Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Интервюто с Владимир Путин

Featured Replies

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview

• Отговори 54
  • Прегледи 6,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Путин даде двучасово интервю без нито една бележка в ръката си, а Байдън няма представа какво е обядвал. Ако Байдън беше седнал за подобно интервю, още на третата минута щеше да започне да пита: "Къде

• Тъкър изглеждаше като типичен американски журналист, прекъсващ с понякога глупави въпроси и неследващ линията на мислене на Путин. Той не разбра защо Путин му обяснява руската история (за да обясни от

• Толкова си жалък и прозрачен! Опитваш се да съсипеш поредната тема с малоумно спамене и флууд, за да не се коментира по същество! На всички тъпоглави козяци това ви е жалката тактика във вся

Интервюто предизвика основно саркастични реакции в социалните мрежи, като освен откровените лъжи и манипулации, руският президент определено не изпитваше никакъв респект към събеседника си и не пропускаше да му се подиграе.

https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/putin-povtori-intervyu-vsichkite-si-oporki

Тъкър изглеждаше като типичен американски журналист, прекъсващ с понякога глупави въпроси и неследващ линията на мислене на Путин. Той не разбра защо Путин му обяснява руската история (за да обясни откъде идва Украйна).

Мисля, че Тъкър си мислеше, че Путин проваля интервюто, когато влезе в историята на региона. Путин от своя страна може да е смятал Тъкър за глупак и ако не постави всичко в контекст, Тъкър няма да схване разсъжденията му.

Докато интервюто продължаваше, мисля, че и двамата видяха стойността на другия, Путин видя някой, който не беше там, за да мели брадва, и Тъкър осъзна, че говори с някой със забележителен интелект, който вижда света през политическа и историческа призма.

Радвам се, че Тъкър го интервюира, но той трябва да е по-добре подготвен.Мисля, че Тъкър не е свикнал с формата за гласово интервю в реално време, докато Путин прави това през цялото време.

преди 8 минути, glen написа:

че говори с някой със забележителен интелект

Aйде сега.... расснак и "интелект" в едно изречение - това е пълна глупост

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Aйде сега.... расснак и "интелект" в едно изречение - това е пълна глупост

Путин даде двучасово интервю без нито една бележка в ръката си, а Байдън няма представа какво е обядвал. Ако Байдън беше седнал за подобно интервю, още на третата минута щеше да започне да пита: "Къде съм?", "Кой съм аз?", да се ръкува с въображаеми хора и да говори с мъртъвци.

Байдън днес, в отговор на критиките за мисловните му способности каза, че паметта му е наред - и веднага нарече египетския президент Сиси президент на Мексико. И се канят да го кандидатират за още един мандат, вместо да го пратят в старчески дом за дементни хора. 

преди 1 минута, Flashback написа:

Путин даде двучасово интервю без нито една бележка в ръката си, а Байдън няма представа какво е обядвал. Ако Байдън беше седнал за подобно интервю, още на третата минута щеше да започне да пита: "Къде съм?", "Кой съм аз?", да се ръкува с въображаеми хора и да говори с мъртъвци.

Байдън днес, в отговор на критиките за мисловните му способности каза, че паметта му е наред - и веднага нарече египетския президент Сиси президент на Мексико. И се канят да го кандидатират за още един мандат, вместо да го пратят в старчески дом за дементни хора. 

Кратко точно ясно. Браво.

преди 3 минути, Flashback написа:

В рубли плащат за тези мнения на дълбок вакуум дето правиш на Путин?

Интервюто беше супер безоинтересно, два часа вашия император не беше прекъснат с един неудобен въпрос. 

току-що, Гражданин написа:

В рубли плащат за тези мнения на дълбок вакуум дето правиш на Путин?

Колкото и да се напиняш с тези тъпотии, деменцията на Байдън е видна дори за хора, които не са лекари. 

Знам, че истината не ви харесва, но това са фактите! 

току-що, Flashback написа:

Колкото и да се напиняш с тези тъпотии, деменцията на Байдън е видна дори за хора, които не са лекари. 

Знам, че истината не ви харесва, но това са фактите! 

Не ме интересува деменцията на Байдън, смешно ми е че се давиш от вакуума дето правиш на Путин. Мненията ти са толкова нелепи че всеки нормален човек се смее като им елементарната путинската пропаганда, която прозира от тях.

Тъкър Карлсън обеща да задава трудни въпроси на Путин. Но в интервюто си той нито веднъж не спомена Буча, Мариупол и Навални.

https://frognews.bg/novini/takar-karlsan-zadade-putin-vaprosi-prestapleniiata-bucha-mariupol-navalni.html

преди 4 минути, Гражданин написа:

Не ме интересува деменцията на Байдън, смешно ми е че се давиш от вакуума дето правиш на Путин. Мненията ти са толкова нелепи че всеки нормален човек се смее като им елементарната путинската пропаганда, която прозира от тях.

Днес те гледам, че си особено озлобен, явно интервюто на Путин здраво ти е бръкнало в г... и хич не ти е до смях, колкото и да се опитваш да покажеш обратното. :)

Продължавай да се гърчиш, новините ще стават все по-неприятни!

преди 2 минути, Flashback написа:

Днес те гледам, че си особено озлобен, явно интервюто на Путин здраво ти е бръкнало в г... и хич не ти е до смях, колкото и да се опитваш да покажеш обратното. :)

Продължавай да се гърчиш, новините ще стават все по-неприятни!

Никъде не ми е бръкнало този обезумял диктатор какви ги дрънка. Като му следиш езика на тялото как стиска стола и говори съскайки като змия с изцъклен пглед на полудял човек, вие неговите миньони сте ми още по-смешни.

преди 6 минути, Гражданин написа:

Мненията ти са толкова нелепи че всеки нормален човек се смее като им елементарната путинската пропаганда, която прозира от тях.

Каза Гражданинът в повече с потресаващата липса на обща култура и който ежедневно чупи тъпомера!

Каза Гражданинът в повече с потресаващата липса на обща култура и който ежедневно чупи тъпомера!

Обоснови се, миньон на Путин такъв! :) Искам да чуя повече за общтата култура, която ти само можеш да симулираш.

току-що, Гражданин написа:

Обоснови се, миньон на Путин такъв! :) Искам да чуя повече за общтата култура, която ти само можеш да симулираш.

Забравих да добавя и селяндурския ти манталитет на типична махленска клюкарка!

Така си известен в този форум, пък ако ще да си се кръстил "Гражданин".

Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека – никога! 

преди 3 минути, Flashback написа:

Забравих да добавя и селяндурския ти манталитет на типична махленска клюкарка!

Така си известен в този форум, пък ако ще да си се кръстил "Гражданин".

Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека – никога! 

Не съм от село, но ако това те кара да се чувстваш по-добре от това че се излагаш като путински бот във форуми, ок.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Не съм от село, но ако това те кара да се чувстваш по-добре от това че се излагаш като путински бот във форуми, ок.

Нагледно си селяндур!

И пак да ти кажа, че не ставаш за врачка. Да не си от ромския етнос, че все на врачуване те тегли?

Нагледно си селяндур!

И пак да ти кажа, че не ставаш за врачка. Да не си от ромския етнос, че все на врачуване те тегли?

Какво имаш против ромския етнос?

преди 1 минута, Гражданин написа:

Какво имаш против ромския етнос?

Нямам нищо против, но предимно от този етнос се изживяват като врачки, също като теб! :)

преди 4 минути, Flashback написа:

Нямам нищо против, но предимно от този етнос се изживяват като врачки, също като теб! :)

А защо нямаш нищо против като изглежда имаш против врачките, които асоциира веднага с ромския етнос?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.