Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Мумията" прераства в трилогия

Featured Replies

The-Mummy-2.jpg

Филмовата компания Universal започна подготовка за заснемането на "Мумията 3". Лентата ще е продължение на суперуспешните "Мумията" и "Мумията се завръща". Актьорът Брендън Фрейзър отново ще се превъплъти на големия екран в образа на мъжествения и безстрашен търсач на съкровища Рик О'Конъл.

Режисьорът на предишните две части Стивън Самърс не се присъедини към проекта. На негово място ще се изяви Джо Джонстън ("Джуманджи", "Джурасик парк 3", "Идалго"). Над сценария пък работят Алфред Гоу и Майлс Милър, авторите на успешния тв сериал "Смолвил".

Съдбата на героите на останалите звезди от предишните части - Рейчъл Уайз, Джон Хана и Арнолд Уослоу, засега остава неизвестна. Студио Universal не е обявило дали в "Мумията 3" те отново ще играят или историята ще поеме в съвършено различна посока.

Пълната статия

• 7 месеца по-късно...

Мария Бело ще се снима в „Мумията 3”

Мария Бело, позната ни от ролите си в "Тъмно минало" и "Флика", ще замени Рейчъл Уайз в третия филм от поредицата "Мумията", съобщава Варайъти. Тя ще се присъедини към Брендън Фрейзър, Люк Форд, Джет Ли и Мишел Йео в актьорския състав на филма, който режисьорът Роб Коен ще заснеме за компанията "Юнивърсъл пикчърс". Бело ще изпълни ролята на любителката на приключенията Евелин О' Конъл. В първите два филма от поредицата тази роля се изпълнява от Уайз. Действието в новия филм ще отведе О' Конъл и порасналия й син /Люк Форд/ до забранени гробници в Китай и Хималаите. Продуценти на филма ще бъдат Шон Дейниъл, Джим Джакс, Стивън Зомърс и Боб Дъксей. Първите 2 филма от поредицата донесоха на "Юнивърсъл пикчърс" над $830 милиона долара приходи от прожекции в целия свят.

Източник: BG Post

• 1 година по-късно...

Еми като се разискват разни филми и сериали , да споменем и The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

Кажете си размислите и страстите относно този филм.

Мисля си ,че ще ми хареса повече от "Инди".

И не съм почитателка на Мария Бело.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Еми като се разискват разни филми и сериали , да споменем и The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)

Кажете си размислите и страстите относно този филм.

Мисля си ,че ще ми хареса повече от "Инди".

И не съм почитателка на Мария Бело.

Хм, аз съм почитеталка на Мария Бело, брагодаря ти че ме светна за участието й в тази продукция. Нямаше да предположа, а пък и в рекламата я има само за секунда. И останалите ме кефят. Кой би забравил Мишел Йо от "Тигър и дракон", "Момоарите на една гейша", "Децата на Хуан Ши" и др. Гледах Джет Лий в The Forbidden Kingdom и съм разочарована, но вярвам че в "Мумията" ще ми се реваншира. biggrin.gif

ПП: Упс, сега забелязвам... Мария Бело ролята на негова жена ли взема... Баси, няма да и пасне sad.gif Всички ще я сравняват с Рейчъл Уайз... и няма начин да спечели тази битка sad.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

, Mummy манията (11юли 2008г.).

Според него, трябва да изчака 6 годни докато му се обадят за следващата Мумия 4 . :)

Journey to the Center of the Earth (2008) за момента е на трето място в Box-Office-класациите по приходи от уикенда.

• 3 седмици по-късно...

Сега се прибираме и съм с пресни впечатления. Тази вечер от 22:30 го гледахме на предпремиера в кино Фламинго, Пловдив. Набутаха ни с тайфа тийнчета в една малка зала наречена "Номер 4". Звукът по незнайна нам причина се случваше да минава от стерео в моно. Екрана мръсен, отдавна забравил що е бял цвят. Това в общи линии бе обстановката. За филма: Колкото и да харесвам Мария Бело, Рейчъл Уаиз е малко по-млада и много по-секси. И без това ми е трудно да приемам блондинките като екшън героини, а тя изобщо не ми прилича на такава. Друг недостатък е липсата на оригиналност. Имаше романтика както винаги, но не беше страстна и нажежаваща. Имаше вкарани и няколко комедийни елемента, но не достатъчно. Дали си заслужиха 7-те лева е спорен въпрос.

• 2 седмици по-късно...

Вчера в Арената гледах The Mummy 3

В imdb оценката му е ниска, но лично на мен филма много ми хареса.

Вчера в Арената гледах The Mummy 3

В imdb оценката му е ниска, но лично на мен филма много ми хареса.

Определено само реализацията му е била скъпа.. - не ми хареса

poster_big_3842.jpg

"Мумията гледа олимпийските игри".Това гледах. :grimace:

Сериозно-последната част на "Мумията" , а именно "Мумията:Гробницата на императора дракон" (The Mummy: Curse of the Dragon) ме разочарова много.

Главните гори са ни познати от предните серии, вмъкнали са и сина им, но сюжетът е много, много куц.Историческите несъответствия-също.Верно-за сюжета сигурно е важно да се каже, че Великата китайска стена е построена от Първия Император, но на мен не ми хареса този факт.

Иначе си има много мумии-за любителите им искам да им препоръчам финалните сцени, където се бият две армии от мумии (тези на теракотените войници и погребаните под стената).

Драконът е хубав.

Защо е трябвало да го правят триглав ? :lol6:

Определено само реализацията му е била скъпа.. - не ми хареса

mummy3intpoterhr.jpg

съгласен съм, филма би допаднал единствено на някой, който не е гледал предните два :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.