Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оригинален или менте Windows 11 ?

Featured Replies

Здравейте,имам следния малък въпрос,тъй като желая да ъпгрейтна машината си със по голямо SSD  и напълно чисто нов с ЛИЦЕНЗ! оригинална Операционна система Win 11
Проблемът е че Win който тъкмо да направя покупка от https://www.ozone.bg/product/programen-produkt-microsoft-windows-home-11-64-bit-bulgarian-usb-rs/

Попаднах на нещо което е в пъти по ефтинно https://www.olx.bg/d/ad/windows-11-pro-home-usb-flash-litsenz-promo-do-29-02-2024-CID632-ID8YJwS.html

и съм пред огромна дилема,понеже неги разбирам чак толкова операционните системи,и бих изкал да знам каква е разликата на това което струва 280 лв и това което е 25 лв при това в описанието на по ефтиния пише че е с оригинален безрочен лиценз ?

Ако искаш оригинална, тя е около 250 лв. Аз, разбира се, не бих дал тези пари, но секи сам си преценя. А според теб, защо има такава разлика в цените?

Оригинален не зависи от къде си купил флашката, може и сам да си свалиш Windows 11 от сайта на Microsoft и до го запишеш на флашка и пак ще е оригинален. Цената която плащаш е за лиценза. Доколко е оригинален лиценза от OLX или от тия дето продават лицензи за $8~$11 не мога да ти кажа.

преди 25 минути, Pecataa написа:

Здравейте,имам следния малък въпрос,тъй като желая да ъпгрейтна машината си със по голямо SSD  и напълно чисто нов с ЛИЦЕНЗ! оригинална Операционна система Win 11
Проблемът е че Win който тъкмо да направя покупка от https://www.ozone.bg/product/programen-produkt-microsoft-windows-home-11-64-bit-bulgarian-usb-rs/

Попаднах на нещо което е в пъти по ефтинно https://www.olx.bg/d/ad/windows-11-pro-home-usb-flash-litsenz-promo-do-29-02-2024-CID632-ID8YJwS.html

и съм пред огромна дилема,понеже неги разбирам чак толкова операционните системи,и бих изкал да знам каква е разликата на това което струва 280 лв и това което е 25 лв при това в описанието на по ефтиния пише че е с оригинален безрочен лиценз ?

https://www.emag.bg/windows-11-pro-elektronen-licenz-za-windows-1-pc-9420/pd/D51V9XMBM/

преди 1 час, Pecataa написа:

Тези от продавалника са останали от някое фирмено зареждане и никой не може да ти оспори лиценза, стига да са запечатани и кода да не е въвеждан на някоя машина. Друг е въпроса, дали и тези 25лв. ти е необходимо да ги даваш...

Аз съм със свален от майкрософт и лиценз от емаг вече втора година.

Пращат кода на момента на профила ти. Само гледай да не е еднократен.

Глупаво е да плащаш лиценз за домашен windows, на практика за домашна употреба той е абсолютно безплатен и можеш да си го свалиш и оригинален. Лицензи плащат само големите компании, защото на тях им правят проверки. За персоналните потребители няма никакво значение, windows не таргетират домашния потребител, лицензите които се продават и препродават обикновено са или на неразумно високи цени, или са евтини, но едни излишни пари.

преди 1 час, Pecataa написа:

Windows 10 Pro (descom.com)

Имам няколко ключа, купени от EBAY, за по няколко долара, които сработиха, бяха приети от Майкрософт, и до сега ги използвам. Също и за програми. От продавалника ми се струва по-подозрително.

Нов продуктов ключ 8.10.2020 LTSC.PNG

преди 22 часа, N47X написа:

Имам няколко ключа, купени от EBAY, за по няколко долара, които сработиха, бяха приети от Майкрософт, и до сега ги използвам. Също и за програми. От продавалника ми се струва по-подозрително.

Нов продуктов ключ 8.10.2020 LTSC.PNG

Самият "продавалник" може и да е съмнителен, но във въпросния линк флашките изглеждат оригинални и ако са запечатани, надали ще има проблем.

Друг е въпроса с твоя ключ за LTSC, след като тази версия е само за корпоративни клиенти и единична продажба за тази версия няма. Още по-съмнителен е надписа под ключа...

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Още по-съмнителен

Можеш да разсееш съмненията си, ключът сработи без проблем, ако беше прочел написаното, щеше да разбереш, че той (ключът), не е за само един компютър, пък и не смятам да ти го продавам...

преди 1 час, N47X написа:

ключът сработи без проблем

Е, и? 

пък и не смятам да ти го продавам

Точно на мен ли ?! :lol6:

Можеш да разсееш съмненията си

Тебе не ти ли светва лампичка като четеш - please Use it at your own risk

преди 22 часа, Joss Bomon написа:

Тебе не ти ли светва лампичка като четеш - please Use it at your own risk

Ние отдавна сме на светодиоди, пък и това го пише на всеки аспирин, риск има даже и като чета какво си написал. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.