Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем при запис

Featured Replies

Здравейте,

Диска на лаптопа ми е пълен до край.

Сложих външен SSD хард диск.

В менюто Storage отбелязах новите файлове да се записват на него.

Въпреки това като тръгна да свалям файл ми изписва диска ви е Пълен.

Весели празници!!!!

Предполагам, че говориш за сваляне на файлове с торент клиент или греша? Ако е така, ще укажеш в торент клиетна на кое устройство и папка да ти записва изтеглената информация. Опцията я има във всеки торент клиент. Дори не е една, а са 2 или 3 в зависимост от клиента. След малко ще ти направя снимка на написаното от мен.

Естествено е да ви напише че дискът ви е пълен по простата причина, че торент клиена чете папката с файлове, която сте му задал. Но този диск е вече пълен и веднага следва съобщение, че там няма повече място за новите ви файлове. Мястото за новите файлове, които искате да изтеглите се проверява и чак след него, ако има такова, клиентът ви дава да продължите. Мястото за поставените нови файлове за изтегляне е вече маркирано от операционната система  и става като запазено, за тяхното сваляне.

ScreenShot001.jpg

преди 41 минути, abc14 написа:

Диска на лаптопа ми е пълен до край.

Разчистѝ го.

Това, което не ползваш постоянно, го премести на външния диск.

• Автор

Искам да свалям клипове от ютюб със сайта y2mate.com

Инсталирал съм програми, които ползвам и са ми заели целия диск.

Затова сложих външен. Ще мога ли на него да инсталирам програми?

За можене ще може, но ако го премахнеш инсталираните програми няма да работят. Защо не си вземеш по-голям диск? Пробвал ли си да премахнеш ненужни приложения и файлове и тях да ги преместиш на външния диск?

преди 8 часа, Raze написа:

За можене ще може, но ако го премахнеш инсталираните програми няма да работят. Защо не си вземеш по-голям диск? Пробвал ли си да премахнеш ненужни приложения и файлове и тях да ги преместиш на външния диск?

Когато задаваш въпрос и търсиш отговор, ще го правиш така, както трябва, а не хората да гадаят какво искаш да правиш и от къде ще го сваляш. И на края на темата ти да напишеш какво точно те интересува.

Затова съм почнал с тези думи, "Предполагам, че говориш за сваляне на файлове с торент клиент или греша? Ако е така,..."  но няма кой да уточнява, след като пита. И за такива работи се взема възможно много по голям диск по обем, както ти е написал Raze! 

П.П. Raze  извинявай, че съм цитирал теб, а не питащия. Несъзнателно съм го направил.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.