Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телефон за тийнейджър, 250-300лв, Honor, Oppo, Motorola

Featured Replies

Ще купувам телефон за тийнейджър, за радост вече не играе тежки игри. Важно му е да държи батерията, да не бъгва и предпочита с по-малки размери. Ценови диапазон 250-300лв.

За сега съм се спрял на:

Honor X6a  , 4 RAM , 128 GB,  батерия 5200 mAh. Преди години ползвах Huawei Honor бях много доволен, знам че Honor се отделиха, но не знам дали е пaднало качеството.

Oppo A38.  4 RAM, 128 GB,  батерия 5000 mAh. Непозната марка за мен, четох добри мнения...

Motorola Moto G24. 8 RAM, 128 GB, батерия 5000 mAh. Никога не съм ползвал Motorola и за нея четох добри неща, нов модел е с Android 14.

Трите са с подобни характеристики. Honor e с малко по-слаба резолюция, но с малко-по голяма батерия , само той няма NFC, но пък е с тройна камера, другите два са с двойни.

Motorola e с Android 14 и повече рам.

Гледах и други модели, но са с Android 12, което не ми се струва добре.

• Автор
преди 51 минути, Петър Ангелов написа:

Motorola Moto G32 - 279 Лв.

От 2022г е. Не е ли малко старичък?

преди 27 минути, vegiov написа:

От 2022г е. Не е ли малко старичък?

Старо, ама ...

Цитат
  • Модел процесор:Qualcomm Snapdragon 680
  • Модел видео карта:Qualcomm Adreno 610
  • Оперативна памет:6 GB
  • Вътрешна памет:128 GB
  • Размер на екрана (inch):6.5

Препоръчвам моторола на всички.

Moto g - повече от 10 години ме изкара и го смених защото просто изоставаше много с операционна система и hardware.

Moto g 9 plus - 3та година ме кара и така както изглежда още 2+ години ще издържи. 

Много хора я подценяват тази марка.

преди 4 часа, Zerv написа:

Препоръчвам моторола на всички.

Moto g - повече от 10 години ме изкара и го смених защото просто изоставаше много с операционна система и hardware.

Moto g 9 plus - 3та година ме кара и така както изглежда още 2+ години ще издържи. 

...много да...

...g200...на жената миналата година edge 30 neo...

...сега поднових към вивата + edge 40 neo...

...да има...

преди 4 часа, Zerv написа:

Много хора я надценяват, защото в миналото беше една от големите марки за GSM-и. Вече не е.

От 2014 г. Motorola Mobility е собственост на Lenovo. Апаратите се сглобяват в незнайни китайски заводи, и просто им се лепи един надпис на корпуса, за да се продават по-добре. 

Като световно разпределение Apple, Samsung и Xiaomi държат 2/3 от пазара. На Моторола се падат 2%. То не че и аз не съм с Моторола...

преди 54 минути, Rudy M. написа:

От 2014 г. Motorola Mobility е собственост на Lenovo. Апаратите се сглобяват в незнайни китайски заводи...

...и Бразилия...

...колко мотороли си имал и какви точно проблеми са ти създавали?...

...нямам забележки към никой техен модел...даже старите съм ги подарявал...работещи...

...пиша за андроид моделите,не за миди...бръсначки...

...виж от леновото съм имал само P2-най-голямата набутвация заедно с lg optimus 3D...

...даже и да не бяха закрили производствата си-нямаше да купувам техни модели...

...тотал щета, затова и пазара ги ,,изплю"...

преди 16 часа, Rudy M. написа:

Много хора я надценяват, защото в миналото беше една от големите марки за GSM-и. Вече не е.

От 2014 г. Motorola Mobility е собственост на Lenovo. Апаратите се сглобяват в незнайни китайски заводи, и просто им се лепи един надпис на корпуса, за да се продават по-добре. 

Съгласен съм , след като Леново ги купи имаха период в които качеството им падна и се оплакваха от някой от поколенията на моделите им.

Последните години за мен си върнаха качеството. 

И специално за Xiaomi , от работа ми взеха служебен (забравих модела , не беше флагман ) но за по малко от 2 години се усети изнемогването му. (И беше ползван само за Вайбър и обаждания, без игри или други приложения)

А моторолите които съм имал съм ги тормозил, изтощавал и малтретирал. Продължавам да я препоръчвам.

пс. Технополис от ИНТЕРНЕТ често имат намаления на моторола където ги няма другаде (от порядъка на 100лв). Заслужава си да се провери там когато гледате.

преди 10 часа, Zerv написа:

Съгласен съм , след като Леново ги купи имаха период в които качеството им падна и се оплакваха от някой от поколенията на моделите им.

Последните години за мен си върнаха качеството. 

И специално за Xiaomi , от работа ми взеха служебен (забравих модела , не беше флагман ) но за по малко от 2 години се усети изнемогването му. (И беше ползван само за Вайбър и обаждания, без игри или други приложения)

А моторолите които съм имал съм ги тормозил, изтощавал и малтретирал. Продължавам да я препоръчвам.

пс. Технополис от ИНТЕРНЕТ често имат намаления на моторола където ги няма другаде (от порядъка на 100лв). Заслужава си да се провери там когато гледате.

...вчера ми пристигна edge 40 neo...

...не знам дали става за тинейджър щото екрана е извит,като на galaxy s7...

...и при най-малкото изтърване ще е тотал щета...

...на edge 30 neo е плосък...

...избора е голям,ти си решаваш...

...xiaomi и xiaomi не е едно и също...

...в момента карам с poco f5 pro...дзвер...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.