Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Wordpress проблем със сайт

Featured Replies

Здравейте.

Имам проблем с моя фирмен сайт - след като пуснах Гугъл рекалама ми пратиха писмо, че сайта ми има "malicious software".  Писах на момчето което го е правило и направо го питах има ли нещо кракнато. Каза само да погледне и оттогава не ми вдига. Та въпроса ми е сега мога ли аз да разбера има ли нещо кракнато по сайта? Тема, плъгини

преди 1 минута, The_Nomad написа:

Здравейте.

Имам проблем с моя фирмен сайт - след като пуснах Гугъл рекалама ми пратиха писмо, че сайта ми има "malicious software".  Писах на момчето което го е правило и направо го питах има ли нещо кракнато. Каза само да погледне и оттогава не ми вдига. Та въпроса ми е сега мога ли аз да разбера има ли нещо кракнато по сайта? Тема, плъгини

Ами щом така питаш - май няма да можеш. Намери някой друг да провери.

Кой е сайта?

преди 42 минути, The_Nomad написа:

Здравейте.

1. Може ли линк към сайта(Ако се притенсяваш да не го приемат за реклама може и на оично)
2. Ти плащал ли си изобщо за някакви добавки/теми за сайта?
3. По принцип Уърдпрес често се сблъскват с този проблем основно ако се пропусне някое обновяване на системата и/или добавките, в този смисъл ти препоръчвам когато почистиш сайта, да използваш функцията Site lock върху всички папки които не е необходимо да са отключени за да се променя нещо в тях за да може сайта да работи нормално.
Другия вариант еда си платиш за защита но това е скъпо а и не гарантира че няма пак да имаш проблеми.

Сайта е cad-projects.com

Има ново писмо от Google ads и този път посочват Circumventing systems . По принцип съм плащал за всичко, което е на сайта на момчето, което го правеше - тема, плъгини. Той ми казва трябва да купем това и аз му пращам пари той да купи. Затова се съмнявам да не е ползвал нещо кракнато. Говорих със хостинга, те казват, че не могат да помогнат на ниво сайт.

1.JPG.9f91782e331d77f7b2b9b33a93973195.JPG2.JPG.51d3f08b2cad302b3d7fbcefb3f7635a.JPG

преди 23 минути, The_Nomad написа:

Сайта е cad-projects.com

Има ново писмо от Google ads и този път посочват Circumventing systems . По принцип съм плащал за всичко, което е на сайта на момчето, което го правеше - тема, плъгини. Той ми казва трябва да купем това и аз му пращам пари той да купи. Затова се съмнявам да не е ползвал нещо кракнато. Говорих със хостинга, те казват, че не могат да помогнат на ниво сайт.

Не искам да звуча грубо, но това което ми казваш, звучи глупаво.
Тези неща които той е купувал за вас си имат активационни ключове, плюс документация за право и начин на ползване и условия за изоолзване, както и информация за евентуално право на обновявания и поддръжка за определен период и т.н. които всеки създател на подобни продукти изпраща по указан начин за контакт към своите клиенти.
Ако случайно въпросното момче не ви е регистрирало продуктите с ваш имеил си поискай кореспонденцията с производтелите на софтуера за да знаеш с какво реално разполагаш. Почне ли да шикалкави, ясна е работата.
Другия веариант е да си видиш какво е купувано, и да се свържеш със създателите на всеки един отделен компонент като им предоставиш адреса на сайта си(Всеки лиценз за платен уеб софтуер върви към определен домейн[Уеб адрес]), така ще разбереш дали реално е закупено нещо изобщо за твоя сайт или си си дал парите на вятъра.

Поддръжката хостинг услугата няма как да рови по твоя сайт, те отговарят само за това той да работи добре и да е достъпен.

Благодаря, много полезен съвет! Ще направя проверка на плъгините и темите. А с момчето вече нямам връзка, не си вдига телефона след като му казах за проблемя, така че явно шикалкави

Апропо хостинг услугата предоставя ли скенер за вируси?
Ако да трябва да е достъпен в контролния панел(Или пък питай поддръжката) на услугата, може да го пробваш евентуално да октие къде е заразата ако има такава.

Успех! :)

Да писах на поддръжката на Jump и чакам отговор. Сканирах и онлайн със Sucuri 

не съм сигурен как да интерпретирам резултатите

https://sitecheck.sucuri.net/results/www.cad-projects.com

Unable to scan page 404 not found.

Демек нищо съществено, те и тези сайтове са толкова  и надеждни...
Според мен най добре изчакай отговора на хората с които си се свързал, пък тогава вече като знаеш дали или ще се разбере най добре какво и защо.
Но хич и не бих се учудил този дето си го наел  да е издърпал нещата от някъде, в тези случаи най често се стига до подобни проблеми а и в интернет е пълно с източници на лекувани добавки за Уърдпрес и пр. платформи.

Да и от хостинга ми писаха че са сканирали и не са намерили нищо. Може да съм измамен с кракнати неща

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.