Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте електрическа самобръсначка

Featured Replies

преди ползвах едно филипсче но се затъпиха яко ножчетата и по спомен май вече нямаше по веригите резервни ножчета за този модел. взех после от емаг нов филипс ужким скъп грам не бръснеше но не ми се занимаваше да им го връщам и останах вътре с парите.мат`риал за бръснене има и за това не искам с mac3 да се щава. нещо, което да има резервни глави би било добре че още сега да си купя едни да си имам архив.

благодаря !

преди 3 часа, Daylight Dancer написа:

преди ползвах едно филипсче но се затъпиха яко ножчетата и по спомен май вече нямаше по веригите резервни ножчета за този модел. взех после от емаг нов филипс ужким скъп грам не бръснеше но не ми се занимаваше да им го връщам и останах вътре с парите.мат`риал за бръснене има и за това не искам с mac3 да се щава. нещо, което да има резервни глави би било добре че още сега да си купя едни да си имам архив.

благодаря !

Shaver PANASONIC ES-LS6A-K803 VIBRATORY, WIRELESS WORKING TIME 50 min (technopolis.bg)

801246.jpg-Product-details-main?context=

преди 3 часа, Daylight Dancer написа:

благодаря !

С тези обяснения - "едно филипсче", "друго филипсче" - нищо не казваш.

От доста време ползвам OneBlade QP2520/30 и съм доволилен. Няма индикатор за нивото на батерията, но държи много. А резервни ножчета има та много места - макар, че досега съм сменил само 3.

И аз ползвам "филипсче", лошото при тях е, че цената не определя адекватно качеството на бръсненето, има модели които са много добри, има такива дето са посредствени, има и такива дето са скъпи и не можеш да разбереш защо по-дяволите като не бръснат хубаво. За капак резервните ножчета на Philips са им много скъпи. Преди няколко години бях пред дилемата да дам ~70 лева за ножчета съвместими PT877 или да купя направо нова самобръсначка. След дълго обикаляне купих ножчета, щото никоя от новите самобръсначки които се продаваха тогава не ми допадна по една или друга причина.

Аз от 3-4 години ползвам класическа самобрасначка с обикновени ножчета, както дядо се бръснеше.В началото трябва да се направи сравнително голяма инвестиция, но след това консумативите са евтини.Сега ползвам Gillette Aristocrat позлатена, подарък ми е.

https://www.etsy.com/uk/listing/1357965592/1948-1950-gillette-aristocrat-vintage

Ножчета скоро си купувах Wilkinson sword.Кутия с 5 ножчета е по малко от 5лв.

току-що, ined написа:

За капак резервните ножчета на Philips са им много скъпи. Преди няколко години бях пред дилемата да дам ~70 лева за ножчета съвместими PT877 или да купя направо нова самобръсначка.

Какво е скъпото - 1 брой резерва глава излиза 23 - 27 лева, според случая.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.