Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с принтер

Featured Replies

Здравейте,

Имам принтер canon и започна да смесва цветното и черното което дразни. Преди няколко дни си работеше доста добре, но  сега не знам какво му стана. По принцип на нормален текст( примерно някое есе да изпринтирам )си принтира черно, но когато дойде време за по сложни неща като таблици или фигури започват тези неща. Четох в нета че тези принтери имат способността да сместват черното с цветното когато черното се изчерпи. Аз презаредих черното, но няма ефект.  Принтера се води canon TR4650 и го закупих наскоро. Пробвах също така до почистя отзад касетките, но пак няма ефект. Просто това е за мен една мистерия, , а наистина ми трябва за да си принтирам едни странички.  Не дай боже да се наложи да закупувам цветната касета. чувал съм че струвала много пари.  Само да вметна че работа на Линукс и наистройките за принтира са много малко. Но аз мисля че е някакъв хардуерен проблем. Може би нещо от  касетата или трябва да се направи някакво рестартиране от бутоните на самия принтер. 

Какво бихте ме посъветвали. Благодаря предварително!

• Автор

Нямам време за сервиз. Искам да си принтиран едни неща наистина важни, а не ми се занимава с ходене до принтер центрове все. 

Пробвах какво ли не да направя. Deep cleaning го пуснах няколко пъти да чисти главите, но нищо. 

преди 32 минути, Thores написа:

Нямам време за сервиз. Искам да си принтиран едни неща наистина важни, а не ми се занимава с ходене до принтер центрове все. 

Пробвах какво ли не да направя. Deep cleaning го пуснах няколко пъти да чисти главите, но нищо. 

Няма логика - очевидно е хардуерен проблем. Вариантите са два - или го носиш на сервиз или търсиш алтернативен принтер за да си разпечаташ материалите. Няма как да се очаква някой от форума дистанционно да разбере точно в какво се състои проблемът (а може просто да е дефект) и да го оправи.

Носиш/пращаш го там, откъдето си го купил. Имат 30 дни да ти го ремонтират или върнат с някакво становище. Ако на 31 ден не са ти го върнали, сезираш КЗП и имаш право да си искаш платената сума. Това разбира се ако е закупен на физическо лице. Иначе чакаш.

• Автор

Сега осъзнах че тези принтери за нищо не стават. Касетите им са адски скъпи и понякога струват колкото половината принтер.

ще го занеса скоро на сервиз. Просто нямам избор.

• Автор
преди 11 часа, цър-вул написа:

Основен принцип - евтин принтер - скъп консуматив!

Сега го осъзнах. Четох много мнения в интернет по отношение на този проблем. За съжаление е така - купува се сравнително евтин принтер, а след това консумативите излизат доста скъпи.

• 1 месец по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.