Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

заключен акаунт моля за помощ

Featured Replies

Щом е хакнат акаунта трябва да пишете тук. ------------------------> https://www.facebook.com/hacked

преди 2 часа, Gangosa написа:

Щом е хакнат акаунта трябва да пишете тук. ------------------------> https://www.facebook.com/hacked

Хакнат и заключен, когато посочих, че не аз съм влизал от еди къде си и не аз съм правил еди какво си. Имах надежда, че ще мога сега като е заключен да си дам реалните имена и да пратя документ, но не става. Успях обаче днес да видя, че има възможност през заключения акаунт, ако успееш да влезеш в него да пратиш доклад за проблема ти.

преди 4 минути, diorgiothiol написа:

къде е това точно да пратиш доклад за проблема?

Вдясно от профилната снимка има триъгълниче, което сочи надолу. Кликаш върху него и ти се отварят:

?Помощ и Поддръжка - !Докладване на проблем-Помогнете ни да подобрим Фейсбук-Изпратете обратна връзка на Facebook (и там избираш Include in report и т.н.; можеш да конкретизираш какъв ти е проблемът).

Линк за страницата: https://www.facebook.com/help/283100488694834

Интересувам се от програма за генериране на 6-цифрени кодове. Макар че, меко казано силно се съмнявам да имам времето, силите и желанието да изпробвам всички възможни варианти, при все че искам да си върна профила... И все пак...Ако някой знае програма за генериране на 6-цифрени комбинации с числата от 0 до 9, моля да ми я препоръча. Ако човек изпробва голямо множество такива съчетания, там където Фейсбук иска да се въведе 6-цифрен код изпратен на имейл адрес с цел логване в определен профил, то струва ми се съществува теоретичен шанс да си влезеш нормално в акаунта дори при сменен имейл адрес. Ако знаеш имейл адреса на крадеца, както е в моя случай и ако налучкаш кода, предполагам шанса не просто да влезеш, но и да отключиш профила е по-сериозен.

"Kaĸвo oбaчe, aĸo имeйл aдpecът ни e пpoмeнeн и нe мoжeм дa изпoлзвaмe тeзи мexaнизми? Fасеbооk пpeдлaгa инcтpyмeнт, чpeз ĸoйтo мoжe дa възcтaнoвитe aĸayнтa cи и в тoзи cлyчaй. B cлyчaй, чe имeйл aдpecът e пpoмeнeн, щe мoжe дa oтмeнитe тoвa. Щe бъдe изпpaтeнo cъoбщeниe нa opигинaлния aдpec c вpъзĸa, чpeз ĸoятo дa гo нaпpaвитe и дa пpeдпpиeмeтe cлeдвaщи cтъпĸи. Инcтpyмeнтът e нaличeн тyĸ...."

Източник: https://www.kaldata.com/it-новини/какво-точно-да-направим-ако-нашият-facebook-п-446406.html

Уж има такъв инструмент за отмяна на промяната на имейл адреса. Пише го и във Фейсбук: "Забележка: Ако имейлът, асоцииран с акаунта ви във Facebook, е променен, можете да отмените това. Когато имейлът е променен, изпращаме съобщение на предишния имейл акаунт със специална връзка. Можете да щракнете върху тази връзка, за да отмените промяната на имейла и да защитите акаунта си."

Но аз не получих такава връзка!

• Автор

При мен е това положението пише ми като вляза  значи влизам си в профила и ми пише акаунта ви е заключен "Знаем, че е притеснително да чуете, че е възможно някой друг да е влизал в акаунта ви, затова предприехме стъпки, за да ви защитим и ми дава 3 опции: 1. Защо акаунта ми е заключен, 2. Как да се върна в приложението Фейсбук и 3. Какво се случва ако не отключа акаунта си". Оттам нататък не ми дава да пиша на Обратна връзка.... нищо и отново старата песен 

"акаунтът ви е заключен Видяхме необичайна дейност в акаунта ви. Това може да означава, че някой е използвал акаунта ви без ваше знание.Акаунтът е заключен на април 5, 2024За да ви защитим, профилът ви не е видим за хората във Facebook и не можете да използвате акаунта си."

Тръгва гореспоментата процедура-пращат ми код да си потвърдя самоличноста снимам личната си карта и като тръгна да я изпращам ми пише отново-направили сте твърде много опити за качване моля опитайте по късно и то при първи опит днес-от 2-3 дни не бях опитвал.... взех да губа надежда вече

• Автор

и когато е през мобилни данни на Yettel-Теленор оператор съм пак не иска. Няма никаква разлика между домашния рутер интернета и мобилните данни на оператора все греди и всеки път-направили сте твърде много опити.....

на 21.04.2024 г. в 22:11, diorgiothiol написа:

При мен е това положението пише ми като вляза  значи влизам си в профила и ми пише акаунта ви е заключен "Знаем, че е притеснително да чуете, че е възможно някой друг да е влизал в акаунта ви, затова предприехме стъпки, за да ви защитим и ми дава 3 опции: 1. Защо акаунта ми е заключен, 2. Как да се върна в приложението Фейсбук и 3. Какво се случва ако не отключа акаунта си". Оттам нататък не ми дава да пиша на Обратна връзка.... нищо и отново старата песен 

"акаунтът ви е заключен Видяхме необичайна дейност в акаунта ви. Това може да означава, че някой е използвал акаунта ви без ваше знание.Акаунтът е заключен на април 5, 2024За да ви защитим, профилът ви не е видим за хората във Facebook и не можете да използвате акаунта си."

Тръгва гореспоментата процедура-пращат ми код да си потвърдя самоличноста снимам личната си карта и като тръгна да я изпращам ми пише отново-направили сте твърде много опити за качване моля опитайте по късно и то при първи опит днес-от 2-3 дни не бях опитвал.... взех да губа надежда вече

Трябва да изчакаш някой и друг ден.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Днес по обяд успях да си отключа акаунта след като имах въздържание 10-15 дни да не опитвам както ми препоръчахте. С две думи-всичките стъпки една по една ъплоуднах документ за самоличност (личната карта) и тогава ми написаха че акаунта е отключен след това ме накара да си променя паролата (нормално) и ме накара да добавя телефонен номер

• Автор
преди 31 минути, Rudy M. написа:

Алилуя! Великденско чудо! :lol6: 

Христос възкръснал на третия ден, ама на твоя акаунт му трябваха цели 15 :D 

Търпение е думата всичко се оправя вярвах го и бях сигурен ние Българите вярата ни е спасила през годините :)

• 9 месеца по-късно...
  • Автор

искам от личен опит да споделя при мен се оправих когато опитах смяна на паролите през браузър като Chrome защото приложението на FB се бъгва и..... изкуствен интелект като опиташ повече от 3-4 пъти деня го отпиши само си увеличаваш наказанието алгоритъма отчита повече неуспешни опити....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.