Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Забавено отваряне на менюто с десен бутон върху медийните файлове.

Featured Replies

Здравейте.
Случва се да отворя папка, съдържаща медийни файлове и мигновено всички файлове да изчезнат, след което започват да се зареждат един по един, но това се случва по някога. А постоянен проблем, откакто си купих диск и му инсталирах уин 10 е, че с десен бутон върху медиен (аудио, видео, без картини) показва пясъчен часовник и след това отваря менюто. Сякаш зарежда файла, преди да реша какво ще го правя. На другите файлове менюто се отваря мигновено. Сменила съм целия компютър, само дисковете си взех от стария, и проблемът е същият. Не отчитам други проблеми от диска. По-скоро си мисля, че е от друга програма и контекстното меню, примерно имам winamp. Изключих откъдето каквото мога, фоновите програми съм ги намалила до колкото уиндоус ми позволява, програмите, които аз инсталирам, не се включват автоматично. Сменях програми подразбиране, но нямаше промяна. Днес видях нещо странно при инсталираните програми - две непознати програми (за отдалечен достъп и изрязващ инструмент), предполагам са инсталирани с актуализациите от майкрософт (аз много внимавам какво инсталирам). И двете бяха от 13 януари и двете искаха рестарт, след деинсталиране. След рестарт проблемът с десния бутон го нямаше, минах с чистачът, изтрих много неизползваеми разширения от двете програми, които премахнах и проблемът пак се появи. За този единствен кратък миг нямах този проблем на уин10 или този диск.

Разрешен от nusho73

• Решение

Това са едни от вълшебствата на Майкрософт. Не се притеснявай. Свиква се бързо. Мен пък една единствена папка ме тормози, папката е "записани картини" и като я отворя, всеки път чакам 50 секунди за да се проявят миниатюрите най-отгоре, където съм задал да се виждат последните записи отгоре. Вместо това, появяват се стари записи и стои като паметник по една минута докато се опресни. С търсене - новите миниатюри се явяват мигновено, стига да са по име. А иначе някога в далечно минало имах често странни файлове, на които като застане върху тях курсора на мишката или достигне скролирането до тях, експлорера крашва. Но както казах, вълшебствата на Майкрософт нямат край, те са необятни. Системата върви на самоход и никога не знаеш накъде ще завие в следващия момент.

• Автор

Благодаря. С ShellExView изключих GDContextMenu Class, както е в статията за коригиране на бавното контекстно меню (втората) и проблемът го няма.
Изненадана съм честно. не очаквах толкова бързо, Нямаше и час.

преди 4 часа, Valeva написа:

Благодаря. С ShellExView изключих GDContextMenu Class, както е в статията за коригиране на бавното контекстно меню (втората) и проблемът го няма.
Изненадана съм честно. не очаквах толкова бързо, Нямаше и час.

Въпросът е защо го изключвате. Ако се предпазите от причината, няма да ви се налага да изключвате всичко. И ще повтаряте едни и същи мазила.

преди 3 минути, Клонинга написа:

Въпросът е защо го изключвате. Ако се предпазите от причината, няма да ви се налага да изключвате всичко. И ще повтаряте едни и същи мазила.

По-мазен от теб няма,ти си най мазен.Плюеш по много работи които не разбираш.Хората ти видяха колко ти струва шапката.Безсмислени коментари и не само в тази тема.

преди 26 минути, shaolin73 написа:

По-мазен от теб няма,ти си най мазен.Плюеш по много работи които не разбираш.Хората ти видяха колко ти струва шапката.Безсмислени коментари и не само в тази тема.

За пореден път не даваш никакво решение, а само кърпиш. Похабниците като теб, които кърпят грешките си цял живот, са доказани ламери.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.