Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нуждая се от препоръка за кола до 5000 лв.

Featured Replies

Здравейте! Интересува ме дали може да се намери читава кола с гореспоменатия бюджет. Идеята е колата да се ползва по-скоро за междуградско. Предпочитам да е с малки габарити, бензинов двигател. Не знам доколко е 'реалистична' моята цел, та затова се опирам на по-опитните м/у вас, които са склонни да дадат препоръка. 

За съжаление нищо нормално няма дая можеш да си вземеш. Търгашите надуха цените яко. Пълни гнилочи, пиещи масло като препил вода на сутринта, се продават за високи цени. 

Дано да имаш късмет и да намериш нещо но ще е много ама много трудно. Търси регистрирана от познат/ чрез познат. Поне така ще я тестваш. А ако имаш доверен сервиз ще може и да я провериш.

на 28.03.2024 г. в 12:12, AngryChichko написа:

Здравейте! Интересува ме дали може да се намери читава кола с гореспоменатия бюджет. Идеята е колата да се ползва по-скоро за междуградско. Предпочитам да е с малки габарити, бензинов двигател. Не знам доколко е 'реалистична' моята цел, та затова се опирам на по-опитните м/у вас, които са склонни да дадат препоръка. 

Нещо подобно и да не е на много километри като пробег      https://www.cars.bg/offer/656751b3839346ed660c7877

преди 1 час, attj написа:

Нещо подобно и да не е на много километри като пробег      https://www.cars.bg/offer/656751b3839346ed660c7877

Наиш коги това поло е на 123 000км? Коги аз стана хеликоптер и баба ти ме държи за хвърчилото.

преди 3 минути, Коркодила написа:

Наиш коги това поло е на 123 000км? Коги аз стана хеликоптер и баба ти ме държи за хвърчилото.

Не е невероятно да се въртят по 8 000 км. на година все пак...

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Не е невероятно да се въртят по 8 000 км. на година все пак...

Дори е реалистично.   Нашият Фюжън от 2010 година (купен като съвсем нов) сега е на 105 000 км.    И не се продава за толкова малко пари.      Иначе се зазяпвам например  в нов Опел Кросленд -  ама той струва около 50 000 лв.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.