Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Фейсбук акаунт

Featured Replies

Здравейте! Оказа се, че имам проблем с влизането в моя Фейсбук акаунт. Притеснявам се да не е бил хакнат от някого. Накратко - не съм влизал в него от над пет години, може би дори десет. Не исках да го премахвам или деактивирам на времето, защото мислех, че в един момент може да ми потрябва. Наскоро срещнах случайно стари познати и те ми казаха, че акаунта ми е активен, но не съм отговарял на съобщенията им. Качвал съм бил снимки и тн. А аз не ползвам акаунта. Стори ми се странно и опитах да вляза в него, обаче установих, че паролата е била сменена или не я помня(по-вероятно е първото, не съм мислил сложна парола), а имейлът с който съм се регистрирал отдавна не е активен.

Има ли начин да си върна профила, стандартните процедури на Фейсбук чрез код на приятел не помагат, защото от тогава е минало много време и не поддържам връзка с тогавашните си познати. Не съм бил активен и имах само няколко човека приятели във фейса, така или иначе. Знам си имейла, с който направих регистрацията във Фейсбук(той е неактивният), името и фамилията ми са често срещани в България. Има ли какво да направя, за да си върна профила и да го деактивирам? Нямам кой знае каква важна информация в него - кредитни карти, други свързани акаунти и много лична информация. Само стар адрес и няколко снимки помня да съм качвал. Но ме притеснява, че ако е хакнат, хакерите могат да ми създадат проблеми под някаква форма. Благодаря предварително!

преди 14 минути, Cevtaka написа:

Има ли начин да си върна профила,

Не.

преди 14 минути, Cevtaka написа:

да го деактивирам?

Правиш си нов профил, и докладваш стария, че е хакнат. Може и да стане, може и да не.

преди 15 минути, Cevtaka написа:

хакерите могат да ми създадат проблеми под някаква форма.

Няма какво да ти направят. Просто предупреди приятелите си, че това вече не е твой профил.

• Автор
преди 31 минути, Rudy M. написа:

Не.

Правиш си нов профил, и докладваш стария, че е хакнат. Може и да стане, може и да не.

Няма какво да ти направят. Просто предупреди приятелите си, че това вече не е твой профил.

Благодаря, успокоих се малко. Все пак ми се иска да сваля и оскъдната информация като стари мои снимки от този профил. Ще опитам с нов профил да докладвам стария. Жалба до полиция с евентуално издирване на отговорния за проблема човек има ли полза да пусна? Или е като да чакам от умрял - писмо?

преди 1 час, Cevtaka написа:

Жалба до полиция с евентуално издирване на отговорния за проблема човек има ли полза да пусна?

:cantbelieve:

Ти сериозно ли?... И според кой закон това, че някой ползва Facebook акаунта ти, е престъпление?

• Автор

Нямам идея, заради това питам. Бих искал да зная кой е хакнал акаунта ми и го ползва без мое разрешение. Но си давам сметка, че такива неща се случват постоянно и то дори на известни хора и изглежда няма какво да се направи.

Без достъп до пощата е сложно.

Аз бях сменил пощата в профила си и въпреки това искаше потвърждение от пощата с която съм рег. акаунта.

на 29.03.2024 г. в 22:40, Cevtaka написа:

Нямам идея, заради това питам. Бих искал да зная кой е хакнал акаунта ми и го ползва без мое разрешение. Но си давам сметка, че такива неща се случват постоянно и то дори на известни хора и изглежда няма какво да се направи.

Щом името ти е често срещано, откъде знаеш че тези твои познати не са добавили друг човек със същото твое име в приятелите си, като си мислят че това си ти. И реално той да качва снимки (пейзажи, природа), а те да си мислят че си ти.

От какъв зор някой ще ти краде профила, като си безизвестен. И толкова ли е била лесна паролата?

• Автор
преди 1 час, Mediterranean написа:

Щом името ти е често срещано, откъде знаеш че тези твои познати не са добавили друг човек със същото твое име в приятелите си, като си мислят че това си ти. И реално той да качва снимки (пейзажи, природа), а те да си мислят че си ти.

От какъв зор някой ще ти краде профила, като си безизвестен. И толкова ли е била лесна паролата?

Възможно е да е друг със същото име, но те са имали истинския ми профил сред приятелите си, така че според мен е по-вероятно за мен да говорят.

Точно защото съм неизвестен съм притеснен. Ако някой тръгне да се занимава с мен и неактивния ми профил, той би трябвало да ме познава и няма как да го е направил с добри намерения.

преди 13 минути, Cevtaka написа:

Точно защото съм неизвестен съм притеснен. Ако някой тръгне да се занимава с мен и неактивния ми профил, той би трябвало да ме познава и няма как да го е направил с добри намерения.

Ти какво точно си правил на този човек или на няколко хора, че да реши един от тях да ти краде профила?

• Автор
преди 19 минути, Mediterranean написа:

Ти какво точно си правил на този човек или на няколко хора, че да реши един от тях да ти краде профила?

Шега ли е това? Това е стар мой профил, в който не съм писал от години, но има мои стари снимки. Има хиляди причини някой да иска да те злепостави без причина.

преди 5 минути, Cevtaka написа:

Има хиляди причини някой да иска да те злепостави без причина.

Не, няма.

Ако си напишеш неактивния имейл адрес, няма ли да ти прати код за парола на номера на телефона като смс.

Помня, че аз така съм си сменяла паролата няколко пъти. Май във фейсбук беше.🤔

• Автор
преди 4 минути, Mediterranean написа:

Не, няма.

Ако си напишеш неактивния имейл адрес, няма ли да ти прати код за парола на номера на телефона като смс.

Помня, ме аз така съм си сменяла паролата няколко пъти. Май във фейсбук беше.🤔

Щом така мислиш.

Не, този мой имейл е много архаичен. Правил съм го преди близо 20 години. Тогава не беше задължително да връзваш пощата си с телефонен номер. Да кажа само, че става въпрос за добрата стара абв поща.

преди 1 минута, Cevtaka написа:

Щом така мислиш.

Не, този мой имейл е много архаичен. Правил съм го преди близо 20 години. Тогава не беше задължително да връзваш пощата си с телефонен номер. Да кажа само, че става въпрос за добрата стара абв поща.

Е и аз май бях точно с неактивен имейл от абв поща, но те имаха и номера ми и ми пращаха код като смс.

• Автор

Как така май? Явно си вързал/а неактивния си имейл с телефонен номер. Не можеш да си върнеш профил без упоменат телефонен номер в него. На номер, който не е упоменат в настройките на профила никога няма да се изпрати код като смс.

преди 6 минути, Cevtaka написа:

Как така май? Явно си вързала неактивния си имейл с телефонен номер. Не можеш да си върнеш профил без упоменат телефонен номер в него. На номер, който не е упоменат в настройките на профила никога няма да се изпрати код като смс.

Абе имейл ми беше неактивен, защото от абв ги деактивираха при някакви условия. Отдавна ми е неактивен той. 

Не си спомням дали при регистрация във фейсбук съм си написала телефона или при забравената парола те ми поискаха телефонния номер. 

Като напишеш правилно имейла, с който си се регистрирал и името с което си фигурирал, какво ти излиза?

• Автор

Че имейлът не съществува изобщо вече.

преди 10 часа, Mediterranean написа:

Абе имейл ми беше неактивен, защото от абв ги деактивираха при някакви условия. Отдавна ми е неактивен той. 

Не си спомням дали при регистрация във фейсбук съм си написала телефона или при забравената парола те ми поискаха телефонния номер. 

Като напишеш правилно имейла, с който си се регистрирал и името с което си фигурирал, какво ти излиза?

Че имейлът ми не съществува вече.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте опитах се няколко пъти вчера и днес сутринта да възстановя акаунта си в Фейсбук-изпратих ви снимки на лична карта, шофьорска книжка , опитах да изпратя снимка на межународния си паспорт и пак не става и не става. Опитах през телефона, опитах през домашния компютър пиша кодове, снимам снимки на личната ми карта , снимки на шофьорската книжка опитах и със меджународния паспорт не става и не става. Дайте ми акъл какво да направя за да си върна профила-пише ми профила ви е заключен когато при опита за качването на снимката имам чувството че там е проблема т.е. не ми дава да ъплоудна снимка точно там става бъгът и то независимо дали опитвам през компа или през приложението на фейсбук от телефона.... отделно от това от преди около 1-2 месеца ми прави впечатление че мине се не мине се на всеки 10-15 дни ми разбиват новата парола и пак ми хакват профила..... и то не е само при мен проблема а по цял свят хакнати профили явно като ползваш безплатния фейсбук не този по 37 лв. на месец хич не те отразяват 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.