Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за Subaru Legacy 2.0

Featured Replies

Дойде време да сменим семейния голф с някоя екзотика. Загледах се по тия субарота. 4x4 високопроходими. Достатъчно екстри, най-важната на газ. Стегнат боксеров мотор 165 коня бензин. И най-важната екстра е, че е на газ. 0,70 цента литъра. Чух, че някои части били скъпички трудно достъпни. Малко майстори разбират от тия екзотики. Абе утре ще ходя да преслушам една красавица. Абе субаро до сега не съм имал. Иска ми се да се порадвам на такава екзотика.

преди 22 минути, Коркодила написа:

Дойде време да сменим семейния голф с някоя екзотика. Загледах се по тия субарота. 4x4 високопроходими. Достатъчно екстри, най-важната на газ. Стегнат боксеров мотор 165 коня бензин. И най-важната екстра е, че е на газ. 0,70 цента литъра. Чух, че някои части били скъпички трудно достъпни. Малко майстори разбират от тия екзотики. Абе утре ще ходя да преслушам една красавица. Абе субаро до сега не съм имал. Иска ми се да се порадвам на такава екзотика.

Щом си решил,няма лошо. Тъкмо вместо една, ще си имаш вече - 2 екзотики - субарото и...жена ти! Но ти пожелавам успех!

преди 26 минути, Коркодила написа:

Внимавай с частите - по-трудно намираеми са. Иначе здрава кола.

Форумния олигофрен номер 1 пак е опукал едно наргиле с ганджа и е на черешата.
Пусни една тема "Препоръчайте добър психиатър за излекуване на болния ми мозък"
Напиши нещо полезно в тоя форум, което да ти е от полза.

преди 8 часа, Коркодила написа:

Карай си Вагината, че съвсем ще ти свършат стотинките, като седнеш в Subaru. Не е автомобил за тебе.

• Автор
преди 10 часа, suzannita написа:

Форумния олигофрен номер 1 пак е опукал едно наргиле с ганджа и е на черешата.
Пусни една тема "Препоръчайте добър психиатър за излекуване на болния ми мозък"
Напиши нещо полезно в тоя форум, което да ти е от полза.

Еврейски некъпан глиган. Пак ли ти избиха съчмите? Вържи си един камък и скочи от някой мост. Само хабиш хляба и въздуха.

преди 10 часа, ined написа:

Ко стана с Гоуфа, нали уж беше мноо убаф?

Карам си го с кеф. И даже, ако не го продавам за толкова, колкото смятам, че струва мисля да продължавам да си го карам. Ония ден майстора ми каза, че двигателя пее, и до 1 000 000 км може да си карам. Доказал се е през годините, че е вярно куче.

Явно реши да слезеш от колелото и да се качиш на кола. Голфа разбрахме, че е само мираж. Хората снимки искаха, какво ли не, но... няма и няма. И Голф няма. :)

Събаруто е добър избор, ако ще ровиш в някаква кал. Ти в Нидерландия по тия прекрасни пътища... не ти е нужна. Вземи си Голф 6.  

• Автор
преди 5 минути, ostavime написа:

Явно реши да слезеш от колелото и да се качиш на кола. Голфа разбрахме, че е само мираж. Хората снимки искаха, какво ли не, но... няма и няма. И Голф няма. :)

Е с тоя черния ключ си заключвам колелото, че много ги крадат в тая Нидерландия. Наздраве с немска студена биричка, пий си гинко билобата и си лягай, че утре пак си на работа.

IMG_0094.jpeg

преди 9 часа, Коркодила написа:

Е с тоя черния ключ си заключвам колелото, че много ги крадат в тая Нидерландия. Наздраве с немска студена биричка, пий си гинко билобата и си лягай, че утре пак си на работа.

Супер си. Истинска немска бира, браво. 

Хапчетата си ги взимам, но сутрин. Благодаря, че мислиш за мен. Радвам се, че ти не работиш и успяваш да си сипваш нафтичка на Голфа. Само не искам да се ядосваш и да се изнервяш. Кому е нужна тази вербална агресия? Недей така. 

• Автор
преди 2 часа, ostavime написа:

Супер си. Истинска немска бира, браво. 

Хапчетата си ги взимам, но сутрин. Благодаря, че мислиш за мен. Радвам се, че ти не работиш и успяваш да си сипваш нафтичка на Голфа. Само не искам да се ядосваш и да се изнервяш. Кому е нужна тази вербална агресия? Недей така. 

И аз работя, ама повече с главата. Не се ядосвам, ядовете ги оставям за моите душмани и техните заместници.

Е, браво. Какво по-хубаво от това да работиш с главата си. Щом успяваш, значи си супер. 

Дано наистина да не се ядосваш. 

на 27.01.2024 г. в 1:15, ined написа:

Ко стана с Гоуфа, нали уж беше мноо убаф?

Не Убиждай гоуфо , не е убаф а ЛЕГЕНДАРЕН с ЛЕГЕНДАРЕН ДВИГАТЕЛ!.... па то взе че вече не върви с 200 и да гори 5 на сто...(масло)

Иначе Субарото е хубаво , имам приятел , който си купи същия модел и е много доволен и от маневреноста и от издръжливоста. (купи го втора употреба преди 8-9 месеца).

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.