Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатен Vpn софтуер

Featured Replies

https://free-vpn-connection.chris-pc.com/

Всичко хубаво, но имам само един въпрос към безплатните VPN-исти - вие знаете ли на кого си доверявате трафика, в какви логове влизате, кой ги структурира, в какви репорти ги организира и какво би могло да ви сполети с употребата на такива публични услуги? Само питам.

• Автор

М

преди 8 минути, Rammkopf написа:

и какво би могло да ви сполети с употребата на такива публични услуги?

Да могат да ви откраднат информация ,пароли , всичко.

• Автор
преди 42 минути, *S197* написа:

Че то и с платения vpn могат да си правят с теб каквото си искат.

Силно съм против платения легален vpn , защото се обезмисля цялата анонимност , след като се плати с карта или друго платежно средство! Ползвам промоционален платен на който си давам фалшиви имена. Не съм намерил работещ кракнат , но намеря ли ще ползвам поради простата причина , че това се нарича анонимност да не се регистрираш а да теглиш от някъде от където не искат име и имейл и дебитна карта. Иначе има много безплатни с всякакви локации и тях си ползвам.

преди 20 минути, Gangosa написа:

Силно съм против платения легален vpn , защото се обезмисля цялата анонимност , след като се плати с карта или друго платежно средство! Ползвам промоционален платен на който си давам фалшиви имена. Не съм намерил работещ кракнат , но намеря ли ще ползвам поради простата причина , че това се нарича анонимност да не се регистрираш а да теглиш от някъде от където не искат име и имейл и дебитна карта. Иначе има много безплатни с всякакви локации и тях си ползвам.

Идеята на платените VPN услуги не е да те правят анонимен, а да ти дават легитимен достъп до съдържание, което не би ти било достъпно от друга държава. Сега си представи, че си доц. д-р Джери Чанг от университета в Охайо, натоварен си със задачата да изследваш миграцията и преждевременната еякулация при лекоподводните микроепително-средноклетъчни млекопикаещи насекоми по поречието на Замбези. И си там 1 година. А умираш да си гледаш сериала по Netflix!!! Абонаментът ти върви, сериалът върви, а ти не можеш да го следиш! Ужас! Решението? VPN.

Участваш в разни форуми, които са достъпни само от американски IP адреси и не можеш да четеш и пишеш там, докато си в Африка. Решението? VPN.

Нямаш право да ползваш Viber или някакъв друг тип месинджър от локацията ти в Африка до роднините си в Америка, хипотетично, но пък си плащаш някакъв VoIP по 14,99 на месец, за да можеш да разговаряш със семейството си. Само че той работи само за американци, с американски IP адреси. Решението? VPN!

Законите в белите държави задължават доставчиците на VPN-услуги да имат log-ове, точно с цел национална сигурност.

Ако си въобразяваш, че през VPN (особено пък безплатен) си 100% анонимен, много си се излъгал. Просто позабавяш процеса си на идентификация, ако някой седне да те разследва, не го анулираш напълно. Знаеш ли колко бързо можем да те заловим, ако си нарочен? :) Ще останеш безкрайно изненадан.

преди 43 минути, Gangosa написа:

Има само един който работи лекуван - Betternet

преди 22 минути, Rammkopf написа:

Знаеш ли колко бързо можем да те заловим, ако си нарочен? :) Ще останеш безкрайно изненадан.

Извинявам се, ама кои сте "вие"?!

преди 3 часа, цър-вул написа:

Psiphon пробвал ли си?

https://cybernews.com/best-vpn/no-log-vpns/

Да, даже съм го предложил в темата за безплатен ицензиран софтуер. Просто автора спомена че иска лекуван софтуер и му дадох жокер с кой може да му върже, ся за начина ще трябва да си го намери понеже тука не ни е разрешено. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.