Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съмнения относно L Glutamine на NOW Foods

Featured Replies

Вчера поръчах разфасовка от 454 гр L-Glutamine на NOW Foods от голям БГ онлайн сайт за хранителни добавки, чието име засега няма да споменавам. Доста ме озадачиха обаче два факта, за които смятам че са недопустими за фирма която е с претенциите за най скъпи и в същото време резонно - най качествени продукти на пазара. Първия факт е , че стреч фолиото около капачката липсваше, много странно, тъй като и на най евтините продукти го има и до сега не ми се е случвало да ми липсва, и втория факт е, че никъде на кутията или капачката няма обозначен срока на годност, нещо от рода на exp. date или best before и т.н. Опитах се да се свържа със тях, но в сайта не е указана никаква форма на контакт, освен във фейса. Там им писах ма messenger но все едно от умрял писмо да чакам, никакъв отговор. Доста некоректно от тяхна страна да не отговарят, ще изчакам още известно време. Те лесно могат да отрекат че съм свалил сам фолиото и да твърдя че такова не е имало, но няма да могат да отрекат че никъде не е отразен срока на годност. Та се чудя дали направо в комислията за защита на потребителя да пиша, или да дам проба в някоя лаболатория, но се чудя коя. Просто не може всеки да ти пробутва нещо което никой не знае какво е и то за камара пари 

440293055_961202308662334_6542117317752952260_n.jpg

439908161_1136059447585639_2343267560756183127_n.jpg

440012642_449854824098185_5583041593800296815_n.jpg

439914850_1784757278677945_1077700990931662777_n.jpg

https://www.amazon.com/NOW-Sports-L-Glutamine-Powder-1-Pound/dp/B0013OXEKK
Сравни снимките на опаковките. Итам никъде не се вижда отпечатана дата на годност.
Но и  в етикетите не се вижда Best before или подобно указание за място на датата.

• Автор

Аз съм сравнил със снимките в официалния сайт направо, и там си има специално капаче с фолио, което при мен липсва, но на самия етикет не се вижда срока на годност, може би е отразен като на повечето суплементи или на капачката или на дъното . При мен обаче липсва и на двете места.

https://www.nowfoods.com/products/sports-nutrition/l-glutamine-powder

Съмнителна работа, въобще - мисля че липсва какъвто и да е контрол, и купуваме някакви брашна които дори и плацебо ефект не показват, вече не мога да се доверя на нищо, независимо колко популярен е сайта.

• Автор

Да, получих пратката не в този вид. Направо така както е на снимката която съм постнал в началото.

Капачките са различни. Хартиеното фолио под капачката беше ли цяло?
439914850_1784757278677945_1077700990931662777_n.thumb.jpg.5fb5438092e500b2051408ad3267ec4b.jpg

преди 1 час, Росен 2 написа:

да дам проба в някоя лаболатория, но се чудя коя

В специализирана лаборатория за изследване на храни. Или в РИОКОЗ - те, ако нямат лаборатория на място, ще подадат пробата в такава. Но цените не са ниски - да предупредя!
За София, Пловдив, Русе, Стара Загора знам, че има такива лаборатории. Също SGS може да се търси, но там цените са още по-.

• Автор

Да, фолиото беше цяло ! Лично аз го разлепих внимателно , не личеше да има някаква вторична интервенция, , читаво беше залепено, това на снимката е, но не е с логото на now foods ...

• Автор

Да, трябваше още в Еконт да го направя, но не съм очаквал подобен удар. Кофти работа, и доста некоректна, понеже вече нямаш гаранция за нищо и всеки от нета може да ти продаде дори спори от антракс в капсули с Omega 3, остави парите, макар и те да не са за пренебрегване, но не знаеш какво пиеш. Ще загърбя май историята, щото не ми се вкарва във филм с лаболатории, допълнителни разходи и вс. това със съмнителен краен резултат, макар че е редно да стигна до края. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.