Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с лаптоп Леново

Featured Replies

Здравейте, снощи бях си пуснал през едно плейърче да гледам онлайн стрийм/бокс и след приключването му забелязах една изненада. Дисплейя на лаптопа беше се осрал. Има една черна лента, все едно съм го мацал с боя. Нямало е удари по него или нещо друго с физически контакт. Според мен матрицата е издала багажа на тоя китайски боклук. Имам по стар лаптоп Acer и има по-малко болежки от по-новия Lenovo, та смятам че тая марка е доста зле. Забелязах, че и при изключено положение на дисплейя/лаптопа се вижда/отразява тая лента и това ме навежда на мисълта, че е от матрицата, но искам да чуя и други мнения. 

viber-2024-03-09-12-21-30-429.jpg 

Нищо ѝ няма на марката, приизвеждат едни от най-сериозните продукти в световен мащаб. Просто ти си купил от най-евтината им продукция, подозирам, щом си собственик и на Acer. Получаваш, каквото плащаш. Като го гледам този гланциран TN дисплей, снимката ти само потвърждава подозренията ми. Възможностите не са много. Или е изпечен и пукнат лентов кабел към дисплея, или е повреда в матрицата. Така, от една снимка, няма как да установим.

• Автор
преди 4 минути, Rammkopf написа:

Нищо ѝ няма на марката, приизвеждат едни от най-сериозните продукти в световен мащаб. Просто ти си купил от най-евтината им продукция, подозирам, щом си собственик и на Acer. Получаваш, каквото плащаш. Като го гледам този гланциран TN дисплей, снимката ти само потвърждава подозренията ми. Възможностите не са много. Или е изпечен и пукнат лентов кабел към дисплея, или е повреда в матрицата. Така, от една снимка, няма как да установим.

Ако е лентов кабел не мисля, че при изключено положение ще се вижда/отразява тая лента ?  

преди 2 минути, ined написа:

Повреда на матрицата, или я сменяш или свикваш с чертата

И аз това предполагам.

преди 15 минути, Марин Тодоров написа:

Забелязах, че и при изключено положение на дисплейя/лаптопа се вижда/отразява тая лента и това ме навежда на мисълта, че е от матрицата, но искам да чуя и други мнения.

Мнението е едно - носи го в СЕРВИЗ!!!

преди 2 минути, Марин Тодоров написа:

Ако е лентов кабел не мисля 

И не се опитвай да мислиш - не помага в случай.

Щом се вижда и на изключен дисплей, вероятно матрицата е пукната вътре и е изтекла. Механична повреда.

преди 6 часа, Марин Тодоров написа:

Здравейте, снощи ....

viber-2024-03-09-12-21-30-429.jpg

Предполагам, че е Lenovo G50-70 (или нещо подобно) модел 2014г-2017г.
Ако съм познал ще продължа с откровение "къде е заровено кучето" .

преди 18 минути, Profruit написа:

Предполагам ... 
Ако съм познал ...

Познал - не познал, все тая!

Трябва трактор! (казал чукчата от вица)

Ти за пореден път ме впечатли с притчата за бабата. Дала 5 пари за група, а после дава 10 пари да утилизира групата. Не ще Генчо група.
Определено си за лигата на икигай. Мислиш с притчи, алегории и метафори.
На японците съм заклет почитател. Един икигай доживял 104г. Като моя пра-дядо, който по време на Балканската война намятал труповете на врага в окопа, за да мине по тях с воловете и оръдието, което влачели по пътя към Люле-Бургас. На косъм са били да превземат Стамбул. Японският дългожител за разлика от дядо ми на 70г започнал да пише книги, които му осигурили сносен доход.

Помисли какви щрихи ти намятах и не забравяй, да се придържаш към числото на Фибоначи.
Трактора и вица за чукчата ми се разминава леко, но дай шанс на автора, да изригне с отговор. Щото дето е текло пак ще тече и ний сме купували Lenovo и някак си са нищо особено шитняци.

преди 48 минути, Profruit написа:

Помисли какви щрихи ти намятах и не забравяй, да се придържаш към числото на Фибоначи.
Трактора и вица за чукчата ми се разминава леко, но дай шанс на автора, да изригне с отговор. Щото дето е текло пак ще тече и ний сме купували Lenovo и някак си са нищо особено шитняци.

Ти Фибоначи го остави - той работи само с числа (еднакви обекти). Я кажи НОД на картофи и нюанси?

Вица за трактора

Цитат

Руснак закъсал насред тундрата с джип.

След известно време видял да минава чукча и го помолил за помощ.

Чукчата му отговорил:

- Две думи кажа и машина тръгне, обаче дай водка!

Руснакът му дал бутилка "Smirnoff" и след като чукчата доволен я изпил, казал:

- Трактор нада!

А Леновото - ти IBM ли си купувал или "Китайче"?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.