Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Prey - проблем с видеото

Featured Replies

Абе приятели нещо се зарибих по шуутърчето PREY обаче имам едо малко проблемче-като почна да го играя след 5-10мин ме изхвърля.пише ми нещ0 VPU RECOVER май error-send или don't send.понякога се оправя понякога не но винаги резолюцията на дисплея ми е разбъкана или пък понякога като се оправи и играта е на малко екранче.предполагам че е нещо във видеото ми ама не знам все пак ми добър компа.. 3Gh+, 1536mb,АТRADEON 9600 и т.н. сигурно е нещо от видео настройките на играта но все пак реших да попитам преди да пробвам.аиде ако можете да помогнете пишете

Редактирано от endorion.vankata (преглед на промените)

Аз съм с 6600, и ми правеше така, по стечение на обстоятелствата обаче се наложи да си преинталирам windows-a, след това пробвах и си вървеше. Не съм 100% сигурен, че е от това, но пробвай.

VPU = Visual Processing Unit, с 1 дума - видеокартата. Пробвай с преинсталация на драйвърите, по възможно0ст последните :baby:

Аз за пръв път имам подобен проблем и затова реших да ви питам тук...не вярвам да е проблем с видеото но просто не исках да създавам нова тема.

Значи качих си пълната версия на играта ... и когато я стартирам ми излиза черен екран и се чува само звук...също мога да натискам бутоните защото виста (с която съм в момента - 5728) има тази опция като натиснеш Alt+Tab да ти излиза нещо като екранче и се вижда! А също и мога да видя менюто като превключа няколко пъти но при едно кликване с мишката пак изчезва!!!

Ако някой има решение на този проблем, моля нека сподели...

Благодаря предварително и се извинявам за малко разбърканото обяснение :down:

Редактирано от D3v1lScr3aM (преглед на промените)

Аз за пръв път имам подобен проблем и затова реших да ви питам тук...не вярвам да е проблем с видеото но просто не исках да създавам нова тема.

Значи качих си пълната версия на играта ... и когато я стартирам ми излиза черен екран и се чува само звук...също мога да натискам бутоните защото виста (с която съм в момента - 5728) има тази опция като натиснеш Alt+Tab да ти излиза нещо като екранче и се вижда! А също и мога да видя менюто като превключа няколко пъти но при едно кликване с мишката пак изчезва!!!

Ако някой има решение на този проблем, моля нека сподели...

Благодаря предварително и се извинявам за малко разбърканото обяснение :P

Оправих го ... било от TV OUT - а... :hush:

3 часа и 28 минути между търсенето на помощ тук и справянето сам с проблема - имаш личните ми комплименти ;) ! Между другото, как го забеляза - като видя менюто на Prey на телевизора си ли ohmy.gif:) ?! Или не си включил реално друг монитор, а просто настройките са били сбъркани?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.