и да е за неговите цели. Дал съм и macros.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Може и да е за неговите цели. Дал съм и macros.

Не можеш да автоматизираш управлението на поредица от случайни събития

преди 4 минути, цър-вул написа:

Не можеш да автоматизираш управлението на поредица от случайни събития

С тая програма се симулира 1000 кликвания за 1 секунда. Примерно.

Има и опции за запазване на някакви действия. Автоматизация на най-често операции. Улеснява се работата.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

С тая програма се симулира 1000 кликвания за 1 секунда. Примерно.

И к'во от туй, като трябва да се клика в различно време на различно място, което нкога не се повтаря?
Върни се в началото и пре-пре-пре-прочети изискванията.

Да допълня - мишката, която си купих тогава (и която все още ползвам) е Logitech MX Vertical. Не е евтина - около 200 и малко лв е, но пък батерията ѝ (при моя начин на ползване - 10-12 часа нон стоп пред компютъра) издържа с един заряд около 3 седмици. Има и по-евтини - бях експериментирал с една за 35 лв преди това, но тя изкара около 2 месец и даде фира.

• Автор

Здравейте, днес взех вертикална на Hama, в момента я пробвам, ще пиша тия дни как е, но удобна е в ръката, леко се работи, малко странно отначало, но да видим занапред. Мерси на всички.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.