Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забравен шаблон за отключване на телефон

Featured Replies

Здравейте, сложих си шаблон за отключване на телефона, и го забравих. И не мога да отключа телефона по никакъв начин...Начините бяха шаблон и пръстов отпечатък, но го рестартирах и сега първо иска шаблон..Няма опция "забравен шаблон". Как мога да го върна телефона към фабричните настройки? За да махна това заключване?

• Автор
преди 1 минута, Blue_Hulk написа:

Първо зависи от марка/модел и второ трябва да знаеш акаунта с който първоначално активира телефона. 

Samsung Galaxy A6 plus (2018), знам и акаунта, с който е активиран телефона. Влязох в профила, с който е активиран, но нататък? 

преди 23 минути, AstralGirl написа:

Samsung Galaxy A6 plus (2018), знам и акаунта, с който е активиран телефона. Влязох в профила, с който е активиран, но нататък? 

Трябва Factory Reset трябва да направиш - 

Но това ще изтрие цялото съдържание на телефона като снимки и приложения.

• Автор
преди 9 минути, Blue_Hulk написа:

Благодаря много, пуснах го, сега май трябва да изчакам 4-5 минути..докато изпише starting android, (1.37 минута от клипа), пък дано стане. Яд ме е, че всичко в телефона ще се изгуби но......

преди 1 минута, AstralGirl написа:

Благодаря много, пуснах го, сега май трябва да изчакам 4-5 минути..докато изпише starting android, (1.37 минута от клипа), пък дано стане. Яд ме е, че всичко в телефона ще се изгуби но......

Този път племенникът нали няма намеса? Шегувам се бе моме!

• Автор
преди 1 минута, Колев 74 написа:

Този път племенникът нали няма намеса? Шегувам се бе моме!

Шегуваш се ама има да, беше направил снимка а телефона е с парола, пръстов отпечатък и си помислих, че я е научкал, и да сложа и шаблон...Направих скрийншот на шаблона  да не го забравя, ама не можах да го повторя все прекъсваше на половината, ии сега с този клип го върнах към фабричните настройки. :( 

преди 10 минути, AstralGirl написа:

Шегуваш се ама има да, беше направил снимка а телефона е с парола, пръстов отпечатък и си помислих, че я е научкал, и да сложа и шаблон...Направих скрийншот на шаблона  да не го забравя, ама не можах да го повторя все прекъсваше на половината, ии сега с този клип го върнах към фабричните настройки. :( 

Имаш страхотен племенник. Обичаш ли го? Ако да, дай му телефончето и му покажи кофата с водата. Той си знае работата. Ако на телефончето ти има слот за SD карта, защо не си сложиш такава и всичките ти снимки и документи да ги поставяш в нея? Тогава при твоето положение няма да имаш загубена информация..

• 1 година по-късно...
на 10.03.2024 г. в 15:56, Blue_Hulk написа:

Но това ще изтрие цялото съдържание на телефона като снимки и приложения.

Здравейте ! Аз пробвах същия метод но не става . Дъщеря ми без да иска си сложи шаблон и не го знае ! Моля за помощ телефона е Samsung galaxy A57

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.