Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плащане с Huawei смарт часовник

Featured Replies

Имам Huawei watch 3 Pro, който има NFC, но не знам как може да го използвам за да плащам! Намирам информация, че трябва да имам Huawei Wallet приложение на телефона, но не ми работи самото приложение, изписва, че е несъвместимо с региона и страната! Има ли вариант да се направи така, че да плащам със смарт часовника, както си плащам с телефона ( Realme x2 Pro), но използвам там Google Wallet? 

Към коя банка е банковата би карта? Май вече всички банки поддържат nfc плащания - или през собствени приложения, или през Google Pay, интегрирано в собствените им приложения.
На телефона си (Huawei P40Lite) ползвам Curve за nfc разплащания.
Пускайте nfs постоянно изключено и включвайте САМО при плащания. Дръжте дневния си лимит ниско и при нужда коригирайте стойността, така, че да покрие моментната нужда от по-висока сума.

• Автор

Телефона ми е андроид но не Huawei. С него нямам проблем, плащам Чрез google Pay както с револют, така и с кредитна карта, която е към FIBANK. Проблема е че искам да плащам с Смарт часовник Huawei watch 3 Pro, но не знам как!!! 

току-що, Trayanzh написа:

Телефона ми е андроид но не Huawei. С него нямам проблем, плащам Чрез google Pay както с револют, така и с кредитна карта, която е към FIBANK. Проблема е че искам да плащам с Смарт часовник Huawei watch 3 Pro, но не знам как!!! 

Часовника без проблеми ползвам, свързан с Bluetooth, съобщения. Известяване и Обаждане.... но сега искам да пробвам и плащане 

• Автор
преди 38 минути, цър-вул написа:

В AppGallery намери Fibank app и инсталирай на часовника. Активирай устройството и трябва да си готовна часовника в app gallery няма fibank. 

Иначе си имам инсталирано приложение на Fibank на телефона 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.